Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: metalizmm

gümbür gümbür geliyor yabancı forumlarda yunanlılar uyuz oldu :D herkez çözmüş Kanuni Sultan Süleymanın tuğrası , Ayasofya camii yıkılmış forumlarda türkiyede geçicek galiba diyorlar

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/2211095329/p/51

Bazıları ''umarım Türkiye'de geçmez'' diyor

herifler kıskanıyor bizim gibi tarihi yokya heriflerin. Bazıları süper olucak süleyman dönemi osmanlı imparatorluğu çok büyüktü diyorlar sevinenlerde var :D
  • bu arada tuğra kanuni sultan süleyman'a ait. oyun 16. yy istanbul'unda geçecek
  • İstanbul'da gecmesi guzel fakat o hayati yanlis yansitmazlar umarim.
  • tek kafamı karıştıran neden ezionun doğum tarihi yazıyor onu anlamadım
  • Vay be, harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

İstanbul'da gecmesi guzel fakat o hayati yanlis yansitmazlar umarim.

Evet birde olayın bu boyutu var.
  • Adamlar Tuğra'yı bilmiyorlar hahaaa

• BİLİYORDUM YENİ ASSASİNİMİZ KİM OLACAK ACABA UMARIM TÜRKTÜR HEYYYTTT BEE PALA BIYIKLI ASSASİNZ İSTERİZ AMA ALTAİRDE OLUR YANİ

Requiescat in pace EZIO

Assassin's Creed: Revelations™
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

BİLİYORDUM YENİ ASSASİNİMİZ KİM OLACAK ACABA UMARIM TÜRKTÜR HEYYYTTT BEE PALA BIYIKLI ASSASİNZ İSTERİZ AMA ALTAİRDE OLUR YANİ

yalnız muhtemelen kendi soyumuzu öldürücez olsun kurgudan ibaret ilk oyunda hristiyanları öldürmüştük o değilde adamlar harıl harıl tarihimizi araştırıyor konuda
  • quote:

quote:

BİLİYORDUM YENİ ASSASİNİMİZ KİM OLACAK ACABA UMARIM TÜRKTÜR HEYYYTTT BEE PALA BIYIKLI ASSASİNZ İSTERİZ AMA ALTAİRDE OLUR YANİ

yalnız muhtemelen kendi soyumuzu öldürücez olsun kurgudan ibaret ilk oyunda hristiyanları öldürmüştük o değilde adamlar harıl harıl tarihimizi araştırıyor konuda

Aynen
  • quote:

quote:

bunun en hoşuma giden yanı o adamlar bizi araştırıyorya çok güzel :D Okusundan öğrensinler işleri ne
  • OOOOOO NE REKLAMIMIZ OLACAK ŞİMDİ BEYLER BİR DÜŞÜNÜN BİZ ADAMALARIN SAYESİNDE RÖNESANSIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMİŞTİK ŞİMDİ GAVURLAR OSMANLI TARİHİNİ ÖĞRENSİNLER
  • Gelde bekle şimdi bir an önce unutmak en iyisi, görmek istemediğim konular kategorisine mi alsam konuyu ne yapsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Mayıs 2011; 1:01:20 >
  • Herkes izlesin

Bu arada;

1. Videoda - Hiç birşey görünmüyordu ekranda
    2. Videoda - Yunan eseri olan bir disk ile sol tarafta Masyaf kalesinin bir görüntüsü ve Altair'in kolu göründü fakat videonun sağ tarafı boştu.
    3. Videoda - Sol taraf boş ve sağ tarafta Ayasofya ile ortada Osmanlı Tuğrası görünüyor.

Ne yapmaya çalışıyorlar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Mayıs 2011; 0:55:25 >
  • Tarihi en iyi yansıtan Oyun assasins serisidir

İstanbulu mu motif motif tane tane incecik işleyecekler kesinlikle sonuna kadar güveniyorum ben ubiciğime

ayasofya ya çıkacağız fatihin zırhını alacağız galatadan süzüleceğiz kuş bakışı yapacağız haritayı açacağız haliçte yüzeceğiz topkapı sarayının üstünde gezineceğiz sokağa inip sokak berberlerine tıraş olacağız

nargile tüttürüp şalgam içeceğiz yehuuuuuuuuuuu

• HAYDEEEE
  • Son teaser ı gördüm heyecandan elim ayağım titriyor ya. Nasıl geçecek o kadar süre .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Kadınları nasıl yapacaklar acaba? malum islam gericiliği vardı osmanlıda

çarşafla dolaşır sorun değil.

tabi genelev açmak mümkün olmayacak venedikte romada yaptığımız gibi.. gelirlerde azalma olur
  • quote:

Tarihi en iyi yansıtan Oyun assasins serisidir

İstanbulu mu motif motif tane tane incecik işleyecekler kesinlikle sonuna kadar güveniyorum ben ubiciğime

ayasofya ya çıkacağız fatihin zırhını alacağız galatadan süzüleceğiz kuş bakışı yapacağız haritayı açacağız haliçte yüzeceğiz topkapı sarayının üstünde gezineceğiz sokağa inip sokak berberlerine tıraş olacağız

nargile tüttürüp şalgam içeceğiz yehuuuuuuuuuuu

Süper yorum
    dediklerin olsa gerçekten çok güzel olur. tarihi bozmadan anlatırlarsa gerçekten fevkelade bi oyun olur. bitirip tekrardan başlarım oyuna.
  • Hazerfen ya da Lagari ile (tarihler uyuşmasa da) karşılaşmasını pek bi isterdim (:

Evliya Çelebi'yi de unutmamak gerekir tabi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.