Şimdi Ara

Assassin’s Creed Odyssey - The Fate of Atlantis DLC %100 Türkçe Yama (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
24
Favori
55.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeri değil belki ama sana zahmet AC İndia ve Russia yı da çevirmeyi düşünür müsün? Çok bekleyen var bu ikisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Bölümün de tüm altyazıları tamamlandı. Her iki karakter(Alexios ve Kassandra) için de eklendi. Keyifli oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 22 Haziran 2020; 21:26:42 >
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    teşekkürler elinize sağlık
  • Yamanla dlc i bitirdim gerçekten ellerine sağlık. First Blade dlc sini çevirmeyi düşünüyor musun onuda bekleyim mi yoksa silicem

• Eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Yamanla dlc i bitirdim gerçekten ellerine sağlık. First Blade dlc sini çevirmeyi düşünüyor musun onuda bekleyim mi yoksa silicem
    Bir üstteki mesajı oku,orada Legacy of The First Blade zaten türkçe durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woundedknee

Bir üstteki mesajı oku,orada Legacy of The First Blade zaten türkçe durumda.

Alıntıları Göster
    Alala iyide animusta bile dlc çevirisi yok gösteriyor orada nasıl oluyor

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Benim oynadığım ne o zaman.
    Sadece Lost Tale of Greece eksik çeviride.
    Legacy ve Fate of Atlantis ile oyun tamamen Türkçe.
    Animus'a bir daha bak ve yukarıda elemanın attığı link zaten ordan geliyor zaten.
  • Bu arada jepalion 'Fate of Atlantis' çevirisini yapmasaydı,yeni oyun çıkana kadar beklerdi herkes.
    Fate of Atlantis,jepalion çevirisi üzerinden oynayacağım direk,Lost Tales gelirse onu da...
  • eline sağlık
  • arkadaşlar assassin's creed odyssey legacy of the first blade dlc'nin tr yaması varmı ben baktım ama bulamadım. bilen varsa link atabilirmi.
  • Merhaba arkadaşlar. Bu ay içinde yüzde yüze getirmeyi planlamıştım ama yetiştiremedim. Bu yüzden üzgünüm. Ama sona çok yaklaştık. Altyazılar ve oyun içindeki codexler (3.bölümde yanda çıkan yazılar) %100 Türkçe. Geriye bazı eşyaların açıklamaları ve bazı eşyaların pasif özelliklerinin çevirisi kaldı.
  • Evet arkadaşlar sona geldik. Haziran ayı içerisinde bitirmeyi umuyordum ama olmadı. En azından bir gün gecikmeli de olsa tamamlanmış halinin betasını çıkartabildim. Burada birkaç not düşmem gerekli. İlk olarak tamamiyle test edilmiş bir sürümü değildir. Yazım hataları ve bazı eksik kalmış yerler olabilir. Bunları sizin bana discord aracılığıyla bildirmesini umuyorum. İkinci olarak yamanın bu haliyle oyunu bitirmiş kişiler mevcuttur. Bu yüzden oyun içinde herhangi bir hata almazsınız. Üçüncü olarak da özellikle arayüz kısmında İngilizce ifadeler görüyorsanız bunlar ana oyuna aittir. DLC'nin dil dosyaları ile Ana Oyunun dil dosyaları ayrı. Son olarak dlc'ye ait olan anıların varisi görevi de bu ay içinde gelecek. Herkese teşekkürler, keyifli oyunlar.
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    Eline emeğine sağlık.Tebrikler hocam.
  • Teşekkürler emeğin için
  • Bu yamayı ücretsiz sunduğunuz ve bütün emekleriniz için teşekkürler
  • Merhabalar. "DLC'ye Kısayol" kısmındaki sembol görevi olan "Anıların Varisi" eklenmiştir. Halihazırda "Atlantis'in Kaderi" yamasını indirmiş olanlar sadece "Anıların Varisi" kısmı için bunu indirebilirler. -İNDİRME LİNKİ-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 6 Temmuz 2020; 12:59:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.