Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
31
Favori
106.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AIK

11 Haziran'a kadar Epic'ten kuponla birlikte Gold Edition'u 40 TL civarı bir bedele alabilirsiniz.
    Çok teşekkür ederim hocam. Gold versiyonu standart versiyonundan daha ucuz.
  • mercpool kullanıcısına yanıt
    Hahahaha rica ederim tabii satış politikası hocam :) bizim avantajımıza oluyor :) ben de Gold aldım.
  • Oyun UPlay üzerinden hafta sonu ücretsiz erişimde

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]
  • Takip.
  • Arkadaşlar Epic Games Store'da 60 liralık indirimle beraber Gold sürümü 21 liraya geliyor. Süper fiyat. Almak isteyenler kaçırmasın. Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]
  • togo1593 T kullanıcısına yanıt
    epic kuponu nasıl alabiliriz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAY VELCORO68 -- 15 Temmuz 2020; 3:31:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAY VELCORO68 kullanıcısına yanıt
    Alamazsınız. Yaklaşık 2 ay önce vermişlerdi.
  • Beyler selam. Oddessy bitirdikten sonra originse başladım fakat oyunda sürekli 3-4 sn lik donmalar oluyor fps 80 90 dan birden 0 a düşüyor çok fazla takılma var. Oddessy de bu donmalar olmuyordu. Sistem i5 9600 k rtx 2070. Çözümü nasıl bulabilirim. Ultra higgdan very high a düşürdüm aa yı da medium yaptım fps yi 60 a sabitledim ama yine takılmalar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    işlemciye ağır yük bindiriyor oyun. çok oyuncu aynı şikayetten yakınıyordu. ayarları düşürmeyin aksine arttırın.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Hacı ayarlar yüksekken donmalar oluyor zaten. Low a flan almadım ama düzelse bile lowda oynayacak değilim bu sistemle :) çözümü yok mu bunun oddessy de hiç bişey yok ultrada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekran kartı kullanımınız düşüyorsa Driver kaynaklı olabilir. 23 Haziran tarihli Driver paketini kurduğumda aynı sorun Odyssey de olmuştu. İşlemci özürlüsü bir oyun olduğu için kıstas değildir deyip RDR2'de de denemiştim aynı sorun vardı.
    Bahsettiğim sorun 3-4 saniye görüntünün donup seslerin gelmeye devam ettiği olaydır. O ara ekran kartı kullanımı sıfıra inip FPS 1 oluyordu.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Şu an en son gelen yüklü temmuz ayı

Dediğim gibi görüntü donup arka planda sesler gelmeye devam ediyor ve ekran kartı kullanımı sıfıra düşüyorsa benim yaşadığım sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Driver kaynaklı olduğunu söyleyenler de var, driverı yüklerken MSI Afterburner tarzı programlar açık ise problem olabileceği de söyleniyordu. Ben DDU ile silip temiz kurulum yapmıştım fakat nedense Nisan ayına ait driver paketini kurmuş. Aşağıdaki mesajlarımda sorunu paylaşmıştım.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144422611
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144428299

Aynı sorun evet. Sanırım driverı güncellerken msi afterburner açıktı tam hatırlamıyorum açıkçası. Yarın silip tekrar kurarım

DDU ile silip temiz kurulum yapın. Ben öyle çözmüştüm. Ama nedense güncel versiyonu indirmeme rağmen Nisan ayına ait Driver'ı kurmuştu. Yine sorun yaşarım diye geçmedim, son çıkan Temmuz güncellemesine geçeceğim herhalde. Umarım çözersiniz.
    Hemen hemen aynı sistemle, aynı sorunları yaşıyorum. RDR2 de full ayarlarda 2k oynarken bu oyunda böyle bir sorun oldu. Ramim 8 gb idi. belki ramim yetersizdir diyerekten ram ekledim. şuan sıkıntı geçti gibi ama belki oyunun kendi sıkıntısıdır. Net bir çözümü yok.
  • Aga çözümü %90 buldum. Bugün ekran kartını hazirandaki drivera güncelledim oyuna girerkende msi afterburner ı kapıyorum donmalar geçti sadece 15 dk da bir flan oluyor. Çok saçma ama bu oyuna özel bişey bu :) ultrada sorun yok şimdilik sadece fps yi 60 a sabitlemek zorunda kalıyorum arttırırsam donma yapıyor yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky s -- 20 Temmuz 2020; 18:43:22 >
    Çözüldüyse sevindim. İyi oyunlar.
    Odessy nin manzaralarından sonra buranın atmosferi sönük kalmış :) aslında hikaye olarak odessy origins ten öncede çıkabilirmiş roma işgalindeki greek havasına bürünmüş mısır da dolaşıyorum :) odessy deki first blade dlc si ile bağlantılı olduğunu söyliyorlar bakalım sırf o yüzden first blade ile atlantisi oynamadım henüz

Origins'de çöl manzaraları çok iyidir. Odyssey de o kadar etkilendiğim görüntü olmadı nedense. Ki Ege iklimini vs severim de. Kişiye göre değişiyor diyelim.

Origins oynayarak First Blade ile bağlantı kuramazsınız hocam, Origins'ten sonra First Blade'i oynarsanız olur o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.