Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (317. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d&r daki fiyatı iyimiş biraz para biriktirip alayım
  • DR daki kampanya muhteelen ellerindeki stogu bitirmek üzere yapılmıs kısa sureli bir kampanyadır. bi sure sonra eski yuksek fiyatına doner.
    Brotherhoodda da ilk cıktıgında 89tan satarken bi ara 44 e dusurmuslerdi o ara almadım daha duser diye sonra tekrar 79 a cıkardılar ve cok uzun sure 79 dan gitti. taa ki ACR cıkınca tekrar 44'e indirdiler. ki su an bile hala 44'ten satılıyor. ACB 'nin ACR dan daha pahalıya satılması da normal degil zaten. su ara bu fırsatı yakaladınız yakaladınız, yoksa kacar gider bence.
  • D&R indirimi süper oldu yav tamda Overgame den alıyordum 85 tl ye Day 1 Edition ı Haberi paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Edit: Aldım oyunu ama D&R daki herif vermiyordu dedik sitede 40 tl ver ulen fasa fiso anca verdi.

MP için Revelations da henüz denemedim Brotherhood a dayanarak konuşursam (pek değiştiğini düşünmüyorum ACB a göre) bir süre sonra sıkıyor, AC MP için orj alınıcak oyun değil zaten SP için alınıcak oyun. Al köşeye koy dursun koleksiyonluk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 9 Şubat 2012; 21:56:07 >
  • Mp güzelmi ? , güzelse oyunun dezavantajlarını da yazarsınız güzel olur , internette bi çok kaynak var ama dh li birinden duymak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Mp güzelmi ? , güzelse oyunun dezavantajlarını da yazarsınız güzel olur , internette bi çok kaynak var ama dh li birinden duymak daha iyi.

http://forum.donanimhaber.com/m_48254567/mpage_102/f_/key_//tm.htm#56361459
    aynı soruya boyle bir cevap vermiştim.
  • Çok güzel oyun :D
  • DR den bende aldım Revelations. Güzel fiyat gerçekten.
  • Az önce pendoria mediamarktta 39.90 özel fiyat gördüm.İlgilenenlere duyrulur
  • pfff yaa ilk ps3 e cikti ama indirimleer pc ye geliyo hic olmadi bu
  • Ya ben bütün serilerini oynadım fakat fazla birşey anlıyamadım. Acaba biri özet geçebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

Ya ben bütün serilerini oynadım fakat fazla birşey anlıyamadım. Acaba biri özet geçebilir mi

Malesef konunun 50 sayfa gerisine kadar taramanız gerekir çünkü çok fazla anlatım var.
  • çok güzel bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyüpSlhAvc

çok güzel bir oyun

Söylencek laf yok.
  • quote:

Ya ben bütün serilerini oynadım fakat fazla birşey anlıyamadım. Acaba biri özet geçebilir mi

Özet: Bir Altair var, bir Desmond var, Bir de Ezio Auditore de Firenze var. İşte Suriye, Kudüs, Haçlılar, Roma, Venedik, Masyaf, İstanbul, Kapadokya filan var, oralar da geçiyor. Tarihsel bir mevzu, Piece of Eden filan var.

Özetlemek için girdim aslında ama hakikaten çok sıkıldım, spoiler içeren kısımları okuyun eski mesajlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Özet: Bir Altair var, bir Desmond var, Bir de Ezio Auditore de Firenze var. İşte Suriye, Kudüs, Haçlılar, Roma, Venedik, Masyaf, İstanbul, Kapadokya filan var, oralar da geçiyor. Tarihsel bir mevzu, Piece of Eden filan var.

Özetlemek için girdim aslında ama hakikaten çok sıkıldım, spoiler içeren kısımları okuyun eski mesajlardan

sesli güldüm süper özetlemişsin kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

quote:

aslında biraz daha kafa karıstırılabilir;
    aslında desmond - altair ve ezio aynı karakter, yani tarihsel olarak farklı ama gercekte hepsi tek bir adamın kafasında :)
    toplamda 30 yıl geciyor ama gercekte sadece 3 gun suruyor :)
    genetik olmamasına ragmen, hepsinin dudagında aynı yerde aynı yara izi var.
    oyun 2012 de baslıyor ama 1093- 1476-1507 yıllarında oynanıyor :)

haa bide şey var, anadolunun ortasnda yer alan, bir tek nehir bile geçmeyen kapadokya'ya gemiyle gidiyosun :)

gerçekten böyle özetleyince komik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimtod

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

quote:

aslında biraz daha kafa karıstırılabilir;
    aslında desmond - altair ve ezio aynı karakter, yani tarihsel olarak farklı ama gercekte hepsi tek bir adamın kafasında :)
    toplamda 30 yıl geciyor ama gercekte sadece 3 gun suruyor :)
    genetik olmamasına ragmen, hepsinin dudagında aynı yerde aynı yara izi var.
    oyun 2012 de baslıyor ama 1093- 1476-1507 yıllarında oynanıyor :)

haa bide şey var, anadolunun ortasnda yer alan, bir tek nehir bile geçmeyen kapadokya'ya gemiyle gidiyosun :)

gerçekten böyle özetleyince komik oluyor.

toplamda 30 yıl geçiyor derken neyi kasttettin kardeş ???? 1507-1093=414 yıllık bir periyot var.30 ne ki?

pardon ezio'nun hikayesini kısıt alırsak tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 13 Şubat 2012; 15:55:13 >
  • Dünyanın en yüzeysel 3 insanı ilan ediyorum bizi
  • quote:

Dünyanın en yüzeysel 3 insanı ilan ediyorum bizi

ya @dusty hocam, burda oyun sonu ile ilgili konusuyoruz, hikayenin felsefesiyle ilgili konsuuyoruz, öbür forumda (AC3) yeni oyunun senaryosu hakkında konusuyoruz, uzun uzun tartısıp kafa yoruyoruz, fan sitelerinden guzel resimler vs paylasıyoruz, keyifli oluyor,
    ama sonra noluyo? yine aynı, "bu apple of eden nedir?" "ilk bastaki konusmalar cok uzundu pek bisiy anlamadım",, gibi aynı sorular her sayfada tekrar soruluyor, simdi sen uzun uzun anlatıcaksın, yaklasık 2 sayfa sonra yine biri; "oyunu bitirdim ama pek anlamadım, rica etsem biri spoiler icinde ozetler mi?" yazıcak, en iyisi biz birazda yüzeysel takılıp eglencemize bakalım...
    :)))
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.