Bildirim
Assassin's Creed: Revelations™ (324. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5
BEYLER LÜTFEN YARDIM KAC AYDIR OYNAYAMIYORUM GECEN TEKRAR KURDUM NVİDİA GTX570 EN YENİ DRİVER'İNİDA İNDİRDİM OYUNDA BİNALARIN ÜSTÜNDE GEZİNCE FPS DÜŞÜYO YANİ GORUNTU KASIYO SANKİ
SİSTEMİMDE ÇOK İYİ NE YAPMAM LAZIM İ5-2500K 8GB 1600 RAM MSİ GD-65 VAR YARDIM EDİN LÜTFEN OSMANLIYA YENİ GELDİM VE GENE BIRAKTIM OYUNU ÇÖZÜM YOKMU
Bazı oyunlarda arka planda video oynatıcı açıksa Kodek çakışmasından dolayı ani FPS düşmelerine neden olabiliyor. Web tarayıcında youtube facebook gibi sayfalarda videolar açıksa o sayfaları kapat. Ayrıca mediaplayer winamp vb.. programlarla dinlediğin müzik veya film varsa onlarıda kapat. Ekran kartın için kendi web sayfasına girip çıkmış birbios güncellemesi varsa onu güncelle ve driver güncellemesi de yap. Bios güncellemelerini Nvidianın sitesinden değil hangi markadan aldıysan onun sitesinden bulup güncelle Palit Asus gibi, piyasaya sürülmeden önce fabrikasyon hatalar varsa bu tür güncellemelerle sıkıntı giderilebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 10 Nisan 2012; 20:28:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: slayer983
quote:
BEYLER LÜTFEN YARDIM KAC AYDIR OYNAYAMIYORUM GECEN TEKRAR KURDUM NVİDİA GTX570 EN YENİ DRİVER'İNİDA İNDİRDİM OYUNDA BİNALARIN ÜSTÜNDE GEZİNCE FPS DÜŞÜYO YANİ GORUNTU KASIYO SANKİ
SİSTEMİMDE ÇOK İYİ NE YAPMAM LAZIM İ5-2500K 8GB 1600 RAM MSİ GD-65 VAR YARDIM EDİN LÜTFEN OSMANLIYA YENİ GELDİM VE GENE BIRAKTIM OYUNU ÇÖZÜM YOKMU
Bazı oyunlarda arka planda video oynatıcı açıksa Kodek çakışmasından dolayı ani FPS düşmelerine neden olabiliyor. Web tarayıcında youtube facebook gibi sayfalarda videolar açıksa o sayfaları kapat. Ayrıca mediaplayer winamp vb.. programlarla dinlediğin müzik veya film varsa onlarıda kapat. Ekran kartın için kendi web sayfasına girip çıkmış birbios güncellemesi varsa onu güncelle ve driver güncellemesi de yap. Bios güncellemelerini Nvidianın sitesinden değil hangi markadan aldıysan onun sitesinden bulup güncelle Palit Asus gibi, piyasaya sürülmeden önce fabrikasyon hatalar varsa bu tür güncellemelerle sıkıntı giderilebiliyor.
hiçbirşey arkada açmıyorum birde asusun vardı ama bios çalısmıyoduda karta bilmiyorum ya oynayamadan kaldım .. -
quote:
quote:
hiçbirşey arkada açmıyorum birde asusun vardı ama bios çalısmıyoduda karta bilmiyorum ya oynayamadan kaldım ..
Ekran kartının markası ile birlikte tam modelini yazar mısın? -
quote:
quote:
quote:
hiçbirşey arkada açmıyorum birde asusun vardı ama bios çalısmıyoduda karta bilmiyorum ya oynayamadan kaldım ..
Ekran kartının markası ile birlikte tam modelini yazar mısın?
asus gtx 570 asus dc2 -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: what_tha
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Prisonéro
Beyler malum versiyonu kullanmaya çalışıyorum ama bir türlü yükleyemedim oyunu. 1.03 patch çıkmış ama ilacı çıkmamış sanırım. İlaçlasam ilaçlamasam da 1.03 patch bir türlü otomatik olarak yüklenmiyor hata veriyor. Buradan yasaksa PM'den falan yardımcı olabilecek var mı nasıl yükleyebilirim? Patch yüklemeden oyuna girebiliyor muyuz? Kaç gündür deli etti beni bir el atın gözünüzü seveyim.
quote:
Oyunu 1.03 güncellemesini yaparken sıkıntı yaşayanlar için;
Daha önce yayınlanmış olan 1.01 ve 1.02 yamaları kullanımdan kaldırıldı. Bu iki yama yerine yine 1.02 yaması yayınlandı, isimleri aynı ama içerik olarak farklı bir yamadır, sorunda bu ismin aynı olmasından kaynaklanıyor. bu yeni yama üzerine 1.03 güncellemesi yapılabiliyor. Oyunu 1.02 ile güncellenmiş olupta 1.03 yamasını yükleyemeyenler bu durumu gözardı etmesin. internetten indirmek yerine oyun üzerinden otomatik güncelleme ile alsınlar, çünkü isim karışıklığından dolayı eski sürüm güncellemeyi indirebilirsiniz. Ayrıca 1.02 eski yama kurulmuş olan kişiler oyunu yeniden yüklemeliler yoksa oyun direk 1.03 yamasını indirmeye başlıyor ve yine sorun çıkıyor.
1.03 yaması oyuna ek içeriklerin kullanılabilir duruma gelmesi için imkan sağlıyor, tabi satın alınarak. DLC The Lost Archive, Vlad The Impaler görevi, bazı zırh ve eşyalar bunlardan bazıları.
