< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 15 Ağustos 2020; 2:0:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (76. sayfa)
-
-
Oyunu gerçekten beğendim. İlk kez adam akıllı AC oyunu oynadığım için galiba. Tasarımlar harika. Sırf mısırı görmek için bile oynanır. Adamlar şahaser çıkarmış oyun tasarımında bence.
Hipodrom kısmına geldim. Sanırım orada da dövüşler olacak veya yarışlar. Dövüşler aşırı zor.(Kabus modunda oynuyorum) En az 25 dakika sürüyor. Hipodromda da Isfet Arena savaşı gibi ise zorluğu düşürmeme gerek var mı?
Ayrıca;
-
oyunu win8 de defalarca denedim ve oynamaktan vazgeçmiştim ne yaptıysam stutter ve takılmalar gitmiyordu, win10 geçince bu sistemdede bir deneyim dedim gerçekten fark ediyor özellikle gpu kullanımı win8 de bir hayli düşük kalıyordu, win8 de oynamaya çalışan varsa birde win10 da denesin derim
yalnız şimdide son nvdia driverlarında anlık donmalar oluyormuş oyunda bunu yaşadım bir önceki driverlara dönmek gerekiyormuş sanırım -
arkadaşlar oyun daki dövüş sitemini iyleştiren witcher 3 benzeri yapabilcek bir mod veya ayar varmı
yani dövüşlerde illa birine kitlenmek gerekiyor yoksa rastgele vuruyor, birine kitlenirsekte sadece ona vuruyoruz değiştirene kadar -
-
Assasins creed serisinin en iyi oyunu bu olabilir tabiki vallhalla bunu tahtan indirmesse -
Bayek başkanı canlandıran abimiz Raised by Wolves dizisinde oynuyormuş. Bende bu sesi nereden tanıyorum diyorum. -
Odyssey'den sonra bu oyuna başlayınca oyun rezil geliyor. Atmosfer falan çok kötü. Antik Yunanistan'ın yemyeşil topraklarından burdaki çöle gelince hiç ısınamadım oyuna. Bir de oyunun başında Amun Tapınağı diye bir yer var. Üç sandık var, ikisi bulunuyor ama üçüncü ortada yok. Sinirden ALT + F4 attım.
-
Antik mısır fetişimden dolayı bu oyun bende yeri ayrı olsa da bulmacaları abarttığı konusunda katılıyorum. Bazen bulamayıp Senu ile defalarca taradığım oldu konumlu puzzle bulmacalarından 4-5 tanesini kendim çözebildim çoğunu videoları izleyerek çözdüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 23 Ekim 2020; 20:7:35 > -
Siwa'dan çıkınca açıldı biraz oyun. İskenderiye fena değilmiş. Odyssey'den önceki oyun olmasının sıkıntılarını yaşıyorum. Mesela Odyssey'deki skill setin olmaması, zırh geliştirmenin vs. farklı olması biraz yoruyor. Zırh geliştirmek için malzemeleri satın alamıyor muyuz burda Odyssey'deki gibi mesela? Zaten zor kasılıyor. Gidip hayvan avlamak istemiyorum sırf zırh kasmak için sanki MMORPG oyun gibi. Kolay yolu yok mu bunun?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İskenderiye'de kaybolmaya devam...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-781808C66
Siwa'dan çıkınca açıldı biraz oyun. İskenderiye fena değilmiş. Odyssey'den önceki oyun olmasının sıkıntılarını yaşıyorum. Mesela Odyssey'deki skill setin olmaması, zırh geliştirmenin vs. farklı olması biraz yoruyor. Zırh geliştirmek için malzemeleri satın alamıyor muyuz burda Odyssey'deki gibi mesela? Zaten zor kasılıyor. Gidip hayvan avlamak istemiyorum sırf zırh kasmak için sanki MMORPG oyun gibi. Kolay yolu yok mu bunun?Adını hatırlayamadım ama fotoda gördüğünüz 4 tane sahip olduğum malzemeyi Reda'dan satın alabiliyoruz fakat tavsiye etmem çok pahalı. 3000 Drahmi ile 1 parça malzeme alabiliyoruz onun yerine kampları falan yağmalayarak bulmaya bakın. Avlanmak için de kasmaya gerek yok yan görevler ve karşılaştığınız hayvanlar sayesinde zamanla bayağı post birikiyor ben hep 200'er tane sattım gereksiz şeylerle birlikte.
Her gün Reda'ya uğrayıp görev almayı unutmayın bu görevlerin karşılığında efsanevi şeyler verebiliyor eğer yeniyseniz çok işinize yarayacak.
-
Bu Reda nerde tam olarak? Göremedim hiç. Sadece normal demirci, seyis, dokumacı falan var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kendisi göçebe tüccar her yerde olabilir. Haritayı açınca yeşil ünlem işareti olur eğer görev süresi gelmemişse onu yeşil deve işaretiyle görürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 25 Ekim 2020; 12:49:6 > -
Arkadaşlar merhaba. Oyunu malum yerlerden indirdim denemek için (pc kotu acıyor mu diye). 1,21 olanı indirmişim ve yama da oldu.
Fakat fps ve takılma sorunları var. Sadece update yapabileceğim 1.51 e (hangi güncelleme sorunsuzsa artık) güncelleyebileceğim bir yol var mıdır indirme linki falan
Yardımınızı bekliyorum saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang_88 -- 2 Kasım 2020; 2:10:22 > -
Orijinal sürümde 150 saate yakın sürem var böyle sorunları yaşamadım nadiren oluyor.
Sisteminiz iyi değilse orta ayara çekin.
Bence updateler ile uğraşmaya değmez, epic'te gold sürümü 30₺ civarında geliyor böyle oyun için resmen bedava. İndirdiğiniz dosyaları uplay'ın indirme klasörüne atıp oyunu tekrar indirmekten kurtulabilirsin.
-
150 saatlik ne içerik buldunuz oyunda hocam, 90 saat civarı DLC'ler dahil fullemiştim ben.
Deveye atlayıp çölde mi geziyorsunuz.
-
Antik mısır fetişim olduğundan öyle oldu.
Çoğunlukta görevleri gizlilikle yapmaya çalıştım bu da süreden yedi, bazen de oynamayı bırakıp tarihi yerlerde gezdim arkeolog gibi takıldım ilgi çekiciydi. Ac odyssey aldım ama aynı şeyleri hissettirmedi maalesef oyun kötü değil elbette antik yunan tarihine aşina olmadığımdan.
-
Beni de Odyssey’den fazla cekti. İki ayri Cografya’dan esintiler olmasi ozellikle baglamisti beni. Odyssey o kadar olmasa da fulleyeyim diyince onda da 200 saati gecmisti.. Zaman hirsizi ikisi de..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam very low'a aldım. LAptop çok zayıf i54200u gt 740m 8 gb ram.
Pc kaldırıyor mu diye deneyecektım. İndirdıgım cpy 1,21 miş. Bi aradaş 1,50 veya 1,53 olanı indir o eski sürüm sorunlu demişti. O kadar gb tekrar indirmeyeyim diye update dosyası bulabilir miyim diye sormustum
Bir de bende ps4 de var bu oyun. TR altyazı için pc de ugrasıyorum. Ama atmosfer de içine çekıyo beni. Pc de yazık olacak. Direk ps4de oynasam hikayeyi sallasam cok sey kaybeder miyim? İngilizce yok. Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang_88 -- 3 Kasım 2020; 20:14:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X