Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
401.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anteras_05

Selamlar
    bu oyun online olarak tam anlamıyla kaç sene gider yani geçen hatıra diye acb aldım online oynayan yok...
    Birde online için almaya değermi

Ben sadece oyuncuyum kaç sene gideceğini nerden bileyim.

Diyorsanız ki oyunu çok beğendim, parasını hak ediyor, multisinden de faydalanayım. Tavsiye ederim.
    AC'yi o kadar sevmem, online oyun arayışındayım diyorsanız değmez. Çünkü sürekli ve uzun süre oynanacak bir yapısı yok.

@slayer983 önemli olan çok kill almak değil. İyi pozisyondan, dikkat çekmeden kill almak önemli. Kalabalığın içinde yürürken hidden blade ile öldürebilirsen 600-700 puan kapabilirsin. Ya da kendi görünüşündeki NPC'lerin arasına gizlenmiş birini çatıdan tespit edip kafasına uçarak öldürürsen yine puanın dibine vurursun. kol of duti gibi sağa sola koşturup sürekli kill alayım diye uğraşırsan hiç şansın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 11 Mayıs 2012; 19:02:57 >
  • arkadaşlar oyunu yükledim ve başlar başlamaz ilk başlarda desmondı gösteriyor sahil kenarında bayılmış gibi sonra kalkıyor orada ilerleyemiyorum yani hareket edemiyorum tüm tuşlara bastım yine ilerlemiyor adam olduğu yerde duruyor gitmiyor
    ne yapmam gerek silip yükledim yine böyle oldu
    bu işe bir çözüm bulabilirsek beni çok mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LF-LR
    Her yeni bir ac oyunu bol bol harcanacak vakit demek, bu da güzel :G

Brotherhood'u 42 saat oynamışım,istatistiklere girince fark ettim abarttığımı da biraz ara verdim oynamaya

Bende şimdi baktım 35 saat olmuş daha, total sync %80 seninki hangi seviyede?
    1 saat daha ekleyip %86 yaptık, kalan 9 bayrağıda topladıkmı tamamdır.

%78 benim de.Feather,flag,treasure,rebuilt,romulus derken fazla oyalandım;Full Sync'a vakit kalmadı
    Bir de takımda ki tüm erkek Assassinleri tek başına %50 gibi başarı oranlarıyla görevlere yollayıp ölmelerini bekledim ki tüm Assassinleri kızlardan oluşturayım diye.Kafadan 3 saat de ona gitti zaten

Fantezi de son nokta
  • 5 senedir aynı oyunu itelemece
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

5 senedir aynı oyunu itelemece

Oynamayi verirsin olur biter sana gore itelemece baskasina gore super bi devam oyunu herkesin gorusu farkli. Ayrica 2.ci oyundan sonra oyun inanilmaz bi degisim gecirdi hikayesi senaryosu karakterleri falan piyasadaki cogu kaliteli serilerde biri he sana gore degildir orasi ayri ama herkesin kabul ettigi bisi bu :-) cogu hollywood filmlerinin senaryosuna tas cikartick bi hikayesi var valla dizisini yapsalar fenomen olur.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu indirdim ama açmaya çalışınca game running diye yazı çıkıyor bekliyorum sonra yok oluyor açılmıyor ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norvexses

Arkadaşlar oyunu indirdim ama açmaya çalışınca game running diye yazı çıkıyor bekliyorum sonra yok oluyor açılmıyor ne yapabilirim?

Oyunun orijinal olmaması ile alakalı ki bu tip sorunların çözüm önerilerini paylaşmak forumumuzda yasak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Norvexses

Arkadaşlar oyunu indirdim ama açmaya çalışınca game running diye yazı çıkıyor bekliyorum sonra yok oluyor açılmıyor ne yapabilirim?

Oyunun orijinal olmaması ile alakalı ki bu tip sorunların çözüm önerilerini paylaşmak forumumuzda yasak.

Tmm o zaman pardon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

5 senedir aynı oyunu itelemece

Oynamayi verirsin olur biter sana gore itelemece baskasina gore super bi devam oyunu herkesin gorusu farkli. Ayrica 2.ci oyundan sonra oyun inanilmaz bi degisim gecirdi hikayesi senaryosu karakterleri falan piyasadaki cogu kaliteli serilerde biri he sana gore degildir orasi ayri ama herkesin kabul ettigi bisi bu :-) cogu hollywood filmlerinin senaryosuna tas cikartick bi hikayesi var valla dizisini yapsalar fenomen olur.d

ben kimse oynamasın demedim ki boşuna duygusal bağ kurma oyunla farklı bi fikri tuttu diye 5 senedir cevirip çevirip veriyorlar.call of duty vs içinde aynı şeyi düşünüyorum ki bunlar fifa-pes kıvamı almış seriler iyi o zaman eleştiri olmasın ya al ya alma
  • Çok başarılı
  • quote:

Çok başarılı

Süpermiş harbiden :)
    Yükleme ekranında koşana çok güldüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Süpermiş harbiden :)
    Yükleme ekranında koşana çok güldüm :)

01:24'de, desynchronize var hocam, dikkat
  • quote:

01:24'de, desynchronize var hocam, dikkat

Araya bir tane yüzme de koysalardı keşke :)

Ya da bir hatun grubu oyuncunun etrafında Courtesanlar şeklinde dolaşabilirdi
  • O yükleme ekranında koşan kız benim işte. Bir de arada zıplardım ben
  • quote:

Çok başarılı

Mükemmel yapmışlar
  • işte bu harbiden olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

işte bu harbiden olmuş :)

Çok yorar bu insanı, malum Ezio
  • quote:

quote:

yormayla kalırsak valla iyiyiz
  • quote:

quote:

quote:

Video'nun sonundaki "Leap of Faith" gibi olmasın da
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Video'nun sonundaki "Leap of Faith" gibi olmasın da

hahaha vallaha yaa yok yok bunlar bizi aşar kafa göz yararız evde hastanelik olmaya hiç gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.