Şimdi Ara

Assassin’s Creed Odyssey - The Fate of Atlantis DLC %100 Türkçe Yama (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
24
Favori
55.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Byler anlantis içindemi bunun anlamadımda ben ?
  • Herkese merhabalar. Yama ile ilgili çok fazla neden ilk kısım ingilizce, yama nereden başlıyor, nereler dahil, Alexios'un çevirisi nerede gibi çok fazla soru gelmiş. Bütün bu soruları tümden yanıtlamak adına uzunca açıklayacağım.

Assassin's Creed Odyssey oyunun The Fate of Atlantis(Atlantis'in Kaderi) isimli bir dlc paketi bulunmakta. Bu dlc'nin içeriği ise EPISODE 1 — FIELDS OF ELYSIUM, EPISODE 2 — TORMENT OF HADES, EPISODE 3 — JUDGMENT OF ATLANTIS isimli bölümlerden oluşmaktadır. DLC'NİN ASIL İÇERİĞİ BU BÖLÜMLERDİR. Yeni DLC'ye Çabucak Başla başlığının altında da yazdığım gibi The lost tales of greece - Heir of memories görevini tamamladıktan sonra bu dlc'ye erişiyorsunuz. Bu kısım yeni dlc'ye giden son görevden başlatıyor sizi.

"İlk kısmında çevirisini görmek istiyoruz, neden yok?" derseniz bu kısım DLC'ye ait olan dosyanın içinde yer almıyor. Yani bu kısmın metinleri başka bir dosyada yer alıyor. Bulduğum zaman o kısmıda çevireceğim, ancak muhtemelen ana oyun dosyasında yer aldığı için çok büyük dosya boyutları sorunu çıkıyor. Bu yüzden bu kısmı en sona bıraktım. Fate of atlantis'i yüzde yüze tamamladıktan sonra ilgileneceğim.

"Peki neden Alexios yok?" sorusunun cevabı ise metinleri farklılık gösterdiği için. Çoğunlukla aynı metinlere sahipler ama farklılıkları olduğu için ekleyemedim. Farklı kısımları da çevirip en yakın zamanda Alexios'un olduğu şekli ile yamayı güncelleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 8 Haziran 2020; 14:15:17 >

• jepalion kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar tekrar çok teşekkür ederim 3 bölümü anlayarak keyifli keyifli oynadım , Atlantis bölümünde bazı seçimli dialoglarda ingilizce karşıma çıktı onlar da sadece 1-2 den ibarettiler , Genel akışa bir etkisi yoktu . Makedonya adasında geçen görevler ingilizce olarak devam ettiği için arkadaşların kafası karışıyor . Oyun içerisinde 2 Büyük DLC Mevcut makedonya üzerinde devam edecen dlc daha çok ilk Assassin's üzerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Alpha sürüm güncellendi. Alt yazılar ve görev açıklamaları tamamlandı. Geriye bazı eşyaları açıklamaları, isimleri ve yan pencerede çıkan bazı yazılar kaldı. Yakında kalan kısımlar da eklenecek.
    Alexios ile oynuyorum çalışmaz mı?Yeni oyun+ diyerek kassandraya çeviriyoruz ama her şey sıfırlanıyor level item hariçç.
  • Sonradan açıklamanızı gördüm. Alexios çevirinizi bekliyorum teşekkür ederim.
  • teşekkürler
  • sagol dostum elne saglık
  • Alexios'a göre de gelecek mi acaba
  • Alexios ne durumda hocam ne kadar kaldı :)
  • Animus sağolsun alexios kassandra demedi yayınladı yamayı neyse en azından 2021 den önce yayınlamayacaklardı senin konun etkili olmuştur diye düşünüyorum seninde eline sağlık animusunda ama ben animusun yamasıyla oynayacağım
  • animustan satın aldım ama korsanda çalışmıyormuş. sonra senın konuya denk geldım tesekkurler dostum
  • mrat_ylmaz M kullanıcısına yanıt
    Benim oyunda korsan ama yama çalışıyor 1.5.3 sürümü bulursan sıkıntı olmazdı
  • Acaba Alexios ne zaman gelir sabırsızlıkla bekliyorum tekrar teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhoştulan00 kullanıcısına yanıt
    Animus da dlc yamasını bulamadım gerçi onlara para falan vermem dolandırıcı herifler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhoştulan00

gerçekten mi ? ben oyunu fitgirl ile indirdim 1.53 sürümü ve dün yamayı aldım legacy of the first blade yamasınıı indirdim olmadıı türkçe ve hatta oyun bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan 189

gerçekten mi ? ben oyunu fitgirl ile indirdim 1.53 sürümü ve dün yamayı aldım legacy of the first blade yamasınıı indirdim olmadıı türkçe ve hatta oyun bozuldu

Alıntıları Göster
    Repack olmasından dolayı olabilir.Mesela Resident Evil 7'nin Türkçe yaması repack olarak bir tek Fitgirl'de çalışıyordu ama onda da bütün dilleri indirmenle çalışıyordu.Yani sadece İngilizce dilini indirmek yetmiyordu.İstersen diğer dilleri de indirip öyle yükle, belki o şekilde çalışabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Assassin

Repack olmasından dolayı olabilir.Mesela Resident Evil 7'nin Türkçe yaması repack olarak bir tek Fitgirl'de çalışıyordu ama onda da bütün dilleri indirmenle çalışıyordu.Yani sadece İngilizce dilini indirmek yetmiyordu.İstersen diğer dilleri de indirip öyle yükle, belki o şekilde çalışabilir.

Alıntıları Göster
    evet haklısın oyunum repack malesef ki . Ama arkadaş indirdiği site linkini atabilirse oyunu en baştan indirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logan 189 -- 15 Haziran 2020; 6:49:32 >
  • quote:

tekrar yazıyorum özür dilerim ama bana oyunu indirdiğin site linkini atabilir misin rica etsem ?
  • logan 189 L kullanıcısına yanıt
    www70 .zippyshare.com/v/1JZ9yd5H/file.html

70den sonraki boşluğu sil bu oyunun 1.5.3 son sürümü tüm dlcleri içinde bulunduran sürüm bu sürümle legacy of the first blade ile fate of atlantis dlclerini Türkçe oynayabiliyorum
  • quote:

www70 .zippyshare.com/v/1JZ9yd5H/file.html

70den sonraki boşluğu sil bu oyunun 1.5.3 son sürümü tüm dlcleri içinde bulunduran sürüm bu sürümle legacy of the first blade ile fate of atlantis dlclerini Türkçe oynayabiliyorum
    çoooook teşekkür ederim. Uygun olduğum bi zamana indirmeyi başlatıcam
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.