Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (339. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
401.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 1.2 nın ustune turkçe yama kurdum ama olmadı turkçe yama 1.3 le uyumlu ? ama ben 1.3 yukleyemıyorum hata verıyor yapannınz varsa nasıl yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

evet 1.2 nın ustune turkçe yama kurdum ama olmadı turkçe yama 1.3 le uyumlu ? ama ben 1.3 yukleyemıyorum hata verıyor yapannınz varsa nasıl yaptı

sonunda yaptım tekrar oyunu ındırdım uploder 1.3 olarak ıçınde gomulu olarak sonra kurdum ve turkçe yamayıda kurdum 10 numara oldu simdi tadından yenmez oyunun

• arkadaslar bu oyunu nasıl 3d oynarım bende samsung 3d var oyunun da 3d destegı var asus laptop k55v var ozellıklerınde oyunun 3d fog effect enable yazıyor ama seçemıyorum goruntu ayarlarından mesela craysıs ben 3d oynuyordum bunda nasıl yapcaz bılgısı olan varmı
  • Bana gore serininen iyi oyunudur. Sonra Ac 1 sonra 3 sonra Bh sonra 2 gelir :) Yalniz birsey soracagim Ezio nun cocugu oluyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Yalniz birsey soracagim Ezio nun cocugu oluyormu ?

Sofia'yla olan kızları, Flavia var Embers'te.
  • 2 çocuğuda var ama sadece Flavia aktif olarak gösteriliyor. Oğlu ise yatakta uyuyordu, yüzü falan gözükmüyor.
  • Bu sabah araştırıken gördüm zaten . Embersi izledim ama Ezio için garip bir ölüm olmuş . Bence :)
  • Arkadaşlar bölümde ezio otomatik olarak asker kıyafeti giymesi grekiyor. Youtubedeki videolardada böyle fakat bende bölüm ezio her zamanki elbisleriyle duruyor. Bölümden çıkma vb. şansım olmadığı için orda takıldım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. sequence 6-2 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OK9fueB454o
  • quote:

Orijinalden alıntı: srtc39

Arkadaşlar bölümde ezio otomatik olarak asker kıyafeti giymesi grekiyor. Youtubedeki videolardada böyle fakat bende bölüm ezio her zamanki elbisleriyle duruyor. Bölümden çıkma vb. şansım olmadığı için orda takıldım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. sequence 6-2 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OK9fueB454o

Restart Mission yapmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Arkadaşlar bölümde ezio otomatik olarak asker kıyafeti giymesi grekiyor. Youtubedeki videolardada böyle fakat bende bölüm ezio her zamanki elbisleriyle duruyor. Bölümden çıkma vb. şansım olmadığı için orda takıldım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. sequence 6-2 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OK9fueB454o

Restart missiondada aynı kıyafetler kaldı . O şekildede zorda olsa geçebildim. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Restart missiondada aynı kıyafetler kaldı . O şekildede zorda olsa geçebildim. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Rica ederim, iyi oyunlar dilerim;
  • Oyunda envanter kısmında kostümler var.Oradan altairin zırhını giydim fakat oyuna ilk başladığımız (deafult) zırha ulaşamıyorum.Terziden kıyafetleri boyuyorum fakat bir şey değişmiyor hep beyaz özel zırh olduğu için sanırım.Oyunun başındaki zırhıma nasıl geri dönebilirim?Bilen biri söylesin lütfen diğer oyunlar içinde geçerli bu..
  • Aynı anda hem serverların dandik olması hem de bandwidth seçici özelliklerden dolayı ülkemizde bu oyunu multiplayer oynamak pek mümkün değil. Yurtdışında 25Mbps Up/Down olan insanlar bile lag sıkıntısı çekiyormuş kim kaldı ki bizim 3/0.5 internetimize hey gidi. Saatlerdir bekliyorum oyun bulayım diye iki tur oynayıp lvl 12'ye kadar gelebildim.

Uplay'den eklemek isteyen arkadaşlar için nickim "Ikikolucbacak" Private oyunlarda görmek daha kolay oluyormuş diye duydum belki iki üç tur çeviririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl

Oyunda envanter kısmında kostümler var.Oradan altairin zırhını giydim fakat oyuna ilk başladığımız (deafult) zırha ulaşamıyorum.Terziden kıyafetleri boyuyorum fakat bir şey değişmiyor hep beyaz özel zırh olduğu için sanırım.Oyunun başındaki zırhıma nasıl geri dönebilirim?Bilen biri söylesin lütfen diğer oyunlar içinde geçerli bu..

Envantere girip, aynı outfit'e tıklayarak üzerinizden çıkarabilirsiniz.
  • Oyunu bitirdim ve uplay'den alınması gerekenleri aldım. (İshakpaşa zırhı kağıtlarının kitapçıda satışa çıkması mesela) Şimdi tekrardan bir oturum açtım yeniden oynuyorum, kitapçıda harita gözükmüyor.Uplay de satın alınmış tiki var.Nasıl olacak bu iş?
  • quote:

quote:

Oyunda envanter kısmında kostümler var.Oradan altairin zırhını giydim fakat oyuna ilk başladığımız (deafult) zırha ulaşamıyorum.Terziden kıyafetleri boyuyorum fakat bir şey değişmiyor hep beyaz özel zırh olduğu için sanırım.Oyunun başındaki zırhıma nasıl geri dönebilirim?Bilen biri söylesin lütfen diğer oyunlar içinde geçerli bu..

Envantere girip, aynı outfit'e tıklayarak üzerinizden çıkarabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam.Valla gına gelmişti :)
  • @ANDREI

Hocam Oyunda kıyafetleri boyarken tapınakçı işareti üzerinde %10 falan çıkıyor bunlar nedir?
  • quote:

@ANDREI

Hocam Oyunda kıyafetleri boyarken tapınakçı işareti üzerinde %10 falan çıkıyor bunlar nedir?

Kıyafet boyamak derken?
  • quote:

quote:

@ANDREI

Kıyafet boyamak derken?

Hocam terzilerde kıyafetleri boyuyoruz ya?Terzilerde onu diyorum..
  • Flood olacak ama kusura bakmayın.Hayatımda oynadığım en iyi kurgu ve senaryoyu bulunduran oyunlardan biriydi..

Oyunun tüm serisini bitirdim.(AC3 hariç)

Aklımda sorular kaldı birileri cevaplarsa çok memnun olurum.

1-)Bu oyundaki karakterler kurmaca,fakat açılışta gerçekten esinlenilmiştir deniyor?Yönettiğimiz karakterler haricinde oyunun senaryosu dahilinde bulunan düşmanlarımız,dostlarımız vs gerçekte yaşamış kişiler mi?
    2-)Revelations da michavelli,la volpe gibi diğer dostlarımızı göremedik onlar öldü mü?Ne oldu onlara?Catarina'nın öldüğünü biliyorum fakat diğerleri?
    3-)Ezio'nun ölümü,daha sonra ne yaptığı hakkında bilgiler var mı?Revelations sonunda bırakıyordu silahlarını ve veda ediyordu daha sonra bir şeyler yaşanıyor mu?
    4-)Ezio ile Sofia'nın çocukları oldu mu?

Oyun sonuç itibari ile çok güzeldi.Gerçekten çok beğendim..Keşke Ezio devam etseydi veya Altair'in geçmişi hakkında bir seri yapsalar..
  • 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.