Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (321. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

arkadaşlar facede ACIII resmi gördüm oyun kapagı ve baya gercekci duruyordu :)
    bu gercekmidir yani geliyormu 3:) gelicegini biliyoruzda hani hersey belli oldumu acısından soruyorum
    bilginiz varmıdır :)

Gerçek gerçek
    30 Ekimde çıkıyor,buradan takip et:http://assassinscreed.ubi.com/ac/en-US/

eyvalah hocam saolasin bu arada görevinde başarılar :) geç oldu ama yeni raslaştık :)

Teşekkür ederim, sağol
  • multiplayer oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? ne kadar port açtıysam uğraştıysam NAT seviyesini tek seviyenin üzerine çıkartamadım? ne yapmam gerekiyor adam gibi multi oynayabilmek için? oyunlarda adam mı yok yoksa :S
    ?
  • geri sayımın altında oyun kutuları var ve amerikan bayrağı var resimlerde...demekki americayı kurtarıyoruz
  • Assassin's Creed III galiba 3 gün sonra çıkıyor çünkü sitesin öyle bir geri sayım var.

Belki tanıtımıda olabilir ama bana çıkıcak gibi geldi :)

http://assassinscreed.ubi.com/ac/en-GB/]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro77 -- 2 Mart 2012; 12:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro77

Assassin's Creed III galiba 3 gün sonra çıkıyor çünkü sitesin öyle bir geri sayım var.

[link=http://assassinscreed.ubi.com/ac/en-GB/][/link]

oyunun resmi sitesinin açılacağı geri sayım olamaz mı? kasımda falan çıkıcak diye duyurdular çünkü.
  • oyun daha çıkmaz ya.hiçbir tanıtım video kısaca pazarlaması var bu işin.bol bol ağzımızın suyunu akıtacaklar bunlar.serinin en iyi oyunu dediklerine göre iddialılar...

ama oyun taaa masyaflardan başladı sonunda amerikaya ulaştı...bu kısmı hoşuma gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lejon

quote:

Orijinalden alıntı: electro77

Assassin's Creed III galiba 3 gün sonra çıkıyor çünkü sitesin öyle bir geri sayım var.

[link=http://assassinscreed.ubi.com/ac/en-GB/][/link]

oyunun resmi sitesinin açılacağı geri sayım olamaz mı? kasımda falan çıkıcak diye duyurdular çünkü.

Bende ekim-kasım gibi çıkıcak diye biliyorum ama böyle geri sayım olunca genelde oyunlar çıkıyor.

Neyse bekleyip görürüz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Aylar sonra konuya Türkçe yama çıktımı yada bi gelişme varmı diye sormak için girdim varmıdır cevap ? :)

Maalesef imkansız, umut bağlamamak lazım AC serisine.

Cevap için saol bu arada yönetici olmuşsun tebrikler
  • multiplayer oynayan yokmu?
  • Var tabii olmazmı ubisoft ıd:Turgut78

Yeni çıkan 1.03 patch yükleme sırasında ACRSP.exe hatası alıyorum.Oyunu kaldırıp yeniden yükledim 1.01 i kurmadan 1.02 yi kurdum sonra 1.03 ü kurarken yeniden aynı hatayı aldım bu sorunla karşılaşan varmı yada çözümünü bilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalıpcı

Var tabii olmazmı ubisoft ıd:Turgut78

Yeni çıkan 1.03 patch yükleme sırasında ACRSP.exe hatası alıyorum.Oyunu kaldırıp yeniden yükledim 1.01 i kurmadan 1.02 yi kurdum sonra 1.03 ü kurarken yeniden aynı hatayı aldım bu sorunla karşılaşan varmı yada çözümünü bilen.

bende NAT hatası alıyorum.portlar filan açık ama NAT durumu kırmızı,stricted görünüyor. diğer bir sürü online oyun oynuyorum mesela mw3 te NAT durumu open görünürken ACR de böyle kapalı görünüyor ve oyun bulmakta çok zorlanıyor hatta nerdeyse bulamıyorum :S
  • Ustadlar ac revelation da yuzde 22 ye geldim oyun oraninda sultan suleymanla konustum video gecti oyuna döndü kapattim daha sonra actigimda kaldigim save yerinden baslamiyor ve oyundan atiyor new gameden girince hicbisi yok aciliyor ben ne yapabilirim acabilmek icin kaldirdim geri kurdum yine olmadi cokda ugrasmistim lutfen yardim edin ustadlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revelations daki Ezio ya resmen hayran kaldım o nasıl bir çizimdir.İnternette arattım gerçekte öyle bir insan bulamadım varsa gidip alnından öpücem o adamı
  • Istanbul macerasina dun baslayabildik sonunda. Bu arada oyun kac saat suruyor arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Istanbul macerasina dun baslayabildik sonunda. Bu arada oyun kac saat suruyor arkadaslar?

9 saatte %100 Sync.
  • quote:

quote:

Istanbul macerasina dun baslayabildik sonunda. Bu arada oyun kac saat suruyor arkadaslar?

9 saatte %100 Sync.

Ozman fazla uzun degil oyun. Yavas yavas sindire sindire oynayip bitireyim.
  • quote:

quote:

quote:

9 saatte %100 Sync.

Ozman fazla uzun degil oyun. Yavas yavas sindire sindire oynayip bitireyim.

Evet.Ne olduğunu anlamadan bitiyor, acele etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

Ustadlar ac revelation da yuzde 22 ye geldim oyun oraninda sultan suleymanla konustum video gecti oyuna döndü kapattim daha sonra actigimda kaldigim save yerinden baslamiyor ve oyundan atiyor new gameden girince hicbisi yok aciliyor ben ne yapabilirim acabilmek icin kaldirdim geri kurdum yine olmadi cokda ugrasmistim lutfen yardim edin ustadlar

yukarı
  • MP oynıyan yokmu başlıkta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

MP oynıyan yokmu başlıkta ?

MP'de oyuncu bulmak zaten zordu, aradan geçen bu kadar zamandan sonra imkansız denebilir
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.