Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI
    quote:

quote:

Bu arada Brotherhood'da "Sequence 4 - Guardian of Forli" bölümünde %100 Sync için Kill Streak yapılması gerekiyor.En az 10 kere baştan oynadım,bırak 5'i 10 kişiyi öldürüyorum arka arkaya,kabul etmiyor.Ne biçim iş anlamadım,eksik birşey mi yapıyorum %100 yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun kalırım

Kill streak olayını biliyorsunuzdur birini herhangi bir combo ile öldürüp ardından hemen parlayan kişinin olduğu yön tuşuna basıp tek vuruşta öldürmek ardından diğerini ardından diğer parlayan kişiyi, doğru yapılınca oluyor ben bu şekilde %100 yaptım.

80 saat oynamışım toplamda,bilmezsem artık döverler adamı hocamMercenaries Guild görevlerini tamamlamak adına sokakta defalarca yaptığım olayı görevde yapınca olmuyor.Bug oluştu sanırım bu kısımda

Bug olma ihtimalide var, benide sinir eden bir durum var çözemedim, zırh değiştiremiyorum son güncellemede yüklü ama.

Save Game'i yedekleyip tekrar kurdum,ilk girişimde %100 yaptım.Boşuna sıkıntı etmişim kendi kendime
    Zırh değiştiremiyorum derken,nasıl yani?Biraz daha açar mısınız?
    Bu arada merakımdan soruyorum,Full Sync için siz de uğraşıyorsunuz sanırım;% kaç yaptınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 3 Mayıs 2011; 4:17:44 >
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada Brotherhood'da "Sequence 4 - Guardian of Forli" bölümünde %100 Sync için Kill Streak yapılması gerekiyor.En az 10 kere baştan oynadım,bırak 5'i 10 kişiyi öldürüyorum arka arkaya,kabul etmiyor.Ne biçim iş anlamadım,eksik birşey mi yapıyorum %100 yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun kalırım

Kill streak olayını biliyorsunuzdur birini herhangi bir combo ile öldürüp ardından hemen parlayan kişinin olduğu yön tuşuna basıp tek vuruşta öldürmek ardından diğerini ardından diğer parlayan kişiyi, doğru yapılınca oluyor ben bu şekilde %100 yaptım.

80 saat oynamışım toplamda,bilmezsem artık döverler adamı hocamMercenaries Guild görevlerini tamamlamak adına sokakta defalarca yaptığım olayı görevde yapınca olmuyor.Bug oluştu sanırım bu kısımda

80 saat naptın hocam yemek yerken falan oyunumu açtın Hani RPG olsa neysede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

quote:

quote:

Borgia Flags,Treasures derken 80 saat olmuş işte.Topladım ama herşeyiBirde Full Sync için uğraşıyorum da bazı görevler epey uzun.Bir kere yapamayınca da son Checkpoint'ten başlanmıyo malum restart yapmak lazım.%81 yaptım bakalım da gerisi epey zor.Romulus Location'ları 8 dakikada bitirmeye çalışmak illallah dedirtti zaten
  • Örneğin drachenden romulusa dönemiyorum sadece menüden outfit değiştirmeye izin veriyor bikaç video izledim sequence 2 miydi 4 müydü biryere gidip değiştiriliyormuş glitchden faydalanıp ama bende işe yaramadı yamalar yüklü olduğu için sanırım, bende total sync %96 bayadır oynamıyorum bi ara açıp %100 yapıcam ama bakalım, birde önceki sayfadaki videoda birşey dikkatimi çekti gece gece resimde görüldüğü gibi, bir yer sanırım
     Assassin's Creed: Revelations™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Mayıs 2011; 1:30:52 >
  • Ordan ne çıkatrmamız gerekiyor ?
  • quote:

quote:

parlayan kişi değil de kim olursa olsun hızlı olunması gerekiyor.one shot 2 kill diyebiliriz

@andrei

cp için ölmeniz gerekiyor diye biliyorum.veya sivilleri falan öldürün
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben onları Xbox'ta yapmaya çalıştım dayanamadım oyun PC'e çıkınca %100 savegame indirdim rahatım

