Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vatal

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Kadınları nasıl yapacaklar acaba? malum islam gericiliği vardı osmanlıda

çarşafla dolaşır sorun değil.

tabi genelev açmak mümkün olmayacak venedikte romada yaptığımız gibi.. gelirlerde azalma olur

Karakterimizin kız arkadaşıda olmayacak demek oluyor bu. Tutmaz.
    Ac brotherhoodda bazı görevlerde farklı şehirlere bir kerelik gittiğimiz gibi tek görevlik geliriz bence
  • Teaser 3 e bakılırsa osmanlıda geçecek gibi
    http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905
  •  Assassin's Creed: Revelations™

• Buyrun yeni assasin de belli oldu

Assassin's Creed: Revelations™
    ,

Şaka tabiki de, Yeniçeri konsept çizimi Kerem Beyit'e aittir.
    http://www.theartofkerembeyit.com/orginal/jobs/html/janissary.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 4 Mayıs 2011; 1:12:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

quote:

Kadınları nasıl yapacaklar acaba? malum islam gericiliği vardı osmanlıda

çarşafla dolaşır sorun değil.

tabi genelev açmak mümkün olmayacak venedikte romada yaptığımız gibi.. gelirlerde azalma olur

Karakterimizin kız arkadaşıda olmayacak demek oluyor bu. Tutmaz.
    Ac brotherhoodda bazı görevlerde farklı şehirlere bir kerelik gittiğimiz gibi tek görevlik geliriz bence

Osmanlı'da kadınlar kara çarşafla dolaşmazlardı heleki o dönemlerde çarşaf diye birşey yoktu. İmkanı olanlar ipek kumaşlardan yapılan giysiler giyerlerdi vücudu kapatacak şekilde. Fakat çarşaf diye bir olay yoktu ondan emin olun. Çarşaf Osmanlı'nın son dönemlerinde geldi, sanıldığının aksine Osmanlı'nın yükselişte olduğu dönemlerde kadınlar açık renkli hatta cıvıl cıvıl renklerde kumaşlar ile yapılan giysiler giyerdi.
  •  Assassin's Creed: Revelations™

Kadınlar böyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 4 Mayıs 2011; 1:16:21 >
  • valla brotherhood'da 1503 Roma'sında bile İstanbul Türklerde olduğu halde assasin görevlerinde hep Constantinapole olarak geçiyordu..yine öyle yaparlarsa şaşırmam..yani oyun istanbulda geçse bile istanbul adını hiç duymayadabilirz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

HAYDEEEE

Of ooffffffffffff Genç Osman dediğin bir küçük uşak Beline bağlamış ibrişim kuşak of offffff Yeni AC resimleride yakıyor hacı_yatmaz, viiiz
  • Crysis'in 3ncü oyunuda İstanbul için gelebilir demişti Cevat Yerli. Umarım bu oyun, ona cesaret verir. Crysis 3te İistanbul'da geçerse beyler resmen şu ana kadar yapılmış en iyi FPS ve en iyi TPS oyunları İstanbul'u anlatmış olacak. Belki GTA 6yı bile İstanbul'da yaparlar
  • Yukarıda

1. Videoda - Hiç birşey görünmüyordu ekranda
    2. Videoda - Yunan eseri olan bir disk ile sol tarafta Masyaf kalesinin bir görüntüsü ve Altair'in kolu göründü fakat videonun sağ tarafı boştu.
    3. Videoda - Sol taraf boş ve sağ tarafta Ayasofya ile ortada Osmanlı Tuğrası görünüyor.

yazmıştım.Bu 1. videoda yani diğer 2 videonun altındaki kalıpta harita görünüyor bana göre haritada hem Yunanistan hemde Türkiye var.Anlaşılan oyun 2 yerde geçicek.İkinci videoda çıkan Yunan diskte bunu gösteriyor.Ama 2. videodaki o Masyaf kalesi ne iş ve Altair

Edit: Bu arada Facebook sayfası her %0 olup tekrar 100'e ulaşınca yeni bir bilgi veriyorlar anladığım kadarıyla.Bu bilgiden sonra tekrar %0 oldu.Adamlar baya üye yapıyorlar Facebook sayfasında

Edit 2: İstanbul aynı zamanda Facebook oyunu olan Project Legacy de geçiyormuş.Hatta Assassin'lerin İstanbul'da guild i varmış (tabi olucak ) Ahanda SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Mayıs 2011; 1:31:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

valla brotherhood'da 1503 Roma'sında bile İstanbul Türklerde olduğu halde assasin görevlerinde hep Constantinapole olarak geçiyordu..yine öyle yaparlarsa şaşırmam..yani oyun istanbulda geçse bile istanbul adını hiç duymayadabilirz

Gayet normal çünkü o dönemde herkes Costantinapole olarak biliyordu orayı ki halen çoğu yabancı bu şekilde biliyor. Bu Bizans sempatilerinden dolayı değil isim olarak o şekilde bildiklerinden dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Yukarıda

1. Videoda - Hiç birşey görünmüyordu ekranda
    2. Videoda - Yunan eseri olan bir disk ile sol tarafta Masyaf kalesinin bir görüntüsü ve Altair'in kolu göründü fakat videonun sağ tarafı boştu.
    3. Videoda - Sol taraf boş ve sağ tarafta Ayasofya ile ortada Osmanlı Tuğrası görünüyor.

