Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Assassin's Creed: Revelations™

olaylar baya bi değişiyo gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEZ1R -- 4 Mayıs 2011; 14:34:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

Bence Altair'in hikayesine geri döneceğiz. Bence eksik kalan tarafları var hikayenin kökeninde. Ne zaman bu tür tarihi oyunlar, yakın geçmişe yaklaşsa tadını kaybetmektedir.

Benzer örnek olur mu bilmiyorum ama Total War, Napoleon ile bence yaptığı hatayı anladı ve Shogun 2 ile serinin başladığı zamana döndü. Bunun ardından Rome 2 ve Medieval 3 geleceğini görmek için gözlemci olmaya gerek dahi yok.

Altair diyorum ve bunu kişisel olarak destekliyorum da. Harita genişletilebilir, Brotherhood'da olduğu gibi tek ama geniş bir şehir olması sıkıntı yaratıyor. Bence Altair ya da onun oğlu (ya da kızı) İstanbul'a ve Ortadoğu'daki diğer önemli kentlere de gitmeli.

Yani mehter takımı gibi gitmeli bu oyunun zamanı, iki ileri gidildi, şimdi bir geri gitme zamanı.

Ubisoft duydu sesimi ((:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Hürrem Sultan Templar

• quote:

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

şöyle bir resim çıktı ortaya :

olaylar baya bi değişiyo gibi.

Bu zaten facebook oyunu, o ayrı bu ayrı
  • memleketimizin assassini böyle olur

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

Ben sadece ilk oyununu yarım yamalak oynamış biri olarak soruyorum. Assassin's Creed oyununda mekanlar ne kadar çevriliyor. Atıyorum bir şehrin en önemli bir kaç yeri aralara mı koyuluyor? Yoksa tamamen bir şehrin bütünlüğü mü var?

şehir bütünlüğü çok iyi
    neredeyse mafia veya gta gibi canlı bir şehir atmosferi var
    ama şehirler genelde surlarla çevrili veya bazı yerler görünmez duvarlarla kısıtlanıyor ve level geçtikçe duvarlar açılıyor
  • İçimde kıpırdanma oldu resmen.
  • OYUNUN MÜZİKLERİNDEN BİR ÖRNEK TÜRK SULTANA SUİKAST DÜZENLEDİĞİMİZDE BU MÜZİK ÇALIYORDU

• İstanbul'da geçen bölümlerde çalacak olan müzikler için Mercan Dede ile anlaşsalar tadından yenmez.

Yada Jesper Kyd ile Mercan Dede ortak çalışması da harika olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 4 Mayıs 2011; 15:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

İstanbul'da geçen bölümlerde çalacak olan müzikler için Mercan Dede ile anlaşsalar tadından yenmez.

Yada Jesper Kyd ile Mercan Dede ortak çalışması da harika olabilir.

OFF SÜPER SÜPER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 4 Mayıs 2011; 15:43:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

memleketimizin assassini böyle olur

sedat auditore
  • quote:

Süper
  • Facebook'taki Project Legacy oyununda Suikastçilerin İstanbul'da bir karargahı olduğu söyleniyor.Önceki sayfada paylaşmıştım.

Oyun 1460 tarihinde değil 1500 lerde geçer.O Tuğra Kanuni'ye ait çünkü.Ama yinede 13 Mayıs gelmeden birşey söylemek güç.

1509'daki büyük İstanbul depreminden sonra Ayasofya'nın bir minaresi yıkılmış.Resime dikkatli bakarsanız 3 tane var.
  • biraz geç öğrendim ama ağzımın suyu aktı öğrenir öğrenmez :)
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Brotherhood'u bitirip bıraktınız,hiç yardımcı olan yok %100 Sync için banaIII. oyun eğer İstanbul'da geçerse,herkesten %100 Sync beklerim,söylemedi demeyin

alito;
    Hemen ekliyorum hocam

sırf senin için full sync yapıp save göndercem :D
  • ulen daha oyunun ne olduğu belli değil hemen s.ç.. sıvadık ya bu Türk milleti böyle işte kim şeyim hıyar dese tuzluğu alıp koşuyoruz
  •  Assassin's Creed: Revelations™

Edit: Eleman kim derseniz
    Production Manager at Ubisoft Montreal on Assassin's Creed franchise
    http://twitter.com/#!/AymarMtl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Mayıs 2011; 18:03:22 >
  • ne diyor o aymar?
  • İstanbul çıkmasına bir sürü kişi sevinmişti.Adamda dedim size diyor.Birde bu hızla gidersek Facebook sayfasında sırrı yakın zamanda çözebilirmişiz.Tam videosu açılıcak yani.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.