Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (326. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasabianca

Ben oyunu bitirdim gerçekten çok güzel bir oyun .Yanlız bir sıkıntım var. Oyunda karakterim titriyor sebebi nedir acaba.Bazende titremiyor. yürürken ,videolarda falan hep karakter titriyor eşyalarıda titriyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Başka bir arkadaşın Save Game'ini yüklemiştim, birkaç eksiği tamamlamak adına.O süre zarfında bahsettiğin titreme benim de başıma gelmişti.Sonra kendi Save Game'imi yükleyince, sorun ortadan kalktı.Tam sebebini bilemiyorum fakat, can sıkıcı bir görüntü oluyor
  • Başka save game yüklemedim ama ben kendi savem . İlk yükledigimdede böle olmuştu. Grafikle alakalı yada uptadeyle diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar merhaba, oyunun 2 farklı versiyonunu edindim -repack ve skidrow- 2 si ile de sorun yaşıyorum.Öncelikle skidrow'un 1.03 patchi çıkmadığı gerekçesiyle oynayamıyordum.Repack versiyonunu indirdim,kurdum Seq 4'e kadar geldim.Fakat Desmond Journey'da oyundan atıyor.herhangi bir ilacı çıkmamış.Mecburen sildim tekrar Skidrow versiyonunu kurdum.fakat şimdi Ubisoft Game Launcher yüklenmiyor.Donanım ekle/kaldırda uninstall yapıp tekrar yüklemeye çalışıyorum,ama uninstall tamamlanmasına rağmen kaldırmıyor bilgisayardan.Ubisofttan indirdiğim launcher'ı da yükleyemiyorum.
    Bana yardımcı olucak arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Arkadaşlar merhaba, oyunun 2 farklı versiyonunu edindim -repack ve skidrow- 2 si ile de sorun yaşıyorum.Öncelikle skidrow'un 1.03 patchi çıkmadığı gerekçesiyle oynayamıyordum.Repack versiyonunu indirdim,kurdum Seq 4'e kadar geldim.Fakat Desmond Journey'da oyundan atıyor.herhangi bir ilacı çıkmamış.Mecburen sildim tekrar Skidrow versiyonunu kurdum.fakat şimdi Ubisoft Game Launcher yüklenmiyor.Donanım ekle/kaldırda uninstall yapıp tekrar yüklemeye çalışıyorum,ama uninstall tamamlanmasına rağmen kaldırmıyor bilgisayardan.Ubisofttan indirdiğim launcher'ı da yükleyemiyorum.

Önce oyunla ilgili herşeyi kaldır hiçbir şey kalmasın. Skidrow sürümü yükle ve yine skidrowun paylaştığı 1.02 patch indir yükle torrentte vardı. ben öyle yaptım oldu. Desmond's journey de çalışıyor oyunu bitirdim sorunsuzca
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Arkadaşlar merhaba, oyunun 2 farklı versiyonunu edindim -repack ve skidrow- 2 si ile de sorun yaşıyorum.Öncelikle skidrow'un 1.03 patchi çıkmadığı gerekçesiyle oynayamıyordum.Repack versiyonunu indirdim,kurdum Seq 4'e kadar geldim.Fakat Desmond Journey'da oyundan atıyor.herhangi bir ilacı çıkmamış.Mecburen sildim tekrar Skidrow versiyonunu kurdum.fakat şimdi Ubisoft Game Launcher yüklenmiyor.Donanım ekle/kaldırda uninstall yapıp tekrar yüklemeye çalışıyorum,ama uninstall tamamlanmasına rağmen kaldırmıyor bilgisayardan.Ubisofttan indirdiğim launcher'ı da yükleyemiyorum.

Önce oyunla ilgili herşeyi kaldır hiçbir şey kalmasın. Skidrow sürümü yükle ve yine skidrowun paylaştığı 1.02 patch indir yükle torrentte vardı. ben öyle yaptım oldu. Desmond's journey de çalışıyor oyunu bitirdim sorunsuzca

UbisoftGameLauncher açılıyor tıkladığımda,sonra hiçbir hata vermeden kapanıyor.Elimde Ubisoftgamelauncher var onu da yükleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 25 Nisan 2012; 15:47:06 >
  • assasın creed revelations da oyunu kurdum patchler yuklu ama oyuna gıremıyorum mınd accont.. ıstıyo bı yardımcı olurmusunz nasıl cozucem. bı kac kısı daha aynı sorunu yazmıs ama tam olarak bı yanıt bulamadım pm den konusulmus sanırım yardımcı olursanız sevınrm
  • Oyunu az önce bitirdim , hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisi , muhteşem senaryo , grafikler falan her şey harikaydı resmen 1 hafta boyunca tarihte dolaştım , Bu arada diğer oyunun ne zaman çıkacağı falan belli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Oyunu az önce bitirdim , hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisi , muhteşem senaryo , grafikler falan her şey harikaydı resmen 1 hafta boyunca tarihte dolaştım , Bu arada diğer oyunun ne zaman çıkacağı falan belli mi ?