İyi oyunlar...
Cevap vermiştim birkaç mesaj önce sahip olduğunuz 1.02 sürümlü oyunun içeriği değişmiştir güncellemeleri yeniden yapmalısınız. Eski güncelleme dosyalarını kullanmadan elbette.
bilgisayarın güç tasarrufu modunda olmasın?
nasıl yani? bu arada 650w high power var
denetim masasına gir, güç seçenekleri kısmına gel orada 3 seçenek var, yüksek performans seç. -
quote:
quote:
quote:
quote:
asus gtx 570 asus dc2
bahsettiğim gibi Dx11 destekli oyunlar için daha stabil çalışmasını sağlayan bir bios yayınlanmış onu verdiğim linkten indirip kartını güncelle. Anakartın içinde bios güncellemesi yapmak zorunda olabilirsin.
http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=ENGTX570+Series&p=9&s=2 -
bu konunun ölmesi çok kötü oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berjk
eh malum 3. oyun duyurulunca tüm ilgi o tarafa kaydı (kendimi de dahil ediyorum)...hangi oyun için olmadı ki bu? ama Ezio unutulacak bir karakter değil. Andrei birazdan basar burayı benden sölemesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 12 Nisan 2012; 10:47:21 > -
Konu başlığındaki ÇIKTI kelimesini hem III hem ÇIKTI olarak okuyorum.'Dervişin fikri neyse zikride oymuş. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
asus gtx 570 asus dc2
bahsettiğim gibi Dx11 destekli oyunlar için daha stabil çalışmasını sağlayan bir bios yayınlanmış onu verdiğim linkten indirip kartını güncelle. Anakartın içinde bios güncellemesi yapmak zorunda olabilirsin.
http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=ENGTX570+Series&p=9&s=2
bu kart değil nese onun kartındada öle bi dosya var hangisini indircme 2 tane var ve nasıl kurucam?http://www.asus.com.tr/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ -
quote:
Orijinalden alıntı: altairEzio
quote:
eh malum 3. oyun duyurulunca tüm ilgi o tarafa kaydı (kendimi de dahil ediyorum)...hangi oyun için olmadı ki bu? ama Ezio unutulacak bir karakter değil. Andrei birazdan basar burayı benden sölemesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
quote:
ben size gelir dedim dedim inanmadınız...bakın şimdi noldu??? he noldu???
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ben size gelir dedim dedim inanmadınız...bakın şimdi noldu??? he noldu???
napalım kaçıcak yer yok -
İlk üç oyunu bitirdim ve sanırım aralarında en güzel senaryo ikinci oyundaydı.Atmosferi de güzeldi ama ilk oyundaki atmosferi hiçbir şeye değişmem Brotherhood'da Assassin yetiştirmek güzeldi ama biraz kısaydı sanki
Revelations daha oynamadım pcde yer yok indiremiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: tnng38
İlk üç oyunu bitirdim ve sanırım aralarında en güzel senaryo ikinci oyundaydı.Atmosferi de güzeldi ama ilk oyundaki atmosferi hiçbir şeye değişmemBrotherhood'da Assassin yetiştirmek güzeldi ama biraz kısaydı sanki
Brotherhood bile kısa geldiyse, Revelations yüklemeye değmez.Başlamadan bitiyor neredeyse oyun.Ona göre oynamaya başlarsanız, hayal kırıklığınız az olur. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tnng38
İlk üç oyunu bitirdim ve sanırım aralarında en güzel senaryo ikinci oyundaydı.Atmosferi de güzeldi ama ilk oyundaki atmosferi hiçbir şeye değişmemBrotherhood'da Assassin yetiştirmek güzeldi ama biraz kısaydı sanki
Brotherhood bile kısa geldiyse, Revelations yüklemeye değmez.Başlamadan bitiyor neredeyse oyun.Ona göre oynamaya başlarsanız, hayal kırıklığınız az olur.
Teşekkürler tavsiyeniz için dikkate alacağım -
quote:
bu kart değil nese onun kartındada öle bi dosya var hangisini indircme 2 tane var ve nasıl kurucam?http://www.asus.com.tr/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/
Kartın için Verdiğin linkte yükleme diye bir bölüm var oraya gir İşletim sistemini seç 1 tane Bios dosyası var zaten. Onu indirmen için 2alternatif sunmuş hangisini indirmek istiyorsan indir zaten aynı dosyalar. Sitede yazılan mesajda indirdiğin dosyadaki .exe çift tıkla çalıştır otomatik olarak update olacaktır diyor.
Notice: Double click .exe and the BIOS will be auto updated. -
quote:
quote:
bu kart değil nese onun kartındada öle bi dosya var hangisini indircme 2 tane var ve nasıl kurucam?http://www.asus.com.tr/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/
Kartın için Verdiğin linkte yükleme diye bir bölüm var oraya gir İşletim sistemini seç 1 tane Bios dosyası var zaten. Onu indirmen için 2alternatif sunmuş hangisini indirmek istiyorsan indir zaten aynı dosyalar. Sitede yazılan mesajda indirdiğin dosyadaki .exe çift tıkla çalıştır otomatik olarak update olacaktır diyor.
Notice: Double click .exe and the BIOS will be auto updated.
ok bir sorunum daha var onu halledip bunu denicem yardım edebilirmisin diğer soruna bilmiyorum http://resim.donanimhaber.com/m_59681608/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59681608 -
quote:
quote:
Notice: Double click .exe and the BIOS will be auto updated.
denedim your graphic card of current system don't mach this vbios hatası veriyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X