Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (318. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asimtod

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Dünyanın en yüzeysel 3 insanı ilan ediyorum bizi

ya @dusty hocam, burda oyun sonu ile ilgili konusuyoruz, hikayenin felsefesiyle ilgili konsuuyoruz, öbür forumda (AC3) yeni oyunun senaryosu hakkında konusuyoruz, uzun uzun tartısıp kafa yoruyoruz, fan sitelerinden guzel resimler vs paylasıyoruz, keyifli oluyor,
    ama sonra noluyo? yine aynı, "bu apple of eden nedir?" "ilk bastaki konusmalar cok uzundu pek bisiy anlamadım",, gibi aynı sorular her sayfada tekrar soruluyor, simdi sen uzun uzun anlatıcaksın, yaklasık 2 sayfa sonra yine biri; "oyunu bitirdim ama pek anlamadım, rica etsem biri spoiler icinde ozetler mi?" yazıcak, en iyisi biz birazda yüzeysel takılıp eglencemize bakalım...
    :)))

Doğru söze ne denir ki? İnsanlar da haklı, hani ciddi ciddi cevaplayayım diye başlıyorum ama her seferinde çok ciddi sıkılıyorum artık özetlerken de. En güzeli Revelations'ı bırakıp, AC:3 hakkında teoriler kuralım biz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

Ya ben bütün serilerini oynadım fakat fazla birşey anlıyamadım. Acaba biri özet geçebilir mi

Özet: Bir Altair var, bir Desmond var, Bir de Ezio Auditore de Firenze var. İşte Suriye, Kudüs, Haçlılar, Roma, Venedik, Masyaf, İstanbul, Kapadokya filan var, oralar da geçiyor. Tarihsel bir mevzu, Piece of Eden filan var.

Özetlemek için girdim aslında ama hakikaten çok sıkıldım, spoiler içeren kısımları okuyun eski mesajlardan

sesli güldüm süper özetlemişsin kardeşim...

aslında biraz daha kafa karıstırılabilir;
    aslında desmond - altair ve ezio aynı karakter, yani tarihsel olarak farklı ama gercekte hepsi tek bir adamın kafasında :)
    toplamda 30 yıl geciyor ama gercekte sadece 3 gun suruyor :)
    genetik olmamasına ragmen, hepsinin dudagında aynı yerde aynı yara izi var.
    oyun 2012 de baslıyor ama 1093- 1476-1507 yıllarında oynanıyor :)

haa bide şey var, anadolunun ortasnda yer alan, bir tek nehir bile geçmeyen kapadokya'ya gemiyle gidiyosun :)

gerçekten böyle özetleyince komik oluyor.

Kapadokyanın ortasından geçen kızılırmak ı bir araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berjk -- 13 Şubat 2012; 18:52:34 >
  • Key satın alarak oynamaya başladım,multiplayer kısmına girdiğimde trial period diye uyarı yazısı çıkıyor,yazıdan anladığım kadarıyla deneme süresi boyunca extra dlc haritalarda oynayabilirim yada full version satın alabilirim buda 10 dolarmış.Acaba bu deneme süresi ne kadar ve süre sonunda multi oynamaya devam edebilecekmiyim,yoksa sadece extra haritalarmı silinecek?Sizlerde de böyle bir uyarı mesajı varmıydı yoksa benim keyde bir sorun mu var acaba.
  • Beyler herşey çok güzelde aklıma takıldı o animus adasına nasıl gittik biz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostwave

Beyler herşey çok güzelde aklıma takıldı o animus adasına nasıl gittik biz ki

bi yere gitmedik kardeş.zihnimizin içinde hapis kaldık...zaten oyun boyunca desmond baygındı hatırlarsan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berjk

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya ben bütün serilerini oynadım fakat fazla birşey anlıyamadım. Acaba biri özet geçebilir mi

Özet: Bir Altair var, bir Desmond var, Bir de Ezio Auditore de Firenze var. İşte Suriye, Kudüs, Haçlılar, Roma, Venedik, Masyaf, İstanbul, Kapadokya filan var, oralar da geçiyor. Tarihsel bir mevzu, Piece of Eden filan var.

