Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum konu başlığına istanbulda geçeceğine dair bir ibare eklersen daha iyi olur bence
  • Brotherhood'u bitirip bıraktınız,hiç yardımcı olan yok %100 Sync için banaIII. oyun eğer İstanbul'da geçerse,herkesten %100 Sync beklerim,söylemedi demeyin

alito;
    Hemen ekliyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 4 Mayıs 2011; 2:16:45 >
  • MİLLET İZLEYİN

• abovvvv gece gece carpıldım sevinçten
  • Abi mekan konusunda şüphemiz olmasın önceki AC'lerden gördüğümüz gibi.Sadece Padişah ve halkın yansıtmaları nasıl olucak onu merak ediyorum.Of eğer ciddi ciddi İstanbul'da geçerse şimdi Kanada'dan bir ekip çıkıp gelicek İstanbul'un baştan sona fotoğraflarını çekicekler
  • Muhteşem bir haber gerçekten ama tek düşüncem Acaba ARAPLAR gibi mi gösterileceğiz yani her dizi ve filmde araplar gibi gösteriliyoruz eğer bu oyunda da araplar gibi gösterilmememek lazım birşeyler yapmalıyız bence ingilizce bilen arkadaşlar iyice konuyu derleyip toparlayıp ubisoft mail atmalıyız tek düşüncem budur.

Birde oyuna Türkçe Dublaj yada Türkçe altyazı dil seçeneği eklesinler diye ingilizce mesaj atarsak çok iyi olur gerçekten ozaman orjinal almaya değer.
    Tabii gidipte padişah felan öldürürsek kimse oyunu almaz ayriyetten fena bir söver

Bu arada Baş roldeki oynayacağımız kiş Rum,Yunan ve büyük ihtimalle ermeni olursa hiç şaşırmayın Sonuçta Yavurların yaptığı bir oyunda yavur birileri oynar baş rolde ama şöyle güzel bir türk görmek isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 4 Mayıs 2011; 3:36:01 >
  • öylede olabilir ama büyük ihtimal altair'in soyundan birisi olucak gibime geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Bu arada Baş roldeki oynayacağımız kiş Rum,Yunan ve büyük ihtimalle ermeni olursa hiç şaşırmayın Sonuçta Yavurların yaptığı bir oyunda yavur birileri oynar baş rolde ama şöyle güzel bir türk görmek isterdim.

Sanmam.Sonuçta Haşhaşiler kısmen de olsa Müslüman kökenli bir oluşumdu.Şiiliğin bir kolu olan İsmaililik Mezhebinin Nizarilik kolundan gelirler.Birebir aktarım yapmak zorunda olmasalarda oyunun başlağıcında ki "Inspired by historical events and characters" sloganından yola çıkılarak bu denli bir saptırma yapacaklarını düşünmüyorum.Muhtemelen Pers bir karakter olur kanısındayım.
  • Facebook sayfası %6 daydı son baktığımda, %100 olunca yeni bir bilgi daha gelicek + 13 Mayıs'ta resmi açıklama yapıcaklarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Facebook sayfası %6 daydı son baktığımda, %100 olunca yeni bir bilgi daha gelicek + 13 Mayıs'ta resmi açıklama yapıcaklarmış.

Haziran'da E3 Fuarında da ilk Trailer'ı alırız artık,az kaldı az
  • Şu trailer bir gelsinde oyun 2012 de çıkar artık her ay trailer'ı izler gün sayarız
  • quote:

Xbox'ta bitirmeye çalıştım dayanamadım, PC'de savegame indirdim kafam rahat

80 saat Full Sync için oynadığımı söyleyince böyle cevaplamıştınız hocam,umarım bu oyunda siz de benimle birlikte Full Sync için 80 saat oynarsınız
  • ACB'u dayanamadığım için Xbox'a almıştım ama onun başında çok vakit geçiremiyorum PC daha çok sarıyor Bu sefer aynı hataya düşmem PC için alırım.Xbox'ta bitirip PC'de takrar oynayınca hiç %100 sync yapasım gelmedi
  • quote:

ACB'u dayanamadığım için Xbox'a almıştım ama onun başında çok vakit geçiremiyorum PC daha çok sarıyor Bu sefer aynı hataya düşmem PC için alırım.Xbox'ta bitirip PC'de takrar oynayınca hiç %100 sync yapasım gelmedi

Replay neyse de ta en baştan başlamak sıkıntılı olur,haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 4 Mayıs 2011; 5:05:47 >
  • Sabaha karşı AC etkisinde kalmışız düşünücek birşey kalmadı yeni oyunun kapağı nasıl olur diyorum kendi kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: razz_raziel

Bu trafikle oynanmaz oyun
  • yerebatan sarnıcındada tam secret location havası var heee :D
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Basilica_cistern_2.jpg
    şaka gibi hala şoktayım hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtspk

yerebatan sarnıcındada tam secret location havası var heee :D

şaka gibi hala şoktayım hahaha

Şimdiden çözme egzersizlerine başlayalım, orda bi çıkıntı var sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Mayıs 2011; 6:12:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.