herkes oyunu çözmüş, bitirmiş keyfini sürmekte.. ben daha yeni kurdum oynayacam ama bir sorunum var. yüksek ihtimal 100 sayfa içinde bu sorun karşılaşılmış, tartışılmış ve çözülmüştür.. bi yere kadar inceledim.. baydı artık...
özetle; skidrow sürümü kurdum, 1.0.1 versiyonu update ettim, yine buna uygun skidrow.. anladınız siz.. yalnız oyuna girmeye kalkınca hiç birşey olmuyor, bir türlü giremedim... sanki hiç ikona tıklamamışım gibi... "a.c. revelations" adlı ikona tıklarsam update yapmaya kalkıyor ama sanırım bu şekilde hiç giremem :D, yine anladınız siz... ne yapmalıyım, bir bilen var mıdır?
...
İstersen update yapıp başla (tavsiye ederim),ya da update ekranı çıktığında quit e bas ve oyna
Bu son büyük güncellemeyi de hatırlatalım o halde AMD kullanıcılarına. Özellikle Tridef üzerinden sanal 3D ile oynamada ciddi bir performans artışı söz konusu AC: Revelations için.
herkes oyunu çözmüş, bitirmiş keyfini sürmekte.. ben daha yeni kurdum oynayacam ama bir sorunum var. yüksek ihtimal 100 sayfa içinde bu sorun karşılaşılmış, tartışılmış ve çözülmüştür.. bi yere kadar inceledim.. baydı artık...
özetle; skidrow sürümü kurdum, 1.0.1 versiyonu update ettim, yine buna uygun skidrow.. anladınız siz.. yalnız oyuna girmeye kalkınca hiç birşey olmuyor, bir türlü giremedim... sanki hiç ikona tıklamamışım gibi... "a.c. revelations" adlı ikona tıklarsam update yapmaya kalkıyor ama sanırım bu şekilde hiç giremem :D, yine anladınız siz... ne yapmalıyım, bir bilen var mıdır?
...
Aynı problem bende de mevcut. 2 gündür oyunu çalıştıramadım.
Yüklüyorum, update ediyorum. Gereken i yapıp oyunu çalıştıramıyorum.
Tıklayınca aynı sıkıntı oluyor?
Yardımcı olabiliecek olan yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: cemeksioglu
quote:
Orijinalden alıntı: GEr0nim0
slmlar;
...
Aynı problem bende de mevcut. 2 gündür oyunu çalıştıramadım.
Yüklüyorum, update ediyorum. Gereken i yapıp oyunu çalıştıramıyorum.
Tıklayınca aynı sıkıntı oluyor?
Yardımcı olabiliecek olan yokmu?
O update in üzerine bi daha kürek yapman lazım.
aynı sorun bendede var sanki oyunu açamıyalım diye update yapıyorlar
Orijinal oyun alın diye baskı kuruyorlar işte.
ben oyunu bitirdim ama sonundaki videoda hiçbirşey anlamadım
arkaşlar geçenlerde andrei bizi uyarmıştı ben de size ileteyim ceza falan almayın...konularda illegal yollardan oyunlarla ilgili konuşmalarda imalara bile ceza geliyor.ilaçlamak kürek falan yemiyo bizim yöneticiler dikkat etmek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: altairEzio
arkaşlar geçenlerde andrei bizi uyarmıştı ben de size ileteyim ceza falan almayın...konularda illegal yollardan oyunlarla ilgili konuşmalarda imalara bile ceza geliyor.ilaçlamak kürek falan yemiyo bizim yöneticiler dikkat etmek lazım
Doğrudur.Biz de kurallar dahilinde müdahale etmek zorundayız ki tolerans gösterme gibi bir durum, bizler için de mevcut değil.Mevcut mesajları sildim, cezai bir durum söz konusu olmasın madem bu seferlik
andrei hocam hayırlı olsun geç mi kaldım acaba söylemekte
sınav çalışması vs derken doğru düzgün foruma giremedim anca gördüm bölüm yöneticisi olmuşsun
quote:
Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S
andrei hocam hayırlı olsun geç mi kaldım acaba söylemekte
sınav çalışması vs derken doğru düzgün foruma giremedim anca gördüm bölüm yöneticisi olmuşsun
6. günüm henüz, geç sayılmaz.Teşekkür ederim
@ANDREI hocam tebrik ederim PC oyunları bölümü için yönetici şarttı zaten konuşmuştuk, millet sınav okul derken bölüm boşlamıştı biraz.
AC Rev Day 1 Edition ise Overgame de 85 TL ye düşmüş (standart versiyon fiyatına) bu sefer alayım artık bitireyim şu oyunu sözde AC hayranıyız.
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Orijinalden alıntı: altairEzio
Doğrudur.Biz de kurallar dahilinde müdahale etmek zorundayız ki tolerans gösterme gibi bir durum, bizler için de mevcut değil.Mevcut mesajları sildim, cezai bir durum söz konusu olmasın madem bu seferlik
bu arada tebrik etmeyi unutmuşuz hocam kusura bakma. hayırlı olsun...