Şimdi Ara

Assassin’s Creed Odyssey - The Fate of Atlantis DLC %100 Türkçe Yama (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
322
Cevap
24
Favori
55.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Link yenilenme ihtimali var mı acaba 30 kb ile iniyor ne yaptıysam düzelirse çok iyi olur başka hiç bir yerde yok dlc yaması @jepalion

• Kardeşim emeğine sağlık ancak 100 mbs internet ile 60 kb indirme yapıyor ? Bilgin var mı ?

• Harika bir iş ve paylaşım, keşke link daha hızlı çalışsa :/ 50mb/s ile 30kb/s ike indiriyor. 5 saat süresi var beklenir ama giderse kötü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kolay gelsin hala bu yama çalışıyor mu ? cevaplarsanız sevinirim iyi günler :)

• Dosya bulunamıyor diyor elinde olan bir arkadas rica etsem upload edip bana atabilir mi

• yıllar sonra tekrar oynayayım dedim dosya silinmiş ulaşbileceğimiz bir yer yok demi

• link yenilenebiliir mi acaba

• Dosya bulunamıyor diyor başka bir sunucuya yükleyebilir misiniz?

• Türkçe yama linkini buldum ancak tıkladığımda link bulunamadı diyor yardımcı olabilir misiniz lütfen

• Yamaya nasıl ulaşabiliriz, elinde olan paylaşabilir mi?

• link uçmuş

• Yama linkine ulaşabilseniz bile çalışır mı belli değil. Yama yapıldıktan sonra oyun çok güncelleme aldı, yama güncellenmedi sanırım. Uyumlu olmayabilir yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Link şuan patlak anladığım kadarıyla geri gelir mi yama güncellenip yoksa başka yere mi bakalım

• Ya şu oyunun güncel olarak tüm dlcleri dahil Türkçe yaması var mı?

• Arkadaşlar hem ana oyun hem de dlc'nin türkçe yamasının 2 ayrı linkini veriyorum. Bende ikincisi çalıştı.

Not: Yamadan önce dosyalarınızı yedekleyin çünkü ilk yama bende çalışmadığı için dosyaları doğrulatmak zorunda kaldım yani yeniden yükledim.

1) https://cdn.discordapp.com/attachments/770042635472863262/924410709096402964/ACO_TR156DLC1234.rar

2) https://drive.google.com/file/d/1VvI0BYyy6X-EWUyfdZGw3SF9OqsGvTI_/view

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert simyager cem -- 15 Temmuz 2023; 1:19:33 >

• Zebercet kullanıcısına yanıt

bulabildin mi kanka?

• Yamayı tekrar yükleyebilir misiniz ? @jepalion

• Maalesef yama dosyası bende de yok dostlar.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.