yazmıştım.Bu 1. videoda yani diğer 2 videonun altındaki kalıpta harita görünüyor bana göre haritada hem Yunanistan hemde Türkiye var.Anlaşılan oyun 2 yerde geçicek.İkinci videoda çıkan Yunan diskte bunu gösteriyor.Ama 2. videodaki o Masyaf kalesi ne iş ve Altair

Edit: Bu arada Facebook sayfası her %0 olup tekrar 100'e ulaşınca yeni bir bilgi veriyorlar anladığım kadarıyla.Bu bilgiden sonra tekrar %0 oldu.Adamlar baya üye yapıyorlar Facebook sayfasında

Bence geçişler olacak.Hep bir yere bağlı kalmayabiliriz.
  • Oyunda İstanbul'un adı Constantinapole olarak geçecektir, çünkü doğal olarak o dönemlerde dünya genelinde Constantinapole olarak biliniyor ve kabul görüyordu, İstanbul adı 1930 yılında resmiyet kazanmış.

quote:

Konstantinopolis (Yunanca: Κωνσταντινούπολις, Konstantinúpolis, veya ἡ Πόλις i Pólis, Latince: Constantinopolis, Osmanlıca: قسطنطينيه Kostantîniyye); Roma İmparatorluğu (330–395), Bizans İmparatorluğu (395–1204 ve 1261–1453), Latin İmparatorluğu (1204–1261) ve Osmanlı İmparatorluklarına (1453–1922) başkentlik yapmış bir şehirdir. Türkiye Cumhuriyeti'nce şehir 1930 yılından beri resmî olarak İstanbul diye adlandırılmaktadır

http://tr.wikipedia.org/wiki/Konstantinopolis
  • Ubisoft çok büyük işe elini attı. Oyunu zaten ülke olarak seviyorduk. Birde ülkemizin tarihine tanıklık edersek dahada bağlanacağız. Birde benim teorim oyun osmanlıda geçerse %90 türkçe olur. Ubisoft reyizz duy sesimizi

Vallahi ne yalan solyeyeyim Truth'ları beceremiyordum ingilizce olduğu için
  • istanbulda geçecekse kafadan orijinal aldım bile bu oyunu gel 2013 geeeeeeeell
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

Ubisoft çok büyük işe elini attı. Oyunu zaten ülke olarak seviyorduk. Birde ülkemizin tarihine tanıklık edersek dahada bağlanacağız. Birde benim teorim oyun osmanlıda geçerse %90 türkçe olur. Ubisoft reyizz duy sesimizi

Vallahi ne yalan solyeyeyim Truth'ları beceremiyordum ingilizce olduğu için

Bende aynısını düşünüyordum 2. oyun İtalya'da geçti hemen İtalyanca oldu + ilk oyunda duyduğumuz Türkçe dublajı hatırladığımızda (tabi ilk oyundaki gibi duygusuz ses tonlamaları ile olmazsa)
  • PARGALI EZZİO
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

valla brotherhood'da 1503 Roma'sında bile İstanbul Türklerde olduğu halde assasin görevlerinde hep Constantinapole olarak geçiyordu..yine öyle yaparlarsa şaşırmam..yani oyun istanbulda geçse bile istanbul adını hiç duymayadabilirz

İSTANBUL'UN ESKİ İSİMLERİ:

Rumca: Konstantinopolis, Istinpolin, Megali Polis, Kalipolis, Vizantion
    Latince: Bizantium, Antoninya, Alma Roma, Nova Roma
    Slavca: Çargrad, Konstantingrad
    İbranice: ???????? (İs-tan-”bul”), Ortaça?’da ????? (”Ku?”-ta)
    Vikingce: Miklagard
    Ermenice: Vizant, Stimbol, Esdambol, Eskomboli
    Arapça: Bizantiya, el-Mahsura, Kustantina el-uzma
    Selçuklular zamanında: Konstantiniyye, Mahrusa-i Konstantiniyye, Stambul
    Eski Rusça: Çargrad, Vizantiy, Konstantinopol, Stambul
    Osmanlıcada: Dersaadet, Deraliyye, Mahrusa-i Saltanat, Istanbul, Islambol, Darü’s-saltanat-? Aliyye, Asitane-i Aliyye, Darü’l-Hilafetü ‘l Aliye, Payitaht-? Saltanat, Dergâh-? Mualla, Südde-i Saadet, Kostantiniyye ( ????????? )

Fransızca : Stamboul
    İspanyolca : Estambul
    Macarca : Isztambul
    Litvanca : Stambulas
    Letonyaca : Stambula
    Arnavutça : Stambolli
    Galce : Iostanbúl
    Loglanca: Gonstantinupol
    Lazca: Poli
    Ladino: Estanbol
    Farsça: Estanbol
    Rumence:?stambul

kaynak: buraistanbul.com

Oyunda hangisi kullanılır bilmem ama büyük ihtimalle bunlardan biri olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 4 Mayıs 2011; 2:12:47 >
  • Yeni teaser gerçekten sevindirici olmuş.İlk mesaja ekledim.Gelişmeleri konumda paylaşan arkadaşlara da ayrıca teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 4 Mayıs 2011; 2:12:07 >
  • Detaylı bir Osmanlı İstanbulunu düşünemiyorum bile off ağzımın suları fışkırdı O sokakları, camileri, atalarımızı, surları, boğazı ve boğazdaki gemiler falan vs vs Eğer ana tema Osmanlıda geçerse Orjinal alırım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.