Şu başlığa bakabilir siniz:
    forum.donanimhaber.com/m_53316907/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53316907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berjk -- 28 Nisan 2012; 0:02:26 >
  • Arkadaşlar bir şey daha sorucam bu 100 tane data animusu toplarsak ne oluyor ? , birde bu yükseğe çıkıp eagle sense ile bulduğumuz polo sembolleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 29 Nisan 2012; 12:01:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Arkadaşlar bir şey daha sorucam bu 100 tane data animusu toplarsak ne oluyor ? , birde bu yükseğe çıkıp eagle sense ile bulduğumuz polo sembolleri

animus data fragment ların 25 tanesini toplayınca ishak paşa zırhını açmak için gereken parşomenler açılıyor.50 den sonra kala fragment lar haritada gözüküyor.tamamını topladığında anımus ısland da bütün kilitler açılıyor.
  • Arkadaşlar sizce bu oyunu Orjinal almaya değermi ? Multi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Arkadaşlar sizce bu oyunu Orjinal almaya değermi ? Multi için

multisi fazla ilgi görmedi bu oyunun...ama senaryosu ve kalitesi için tüm seri orjinal alınabilir
  • Kesin cevap gerekli Multisi için değermi
  • quote:

Kesin cevap gerekli Multisi için değermi

bana göre değer hocam.ama ben bu oyunun hayranı olduğum için objektif olamıyorum doğrusu...sen sevmeyebilirsin de
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

bana göre değer hocam.ama ben bu oyunun hayranı olduğum için objektif olamıyorum doğrusu...sen sevmeyebilirsin de

Takım oyunu varsa aşık olacağıma eminim Capture the Flag gibi modlar varsa hemen almaya giderim zaten
  • Ubisoft'a hakkını vermek gerek,korsan oynatmamak için epey bir çaba göstermiş.Ama hakkı diye düşünüyorum.
    İstanbul'da ki hikayesi dışında,AC III bağlayıcı olması sebebiyle çok beğendiğim bir oyun,
    Altair'in son hatırasında gözümü kırpmadan oynadım/izledim desem yeridir.Ezio en sonunda üstadına kavuştu.Ama benim için -sanırım ilk göz ağrısı olması nedeniyle - Altair'in yeri bambaşka.
  • quote:

quote:

quote:

Takım oyunu varsa aşık olacağıma eminim Capture the Flag gibi modlar varsa hemen almaya giderim zaten

Takımlı oyunlar olmaz olur mu! Capture tarzı olan da var, bir çeşit kovalamaca gibi(bir takım saklanıyor, diğeri bulup öldürmeye çalışıyor. En eğlencelisi de bu bence) olan modlar da var.

Multiplayer yeterince güzel. Arka arkaya uzun süre oynanmıyor ama arada bir assassin atmosferi yaşamak için gayet iyi.
  • Online modundan pek bir şey anlamadığım oyun. Ben daha fazla adam öldrdüğüm halde neredeyse en düşük puanlara sahip oluyorum. Savunma olayını da tam çözebilmiş değilim. öyle çok bayıla bayıla oynayamadım malesef.
  • Oyunu aldım ve aldığım gün Punkbuster off hatası aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

quote:

quote:

Takımlı oyunlar olmaz olur mu! Capture tarzı olan da var, bir çeşit kovalamaca gibi(bir takım saklanıyor, diğeri bulup öldürmeye çalışıyor. En eğlencelisi de bu bence) olan modlar da var.

Multiplayer yeterince güzel. Arka arkaya uzun süre oynanmıyor ama arada bir assassin atmosferi yaşamak için gayet iyi.

Selamlar
    bu oyun online olarak tam anlamıyla kaç sene gider yani geçen hatıra diye acb aldım online oynayan yok...
    Birde online için almaya değermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synster -- 11 Mayıs 2012; 18:45:42 >
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.