Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Elric.
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.662
Cevap
31
Favori
107.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TR altyazı ile oynamak iyidir elbette ama 2000 çıkışlı oyun gibi grafiklerle düşük ayarda bile kasarak oynamaktansa PS4'de ultra ayarda oynamayı tercih ederdim hocam.

Konsol oyunlarına TR yama kuranlar var belki bu oyun için vardır araştırmak lazım.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Vazgectim bende galiba hocam dediğin gibi ps4 bakıcam.

Konsolda altyazı kırılan makinelerde oluyor ben online futbol oynuyorum. Maalesef olmuyor.

• Valhalla'nın gazıyla Origins'e döndüm. Origins bir çok yönden eksiği ve sorunu olan bir oyun olsa da şu kadar çeşitli ve harika atmosfere sahip nadir oyunlardan birisidir.

20 tane ekran görüntüm. Ya bu mesajlar nasıl düzenleniyor? Spoiler falan ekleniyordu eskiden.

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]

• Bu oyunu steamdan aldım açamıyorum her yolu denedim olmadı yardım edebilecek var mı . Resimdeki gibi kalıyor tepki vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hpyon1 -- 15 Kasım 2020; 18:32:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar bekledin? HDD'ye kurduysan biraz uzun sürebilir.

Uplay üzerinden oyunu açmayı denediniz mi?

• Ortalama 10 15 dakika falan . Evet açmadı

• Dosyaları doğrulamayı deneyin yine açmazsa ilgililere bildirin. İngilizce yazarsanız daha erken dönüyorlar.

• Format ile SSD ye kurarak deneyeceğim . Açarsam burayada eklerim sagolun

• SSD sistemin oldugu diske kurunca açıldı sorunsuz. FIFA serisinde de yaşamıştım bunu. Belki aynı sorunları yaşayan varsa denesin

• Assassin's creed odyssey de 150 saat civarı oynadıktan sonra bıraktım, Origins 'i merak ettim. Valhalla indirime girene kadar Origins de takılırız diye.

Uplay de 80 Tl ye inmiş Gold Edition. Değer mi bilmiyorum. Yılbaşı indirimi görür mü görmez mi.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Epic'e önyargısı olan tip değilseniz oradan daha ucuza sahip olabilirsin. Gold sürümü 21 TL'ye almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Epic'e önyargısı olan tip değilseniz oradan daha ucuza sahip olabilirsin. Gold sürümü 21 TL'ye almıştım.

Epicde şu an 405 TL. Herhangi bir indirim yok. Platforma karşı herhangi bir önyargım yok.

25 Kasım'da burada kesin indirime girecek. şuan fiyatı ne olacağı yazmıyor ama 80'in altında olacağı kesin: https://www.playstore.com/

Edit: burada 60 TL hocam. site güvenilir: https://www.greenmangaming.com/tr/games/assassins-creed-origins-gold-edition/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 23 Kasım 2020; 0:52:0 >

Şu andan bahsetmedim zaten hocam. İndirimler olduğunda ve Epic kuponun olduğunda 21 TL alabilirsin. Epic indirimleri ne zaman başlayacak hiçbir fikrim yok.

• Zamanında 20küsür tlye origini 40küsür tlyede odyssey almıştım originden.

Hocam origins bana göre odyssey den daha çok saran bir oyundu. Antik Mısır Antik Yunanistan'dan daha güzel ve merak uyandırıcı geliyor bana belki de sebebi budur bilemiyorum. Sanki odyssey de tum harita birbirinin aynisi gibi. Ama origins de nerdeyse girdiğim şehirlerin hepsi birbirinden farkliydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Şu andan bahsetmedim zaten hocam. İndirimler olduğunda ve Epic kuponun olduğunda 21 TL alabilirsin. Epic indirimleri ne zaman başlayacak hiçbir fikrim yok.

Ben şu an var diye anladım. Yılbaşında kupon verirse alırım o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Hocam origins bana göre odyssey den daha çok saran bir oyundu. Antik Mısır Antik Yunanistan'dan daha güzel ve merak uyandırıcı geliyor bana belki de sebebi budur bilemiyorum. Sanki odyssey de tum harita birbirinin aynisi gibi. Ama origins de nerdeyse girdiğim şehirlerin hepsi birbirinden farkliydi.

Origins oyun videolarına twitchden göz attım , odyssey oynamasaydım yabancılık çekerdim ancak odyssey daha gelişmişi gibi duruyor bilemedim. Valhalla indirime girse PC de uzun süre zaman öldürürdük .

• quote:

Orijinalden alıntı: shad0w

25 Kasım'da burada kesin indirime girecek. şuan fiyatı ne olacağı yazmıyor ama 80'in altında olacağı kesin: https://www.playstore.com/

Edit: burada 60 TL hocam. site güvenilir: https://www.greenmangaming.com/tr/games/assassins-creed-origins-gold-edition/

Paylaşım için teşekkürler. PC sürümü bakıyorum. Arkadaşlar güzel indirimde yakalamış , yine o seviyelere düşeceğini tahmin ediyorum. Arka planda kaldı oyun çünkü.

benim yolladığım da PC sürümü (uPlay). arkadaşın dediği gibi ben de aldım 20 TL'ye ama onun için 60 TL'lik kupon gerekiyor. tekrar gelir mi öyle kupon bilinmez.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.