Borgia Flags,Treasures derken 80 saat olmuş işte.Topladım ama herşeyiBirde Full Sync için uğraşıyorum da bazı görevler epey uzun.Bir kere yapamayınca da son Checkpoint'ten başlanmıyo malum restart yapmak lazım.%81 yaptım bakalım da gerisi epey zor.Romulus Location'ları 8 dakikada bitirmeye çalışmak illallah dedirtti zaten

Xbox'ta bitirmeye çalıştım dayanamadım, PC'de savegame indirdim kafam rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 3 Mayıs 2011; 15:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

Ordan ne çıkatrmamız gerekiyor ?

Resimdeki yeri diyorsun sanırım, bende bilmiyorum ama çok tanıdık geliyor google earth dan bakmak lazım.
  • quote:

quote:

Yeni teori;

Apple of Eden Templer'ların eline geçti ve onun üzerinde araştırmalara başladılar, bizim ellerinden kaçmamız ve 2. Apple of eden (yada adı ne olursa )onu bulmamız gerek... o parçadaki resimdeki parça oluyor...

Desmond tarafında öyle olabilir.Ben asıl Desmond animus'a girince geçmişte nereye gidicek onu merak ediyorum

ben de kıza ne olacak onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LagendarYKinG

quote:

quote:

Yeni teori;

Apple of Eden Templer'ların eline geçti ve onun üzerinde araştırmalara başladılar, bizim ellerinden kaçmamız ve 2. Apple of eden (yada adı ne olursa )onu bulmamız gerek... o parçadaki resimdeki parça oluyor...

Desmond tarafında öyle olabilir.Ben asıl Desmond animus'a girince geçmişte nereye gidicek onu merak ediyorum

ben de kıza ne olacak onu merak ediyorum

İnsaf;kız öldü,daha ne olsun
  • Arkadaşlar yeni reveal yayınlandı ve olaya bakın yeni yayınlanan reveal'da bir cami ve osmanlı tuğrası gözüküyor. Hemen yorumları alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 4 Mayıs 2011; 0:18:16 >
  • http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905

oyun istanbul'da geçecek. kesinlik kazandı.. budur be
  •  Assassin's Creed: Revelations™

Günler öncesinden söylemiştim Osmanlı döneminde ve hatta İstanbul da geçme ihtimali olduğunu, o zaman tersleyenler dalga geçenler olmuştu, gerçi henüz kesinleşmiş de değil.

Zamanında dalga geçenler için gelsin buyrunuz Ayasaofya Camii ve Osmanlı Tuğrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 4 Mayıs 2011; 0:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905

Ulen Allaaaaaaaaaahhh Nasıl sevinsem bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905

Ben bi tek öleceğimi bilmiyorum ((: Şimdiden sabırsızlandır Ayasofya'ya tırmanmak için (:
  • gümbür gümbür geliyor yabancı forumlarda yunanlılar uyuz oldu :D herkez çözmüş Kanuni Sultan Süleymanın tuğrası , Ayasofya camii yıkılmış forumlarda türkiyede geçicek galiba diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalizmm -- 4 Mayıs 2011; 0:17:52 >
  • ayasofya'ya değil de galata kulesine tırmanıp bir istanbul manzarası görmek nasıl bir duygu olacak acaba? çok sevindim ben de
  • Ayrıca şöyle birşey buldum, bakınız:

http://www.youtube.com/watch?v=HuATHO_V3iI&NR=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalizmm

gümbür gümbür geliyor yabancı forumlarda yunanlılar uyuz oldu :D herkez çözmüş Kanuni Sultan Süleymanın tuğrası , Ayasofya camii yıkılmış forumlarda türkiyede geçicek galiba diyorlar

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/2211095329/p/51

Bazıları ''umarım Türkiye'de geçmez'' diyor
  • Off be süper haber bu, şimdi hakikaten sabırsızlandım Hatta ağzımın suyu aktı Yanlız şirkette olduğum için linkte ne var göremiyorum linkte ne yazdığını bir arkadaş açıklayabilir mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.