Evet biraz sürüyor ama önce ana bölüme dönüyorsun ordan oyuna gidebiliyorsun.
yani tekrar başlamak lazım ?
quote:
Orijinalden alıntı: HadwiCk^
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield
Evet biraz sürüyor ama önce ana bölüme dönüyorsun ordan oyuna gidebiliyorsun.
yani tekrar başlamak lazım ?
Oyun sonunda çıkan castı sonuna kadar izlemen gerek.
Unlocker'ın 1.3 versiyonu çıkmış arkadaşlar,gamecopyworld'e bakabilirsiniz indirmek için
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
bu nedir hocam yeni oyun new yorktamı geçecek
quote:
Orijinalden alıntı: [Romulus]
quote:
bu nedir hocam yeni oyun new yorktamı geçecek
Resmi bir içerik değil, hoşuma gitti sadece.Gökdelenler ve Ezio enteresan olmuş.
Çok şık durmuş çalıma, Fan Made deniyor bu tip çalışmalara, bazı fan made çalışmaları gerçekten orijinal Ubisoft içeriklerinden bile güzel oluyor.
oyunun sonundaki cast ne kadar uzundu ya
quote:
Orijinalden alıntı: ArcShresR
sorma ben gidip televizyon izlemiştim,30 dk sonra geldim baktım bitmişti
Emeğe saygı ama O kadar adam görev almış yani. Ben o cast sırasında ağzım açık, "vaaayyy beeee" nidası eşliğinde müziği dinleyip, Türk çalışanları saymıştım. Çok uzun gelmedi o şekilde bana
quote:
Orijinalden alıntı: senseman62
quote:
Esc ile çıkalamıyor mu?ille beklemek mi lazım? oyuna daha başlamadım da ondan soruyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: marseltalon
quote:
quote:
Esc ile çıkalamıyor mu?ille beklemek mi lazım? oyuna daha başlamadım da ondan soruyorum...
Openworld olarak oynamaya devam edebilmek için sonuna kadar izlemek gerek.
quote:
quote:
quote:
Yahu ne aceleci insanlarsınız, dinleyin müziğini güzel güzel. Gidin bir kahve yapın gelin, sonra oturun yine bilgisayarın başına, azcık Ezio'ya, Tusuf Tanzim'e filan üzülün. Ne bileyim yahu...
Benim arkadaş "ortaokulluluk yapmadan oyna şu oyunları" der sinematiklerde vs hemen ESC'ye basana. Emeğe saygı
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
quote:
quote:
quote:
Yahu ne aceleci insanlarsınız, dinleyin müziğini güzel güzel. Gidin bir kahve yapın gelin, sonra oturun yine bilgisayarın başına, azcık Ezio'ya, Tusuf Tanzim'e filan üzülün. Ne bileyim yahu...
Benim arkadaş "ortaokulluluk yapmadan oyna şu oyunları" der sinematiklerde vs hemen ESC'ye basana. Emeğe saygı
Türk televizyonlarında da cast'a önem verilmez, özellikle yabancı fimlere dikkat edin; film bittiği gibi reklama girer.Oysa yabancı kanalların birçoğunda cast eksiksiz verilir.Kültür meselesi biraz.
Ama tabi; film yada yapımcıların Cast'a ne kadar önem verdiğide belli, bir shreki yada benzer filmleri gözümunde bulundurun, cast sırasında, ya eglenceli birşeyler yada en azından cekim hataları vs yayınlıyorlar ki, insanlar sıkılmasın. ama bizde nasıl oluyor? siyah ekran üzerine, reklam veren yada sponsor olan firmaların logoları ve isimleri uzadıkca uzuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: asimtod
Ama tabi; film yada yapımcıların Cast'a ne kadar önem verdiğide belli, bir shreki yada benzer filmleri gözümunde bulundurun, cast sırasında, ya eglenceli birşeyler yada en azından cekim hataları vs yayınlıyorlar ki, insanlar sıkılmasın. ama bizde nasıl oluyor? siyah ekran üzerine, reklam veren yada sponsor olan firmaların logoları ve isimleri uzadıkca uzuyor.
Doğru tespit, birbiriyle paralel gelişen durumlar.
quote:
Rütbeler bölümlere göre düzenlenmiş de biraz uzun olmamış mı hocam?makedonn hocamın rütbesinin yanında sizinki kısa bile kalmış ama (Teknik Yardım-İnternet Bölümü Yöneticisi)
quote:
quote:
Rütbeler bölümlere göre düzenlenmiş de biraz uzun olmamış mı hocam?makedonn hocamın rütbesinin yanında sizinki kısa bile kalmış ama (Teknik Yardım-İnternet Bölümü Yöneticisi)
Hocam ben tercih yapmak zorunda kaldım. İmzama bakarsan "Harici Bileşenler - Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri Bölümü Yöneticisi" olması gerekiyordu ama ben artık arada seçim yaptım, Ev elektroniği yazsın bari, Harici Bileşenler'e nazaran daha çok ihtiyacı var dedim
quote:
quote:
quote:
Hocam ben tercih yapmak zorunda kaldım. İmzama bakarsan "Harici Bileşenler - Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri Bölümü Yöneticisi" olması gerekiyordu ama ben artık arada seçim yaptım, Ev elektroniği yazsın bari, Harici Bileşenler'e nazaran daha çok ihtiyacı var dedim
Eski rütbeler aklıma geldi de daha iyiydi sanki; Komodor, Kaptan-ı Derya, Derebeyi, Deniz Albay...
Bu şekilde çok daha resmi olduk ama en azından "Sen kimsin yönetici adına konuşuyorsun?" sorunu kalktı ortadan