Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (322. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

MP oynıyan yokmu başlıkta ?

MP'de oyuncu bulmak zaten zordu, aradan geçen bu kadar zamandan sonra imkansız denebilir

Aynen mp si güzel ama nedense oyuncu fazla yok,oyuna girdiğimizde zamanın çoğunu lobyde adam gelmesini bekliyerek geçiriyoruz
  • quote:

quote:

quote:

MP oynıyan yokmu başlıkta ?

MP'de oyuncu bulmak zaten zordu, aradan geçen bu kadar zamandan sonra imkansız denebilir

Aynen mp si güzel ama nedense oyuncu fazla yok,oyuna girdiğimizde zamanın çoğunu lobyde adam gelmesini bekliyerek geçiriyoruz

Mp gerçekten çok zevkli ama ben oyuncu bekleme sıkıntısı hiç çekmiyorum en fazla 2 dakika bazende hemen buluyor.Bu arada benimde bir srum var Level 30 da abilities crafting i açtım hepsinde ikişer puan vardı ve bitirdim yeniden puan almak için ne yapmamız gerekiyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

quote:

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

Ustadlar ac revelation da yuzde 22 ye geldim oyun oraninda sultan suleymanla konustum video gecti oyuna döndü kapattim daha sonra actigimda kaldigim save yerinden baslamiyor ve oyundan atiyor new gameden girince hicbisi yok aciliyor ben ne yapabilirim acabilmek icin kaldirdim geri kurdum yine olmadi cokda ugrasmistim lutfen yardim edin ustadlar

yukarı

o save yerindeyse onu sakla pcni formatla güncelle oyunu kur oyunuda güncelle düzelir
  • ilk olarak ilgilendigin icin tesekkurler hocam fakat oyunu zaten guncellemistim ve su an 1.3 surumunde zaten pc yi de alali bir hafta oldu temiz ve tum driverlardir felan hepsi yuklu
  • bu oyunun fps sorunu çözülmedimi
  • beyler assasins creed revelations konusu bu , ne assasins creed 3 ' ü
  • Oyunu bir türlü oynamak nasip olmadı. Kuruyorum açıyorum yine aynı problem: LOG IN FAILED!!. Nedir abi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 7 Mart 2012; 16:19:09 >
  • Bu nedir yahu baktıkça gülüyorum.
  • Multiplayer harbiden ölmüş, kimse kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Multiplayer harbiden ölmüş, kimse kalmamış.

nasıl olur yaa hiçmi kalmamış..BU kadar kısa sürede bitermi...
  • Ben de anlam veremedim ki. Belki de güncelleme geldiği için bu aralar oynayan azalmıştır.
  • oyunu dün akşam bitirdim valla en çok keyif aldığım oyunlardan biriydi.Senaryoda ne uzun ne kısa tam kıvamında olmuş.Puan verecek olursak 8/10.

• Kaçmaz , aman diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Kaçmaz , aman diyim

Güzel fırsat.
  • quote:

quote:

Kaçmaz , aman diyim

Güzel fırsat.

hocam bu oyun pc de nasıl oynanıyor :) zevkli oluyormu
    ben ps3 te alıştım eglenceli oluyo kollıklarla oynamak :)
    fakat pc de güzel sarıyorsa bu indirimden yararlanayım bende
    hatta almışken digerlerinide alayım diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

quote:

Kaçmaz , aman diyim

Güzel fırsat.

Tüm seriyi PC'de, Klavye+Mouse ikilisiyle öğrenip, alışıp, bitirdiğimden hiç sorun olmadan, zevkle oynadım.Sonraları bir kere joystick ile denedim, ilk başlarda biraz yabancılık oldu fakat aynı tadı onda da yakaladım.Senin için de geçiş aşamasında aynısı olacaktır fakat alıştıktan sonra inan aramazsın PS3'ü.Kaldı ki arşivde bulunması gereken bir oyun kanaatimce, bu fiyata kaçmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

quote:

Kaçmaz , aman diyim

Güzel fırsat.

Tüm seriyi PC'de, Klavye+Mouse ikilisiyle öğrenip, alışıp, bitirdiğimden hiç sorun olmadan, zevkle oynadım.Sonraları bir kere joystick ile denedim, ilk başlarda biraz yabancılık oldu fakat aynı tadı onda da yakaladım.Senin için de geçiş aşamasında aynısı olacaktır fakat alıştıktan sonra inan aramazsın PS3'ü.Kaldı ki arşivde bulunması gereken bir oyun kanaatimce, bu fiyata kaçmaz

aynen hocam aynen :) bide su varki pc deki görüntü kalitesi daha güzel :)
    ben zaten ps3 arşivimi yaptim fakat suan dr de oyunlar cok uygun hepsini alayim dedim :)
    brootherhood haric :) o suanda pahalı orda baska yerde bulursam ordan alirim
    koleksiyonu seviyorum özelliklede böyle kaliteli yapimlarda :)
  • bu seriyi sevmem ama sırf istanbul da geçiyor ve ottoman edition sürümü çıkacak diye o sürümü alacağım.
    http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCAS16-Assassins%20Creed%20Revelations%20Ottoman%20Edition.html
    siparişimizi verdik bekleyelim bakalım :)
  • Bugün oyuna başlama fırsatım oldu. İlk bölümlerdeki atmosfer etkileyiciydi. İstanbul'da takılıyorum bu aralar.
  • d&r'dan oyunu almayı düşünüyorum. yalnız sürekli internet bağlantım yok. ac2'deki gibi sürekli bağlantı istemiyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.