Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (315. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dusty

Bu şekilde çok daha resmi olduk ama en azından "Sen kimsin yönetici adına konuşuyorsun?" sorunu kalktı ortadan

Güzel bir fan made koyayım da konu toparlansın.

24 Şubat 2011 tarihli, Revelations çıkmadan evvel, Revelations niyetine yapılmış bir çalışma ki bir ara inanır gibi bile olmuştuk gerçek olabileceğine
  • beyler buoyun joyped le oynanıyormu ben denedim beceremedim. xbox joypedi mevcut aranızda oynayan varmı?
  • yeni updatemi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: garrote

beyler buoyun joyped le oynanıyormu ben denedim beceremedim. xbox joypedi mevcut aranızda oynayan varmı?

F710 ile oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 1 Şubat 2012; 1:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

bu nedir hocam yeni oyun new yorktamı geçecek

Resmi bir içerik değil, hoşuma gitti sadece.Gökdelenler ve Ezio enteresan olmuş.

Uzak doğuda geçmeyecek sanırsam yeni oyun bizim tahmin ettiğimiz gibi.
  • http://fuckyeahasscreed.tumblr.com/
    güzel ve sıklıkla güncellenen fan made sitesi, baya bi şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

yeni updatemi bu

evet baya kapsamlı yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

quote:

quote:

Resmi bir içerik değil, hoşuma gitti sadece.Gökdelenler ve Ezio enteresan olmuş.

En son Amerikan Devrimi zamanında yani 18. yüzyılda geçeceğine dair spekülasyonlar var ki bana da mantıklı gelen bu açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

beyler buoyun joyped le oynanıyormu ben denedim beceremedim. xbox joypedi mevcut aranızda oynayan varmı?

F710 ile oynuyorum.

hocam direk gördümü yoksa ayar filanmı isstiyor. batmanda direk oynaya bildim oblivion dada sorun yok buoyunda görmedi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

F710 ile oynuyorum.

hocam direk gördümü yoksa ayar filanmı isstiyor. batmanda direk oynaya bildim oblivion dada sorun yok buoyunda görmedi

X input moduna aldım ve başka ayar yapmadan girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

quote:

quote:

En son Amerikan Devrimi zamanında yani 18. yüzyılda geçeceğine dair spekülasyonlar var ki bana da mantıklı gelen bu açıkçası.

Bende Amerikayla ilgili şeyler okumuştum bu ss le biraz daha netleşiyor gibi söylediklerimiz.
  • 3. paketin ilk oyunu 18. yüzyıl Amerika'sında geçer. Neticede tarihsel gerçeklere baktığımız zaman bu dönemde de Amerika Birleşik Devletleri ve Britanya İmparatorluğu arasında geçen yoğun ilişkiler var. Assassin's Creed yapımcıları da bu oyunda medeniyetler arası tarihsel gerçeklerden sağlam ekmek yiyor. Yeni assassin'imiz, Desmond'la bağlantısı olacağı artık kesin, İngiltere'ye karşı Fransa desteğiyle Amerika'da olabilir. Kaldı ki yine tarihe baktığımızda Amerikan Bağımsızlık Savaşı'nda "Vatanseverler" denen cephenin ne kadar etkin olduğunu biliyoruz.

Tam da Ubisoft'a göre bir kurgu bu tarih senaryosu.

• Sağlam bir spoiler var burada dikkat edelim. Juno'nun Lucy'i neden öldürttüğünün sebebi ortaya çıkıyor bu videoda. Gelecek olan dlc'nin ses dosyaları çıkartılmış. Bu videodaki bir ksımı. Ancak can alıcı noktası bu. Türkçesi;

-Lucy, Desmond PoE'lerin yerleri için anahtar kişi. Test yapmaları için birkaç tane bilim adamını bu işe atadım. Peki ya, birini bir uydunun içine koyarsak ve dünyayı görmesini sağlarsak? Ütopya! Düşün! Herşey kontrolümüzde! Desmond E-Postalarımızı gizlice okurken sen de Suikastçilerle olan gizli irttibatını kuvvetlendir. İşini bitirdiğinde Animus teyplerini almak için geleceğim. Endişeli göründüğünden emin ol. Onları düşündürmelisin. Ve bu aşamada arkaplandan öne çık. Oyunculuğunun olduğu zaman bu. Eğer Desmond'la animus seansları iyi giderse onu Abstergo'dan uzaklaştır ve rahatlayacağı bir yere götür. Sırlarını açığa çıkarsın. Suikastçilerin işi yapsın. Desmond bizi direkt Apple'a yönlendirecek. Ve sen onu direkt olarak bize getireceksin. Sana güveniyoruz Lucy. Tapınakçılara çok yarar sağladın. Ve asla iyilikleri unutmayız. Ve o arada, saklanma yerine vardıklarında onlara niye bu kadar süre boyunca seni yalnız bıraktıklarını sor.

Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 2 Şubat 2012; 21:27:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

Sağlam bir spoiler var burada dikkat edelim. Juno'nun Lucy'i neden öldürttüğünün sebebi ortaya çıkıyor bu videoda. Gelecek olan dlc'nin ses dosyaları çıkartılmış. Bu videodaki bir ksımı. Ancak can alıcı noktası bu. Türkçesi;

-Lucy, Desmond PoE'lerin yerleri için anahtar kişi. Test yapmaları için birkaç tane bilim adamını bu işe atadım. Peki ya, birini bir uydunun içine koyarsak ve dünyayı görmesini sağlarsak? Ütopya! Düşün! Herşey kontrolümüzde! Desmond E-Postalarımızı gizlice okurken sen de Suikastçilerle olan gizli irttibatını kuvvetlendir. İşini bitirdiğinde Animus teyplerini almak için geleceğim. Endişeli göründüğünden emin ol. Onları düşündürmelisin. Ve bu aşamada arkaplandan öne çık. Oyunculuğunun olduğu zaman bu. Eğer Desmond'la animus seansları iyi giderse onu Abstergo'dan uzaklaştır ve rahatlayacağı bir yere götür. Sırlarını açığa çıkarsın. Suikastçilerin işi yapsın. Desmond bizi direkt Apple'a yönlendirecek. Ve sen onu direkt olarak bize getireceksin. Sana güveniyoruz Lucy. Tapınakçılara çok yarar sağladın. Ve asla iyilikleri unutmayız. Ve o arada, saklanma yerine vardıklarında onlara niye bu kadar süre boyunca seni yalnız bıraktıklarını sor.

Alıntıdır

Gerçekse eğer karanlık bir nokta aydınlanmış olacak.
    Not:Spoiler Lucy'nin Brotherhood'un sonunda neden Desmond tarafından öldürüldüğü ile alakalıdır.
  • ANDREI@ spoiler alert de spoiler olmuş
  • evet yeni oyunla ilgili fikirler üremeye başladı.bu bile sevindiriyo insanı açıkçası...Ubisoft'un ne yapmak istediği de belli değil The Embers daki uzak doğulu assassinle şu anki söylentilerin uzaktan yakından alakası yok...

düşünüyorum da oyun amerikada falan geçerse taaa masyaf'tan beri içine balıklama atladığımız haystack fantezisi olur mu??? fotodaki asassini öyle yüksek bir yerde görünce içimden ilk bu geçti: " nereye atlayacak arkadaş bu adam???"
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

Sağlam bir spoiler var burada dikkat edelim. Juno'nun Lucy'i neden öldürttüğünün sebebi ortaya çıkıyor bu videoda. Gelecek olan dlc'nin ses dosyaları çıkartılmış. Bu videodaki bir ksımı. Ancak can alıcı noktası bu. Türkçesi;

Alıntıdır

Gerçekse eğer karanlık bir nokta aydınlanmış olacak.
    Not:Spoiler Lucy'nin Brotherhood'un sonunda neden Desmond tarafından öldürüldüğü ile alakalıdır.

Büyük ihtimalle doğru. Bunu paylaşan kişi ses dosyasının tamamının linkini vermişti. Kısa süre sonra ubisoft kaldırttı o videoyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

Arkadaşlar bu oyunun tarihi yanlışlığı var galiba.
    Anladığım kadarıyla oyun II. Bayezid döneminde geçiyor.Yani Yavuz Sultan Selim daha darbe yapmadan önce.Fakat bu dönemde kanuni nasıl 18 yaşında falan olabiliyor belki daha yüksek bilmiyorum.Bana bir hata var gibi geldi.Açıklayabilecek olan var mı ?

kanuni sultan süleyman 1494 de trabzonda doğdu senaryoda bir hata yok 1566 dada vefat etti
  • slmlar;

herkes oyunu çözmüş, bitirmiş keyfini sürmekte.. ben daha yeni kurdum oynayacam ama bir sorunum var. yüksek ihtimal 100 sayfa içinde bu sorun karşılaşılmış, tartışılmış ve çözülmüştür.. bi yere kadar inceledim.. baydı artık...

özetle; skidrow sürümü kurdum, 1.0.1 versiyonu update ettim, yine buna uygun skidrow.. anladınız siz.. yalnız oyuna girmeye kalkınca hiç birşey olmuyor, bir türlü giremedim... sanki hiç ikona tıklamamışım gibi... "a.c. revelations" adlı ikona tıklarsam update yapmaya kalkıyor ama sanırım bu şekilde hiç giremem :D, yine anladınız siz... ne yapmalıyım, bir bilen var mıdır?

...
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.