Özetlemek için girdim aslında ama hakikaten çok sıkıldım, spoiler içeren kısımları okuyun eski mesajlardan

aslında desmond - altair ve ezio aynı karakter, yani tarihsel olarak farklı ama gercekte hepsi tek bir adamın kafasında :)

haa bide şey var, anadolunun ortasnda yer alan, bir tek nehir bile geçmeyen kapadokya'ya gemiyle gidiyosun :)

Uploaded with ImageShack.us

Çok haksız sayılmazsın kızılırmak o bölgeden geçiyor, ancak kapadokya denince akla ürgüp göreme geliyor ve her ikiside nehire baya bi uzak. "resimden de görünebileceği gibi"
    ayrıca, orada 1500 lü yıllarda gerçekten o büyüklükte gemi taşımacılığı yapılıyor muydu? istanbuldan kalkan bir geminin kızılırmak yolu ile kapadokyaya gelmesi ne kadar mantıklıydı, bilemiyorum, biraz tarih araştırmak gerekir belki de...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uploaded with ImageShack.us

Çok haksız sayılmazsın kızılırmak o bölgeden geçiyor, ancak kapadokya denince akla ürgüp göreme geliyor ve her ikiside nehire baya bi uzak. "resimden de görünebileceği gibi"
    ayrıca, orada 1500 lü yıllarda gerçekten o büyüklükte gemi taşımacılığı yapılıyor muydu? istanbuldan kalkan bir geminin kızılırmak yolu ile kapadokyaya gelmesi ne kadar mantıklıydı, bilemiyorum, biraz tarih araştırmak gerekir belki de...

Sen de haklısın.İşte kendi tarihimiz ve coğrafyamızda bile ne kadar cahil ve aciz kalıyoruz.
  • Bu oyunun Multiplayer rehberi yok mu arkadaşlar?
  • Ezio, Ezio, Ezio...Bla bla bla.Hikaye de sıktı artık...
  • quote:

Gerçektende senin özetin tam bir komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

komik olsun diye yazdım zaten,
  • assassins creed 3 çıkış tarihi 30 ekimmiş yeni bir karakter var sanırım ve serinin en büyük oyunu olacakmış yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalışıyorlarmış kaynak bsc'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

assassins creed 3 çıkış tarihi 30 ekimmiş yeni bir karakter var sanırım ve serinin en büyük oyunu olacakmış yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalışıyorlarmış kaynak bsc'den

Heyecanla bekliyoruz o halde
  • quote:

quote:

quote:

Eh yani, doğruyu söylemeyip komedi niyetine yazılınca bu sefer başkaları öyle görmeye başlıyor. Malum, Türk çocukları..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eh yani, doğruyu söylemeyip komedi niyetine yazılınca bu sefer başkaları öyle görmeye başlıyor. Malum, Türk çocukları..

dogru soylenmeyen ne ki tam olarak? o komik ozetteki hersey o gozle baktıgında, oyun icindeki herseyle tutarlı zaten,
    eger kapadokyadan nehir gecip gecmemesine takıldıysan, onu da zaten @berjk arkadasın uyarısıyla kontrol edip yorumladık zaten, ben anlamadım sanırım senin ne demek istediğini?
  • Oyunu yükleyecek olan arkadaşlara direk 1.01 ve 1.02 patchini kurup öyle oynasınlar.Yoksa 1.00 sürümünde çok bug var.
  • Arkadaşlar en güncel savim burda(%100):
    En Güncel Save

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berjk -- 18 Şubat 2012; 17:19:13 >
  • quote:

Arkadaşlar en güncel savim burda(%100):
    En Güncel Save

3. oyunu benden önce Full Sync yaparsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Arkadaşlar en güncel savim burda(%100):
    En Güncel Save

3. oyunu benden önce Full Sync yaparsın artık

Artık ben de şaşırdım bu kadar oynamazdım.Düşün artık 1 e bile giriştim.
  • beyler bende xbox joistiği var pc ye bağladım dier oyunlarda sorun yok ama bu oyunda kullanamıyorum
    oyunda joistikle ilgili bir ayarda göremedim acaba desteklemiyormu.
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.