Link yenilenme ihtimali var mı acaba 30 kb ile iniyor ne yaptıysam düzelirse çok iyi olur başka hiç bir yerde yok dlc yaması @jepalion |
Assassin’s Creed Odyssey - The Fate of Atlantis DLC %100 Türkçe Yama (16. sayfa)

-
-
Kardeşim emeğine sağlık ancak 100 mbs internet ile 60 kb indirme yapıyor ? Bilgin var mı ?
-
Harika bir iş ve paylaşım, keşke link daha hızlı çalışsa :/ 50mb/s ile 30kb/s ike indiriyor. 5 saat süresi var beklenir ama giderse kötü..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba kolay gelsin hala bu yama çalışıyor mu ? cevaplarsanız sevinirim iyi günler :)
-
Dosya bulunamıyor diyor elinde olan bir arkadas rica etsem upload edip bana atabilir mi
-
yıllar sonra tekrar oynayayım dedim dosya silinmiş ulaşbileceğimiz bir yer yok demi
-
link yenilenebiliir mi acaba
-
Dosya bulunamıyor diyor başka bir sunucuya yükleyebilir misiniz?
-
Türkçe yama linkini buldum ancak tıkladığımda link bulunamadı diyor yardımcı olabilir misiniz lütfen
-
Yamaya nasıl ulaşabiliriz, elinde olan paylaşabilir mi?
-
link uçmuş
-
Yama linkine ulaşabilseniz bile çalışır mı belli değil. Yama yapıldıktan sonra oyun çok güncelleme aldı, yama güncellenmedi sanırım. Uyumlu olmayabilir yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Link şuan patlak anladığım kadarıyla geri gelir mi yama güncellenip yoksa başka yere mi bakalım
-
Ya şu oyunun güncel olarak tüm dlcleri dahil Türkçe yaması var mı?
-
Arkadaşlar hem ana oyun hem de dlc'nin türkçe yamasının 2 ayrı linkini veriyorum. Bende ikincisi çalıştı.
Not: Yamadan önce dosyalarınızı yedekleyin çünkü ilk yama bende çalışmadığı için dosyaları doğrulatmak zorunda kaldım yani yeniden yükledim.
1) https://cdn.discordapp.com/attachments/770042635472863262/924410709096402964/ACO_TR156DLC1234.rar
2) https://drive.google.com/file/d/1VvI0BYyy6X-EWUyfdZGw3SF9OqsGvTI_/view
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert simyager cem -- 15 Temmuz 2023; 1:19:33 >
-
bulabildin mi kanka?
-
Yamayı tekrar yükleyebilir misiniz ? @jepalion
-
Maalesef yama dosyası bende de yok dostlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X