Şimdi Ara

Assassin’s Creed Odyssey - The Fate of Atlantis DLC %100 Türkçe Yama (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
24
Favori
55.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alexios eklenmiştir. Herkese keyifli oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Alexios eklenmiştir. Herkese keyifli oyunlar.
    teşekkürler. diğer dlcleri de görürmüyüz acaba yoksa bu dlc ile odyssey çevirileriniz bitecek mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 15 Haziran 2020; 17:3:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

teşekkürler. diğer dlcleri de görürmüyüz acaba yoksa bu dlc ile odyssey çevirileriniz bitecek mi.

Alıntıları Göster
    Ben teşekkür ederim, umarım keyif alırsınız. Son olarak the lost tales of greece'in dlc ye çabucak başla kısmındaki diyaloglarını çevireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 15 Haziran 2020; 17:8:44 >

• jepalion kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize saglik.

%100 en geç ne zaman tamamlarsınız? Ona göre takvim ayarlayalayim

Tekrardan çok teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler. Oyunun ana Türkçe yamasının üzerine bunu kurduğumuz zaman çakışma oluyor mu?
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Bu ayın sonuna kadar tamamlanmış olacak.
  • redtoblack kullanıcısına yanıt
    Olmuyor.
  • Alexios icin turkce yama calismadi dediginiz gibi 3 sembol gorevini yapip portaldan gectim ama hala ingilizce acaba yanlis dosyayi yuklemis olabilirmisiniz dosya degistirilme tarihi 1 hafta oncesini gosteriyorda

• Tr için kassandra ikr oynamalısın

• Hocam eline emeğine sağlık, çorbada tuzum bulunsun diye ufak bir bağışta yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haviye -- 15 Haziran 2020; 19:24:31 >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Alexios icin de geldi bugun eklendi

• Bilmiyordum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Josef Mengele

Alexios icin turkce yama calismadi dediginiz gibi 3 sembol gorevini yapip portaldan gectim ama hala ingilizce acaba yanlis dosyayi yuklemis olabilirmisiniz dosya degistirilme tarihi 1 hafta oncesini gosteriyorda
    Tekrar yükledim.
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    Sana bişey söyliyim mi sen varya sen cidden abartmıyorum adamın dibisin ulan tek başına şu kısacık dönemde yaptığın işe bak helal olsun sana birde ücretsiz sunuyorsun ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL KARDEŞİM BENİM 😘😘😘

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün episode 2 e geçerken crash yedim bir kaç kelimede hata vardı ve bazı yerler çevrilmemişti ama hiç önemli değil eline sağlık harikasın

• merhaba legacy of the first blade DLCSİNİN metin dosyası hangi klasörde bilen var mı ? Assassin’s Creed Odyssey - The Fate of Atlantis DLC %100 Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logan 189 -- 17 Haziran 2020; 21:16:43 >
  • logan 189 L kullanıcısına yanıt
    Bilen var mı arkadaşlar?
  • jepalion hocam görünce cevap verir.
  • Arkadaşlar konudan bağımsız ama bu ara sahnelerde diyaloglarda helmet nasıl gözükücek foto modla deniyorum olmuyo yani çok hızlı genelde yaptığımda da işe yaramıyor mod falan yok mudur???? cevaplarsanız sevinirim 😁😁😁😁

• Evet arkadaşlar eğer olurda glitch i yapmak isteyen olursa olay şudur
    L3+R3 de tutun iki parmağınızı + bir parmağınızda üçgende olsun neredeyse aynı anda basın üçüne ama salise farkıyla L3 VE R3 e önce basın. Bu dediğim neredeyse tüm diyalogkarda oluyo koşarak gelin npc ye ve dediğimi yapın. Gereksiz bilgi gibi olabilir ama ben zamanında çok gıcık oldum bu headgear olayına belki biri görürde yardımcı olmuş oluruz

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.