Bildirim
Assassin's Creed: Revelations™ (340. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
@ANDREI
Hocam Oyunda kıyafetleri boyarken tapınakçı işareti üzerinde %10 falan çıkıyor bunlar nedir?
Kıyafet boyamak derken?
Hocam terzilerde kıyafetleri boyuyoruz ya?Terzilerde onu diyorum..
Assassin Contract'ların bazıları, satın alınabilinen eşyalar üzerinde indirim verebildiği gibi, bu görevlerin yapılmaması durumunda bu eşyalar, aynı oranda daha yüksek fiyata satılabiliyor. -
quote:
quote:
quote:
quote:
@ANDREI
Hocam Oyunda kıyafetleri boyarken tapınakçı işareti üzerinde %10 falan çıkıyor bunlar nedir?
Kıyafet boyamak derken?
Assassin Contract'ların bazıları, satın alınabilinen eşyalar üzerinde indirim verebildiği gibi, bu görevlerin yapılmaması durumunda bu eşyalar, aynı oranda daha yüksek fiyata satılabiliyor.
Teşekkürler.Bu arada oyunu bitirdim.Çok güzel bir seriydi.AC3 e başlayacağım fakat hikayesi güzel değilse başlamayacağım hiç sizin gibi oyun serisine hakim birinin yorumunu alabilir miyim?
ayrıca @psycho90 Hocam cevap için çok teşekkür ederim. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
@ANDREI
Kıyafet boyamak derken?
Assassin Contract'ların bazıları, satın alınabilinen eşyalar üzerinde indirim verebildiği gibi, bu görevlerin yapılmaması durumunda bu eşyalar, aynı oranda daha yüksek fiyata satılabiliyor.
Teşekkürler.Bu arada oyunu bitirdim.Çok güzel bir seriydi.AC3 e başlayacağım fakat hikayesi güzel değilse başlamayacağım hiç sizin gibi oyun serisine hakim birinin yorumunu alabilir miyim?
ayrıca @psycho90 Hocam cevap için çok teşekkür ederim.
Assassin's Creed:III'ü edinmedim, edinmeyi de düşünmüyorum açıkçası. Assassin's Creed konseptine dair doğru dürüst hiçbir şey gözlemleyemedim 3. oyunda ki maalesef Black Flag'tan da umudum yok. Yakın tarih, ateşli silahlar, ortada örgüt olmaksızın kendi kendine "Assassin" olan "Warrior" baş karakterler gibi bir çok etken, maalesef benim gözümde seriyi bitirdi. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
@ANDREI
Kıyafet boyamak derken?
Assassin's Creed:III'ü edinmedim, edinmeyi de düşünmüyorum açıkçası. Assassin's Creed konseptine dair doğru dürüst hiçbir şey gözlemleyemedim 3. oyunda ki maalesef Black Flag'tan da umudum yok. Yakın tarih, ateşli silahlar, ortada örgüt olmaksızın kendi kendine "Assassin" olan "Warrior" baş karakterler gibi bir çok etken, maalesef benim gözümde seriyi bitirdi.
Bende öyle düşünüyorum hocam.Keşke Altair'in geçmişini konu alan bir oyun yapsalar. -
Geriye dönüş bu saatten sonra zor gibi. Sen ben gibi beğenmeyenler olsa da, yeni tarzı ve dinamikleri benimsemiş çok oyuncu var. Konsept değişikliğine giderek bir kere risk aldılar ve genel manada başarılı da oldular. Tekrar risk alacaklarını zannetmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Kutsal Adamquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
@ANDREI
Kıyafet boyamak derken?
Assassin's Creed:III'ü edinmedim, edinmeyi de düşünmüyorum açıkçası. Assassin's Creed konseptine dair doğru dürüst hiçbir şey gözlemleyemedim 3. oyunda ki maalesef Black Flag'tan da umudum yok. Yakın tarih, ateşli silahlar, ortada örgüt olmaksızın kendi kendine "Assassin" olan "Warrior" baş karakterler gibi bir çok etken, maalesef benim gözümde seriyi bitirdi.
Bende öyle düşünüyorum hocam.Keşke Altair'in geçmişini konu alan bir oyun yapsalar.
Alıntıları Göster -
quote:
Geriye dönüş bu saatten sonra zor gibi. Sen ben gibi beğenmeyenler olsa da, yeni tarzı ve dinamikleri benimsemiş çok oyuncu var. Konsept değişikliğine giderek bir kere risk aldılar ve genel manada başarılı da oldular. Tekrar risk alacaklarını zannetmiyorum.
Sizinle aynı şekilde düşünüyorum bende ve youtube yorumlarında gördüğüm bir şey dikkatimi çekti:
"AC is new CoD, RIP"
-
40TL' ye Assassin's Creed Revelations - Collector Edition var. evet yanlış duymadınız :)
yarın aralgame.com adresinde satışta olacakmış. kargo dahil bence iyi fiyat.. sevenleri kaçırmasın arkadaşlar, amazonda falan 70 - 80 dolar civarında
collector içeriği burada;http://www.youtube.com/watch?v=Ha4stSZaYy8&feature=youtu.be
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
@ANDREI
Kıyafet boyamak derken?
Ne demek,iyi oyunlar -
şu oyunun müptelasıydım ama revelationstan sonra çıkan ac3 resmen benim gözümde serinin içine etti. ben şu oyunda hala aşığı olduğum 1. oyundu. kim ne kadar sıkıcı vs desede o oyunun yeri ayrı bende. onda resmen assassin ruhunu hissediyorsun.
yakın zamanda revelationsu tekrar bitirip seriyi o şekilde kapatıcam -
ben de oyunu ilk çıktığında oynayanlardanım
yani seriye altair ile başladım
zaten orta çağ tarihini ve ortadoğuyu sevenler altairi oynamayı da sevdi
ama ac2 ve acbh tam bir şaheserdi -
sanırım save konusu hala sıkınıtılı -
ezio auditore da firenze ve rönesans dönemini özledim
fırsatım olursa bir ara seriyi en baştan oynayacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: svstrgmr
ezio auditore da firenze ve rönesans dönemini özledim
fırsatım olursa bir ara seriyi en baştan oynayacağım
Al benden de o kadar. Aklıma geldikçe ne günlerdi bee diyorum :) Önümüzdeki günlerde boş zamanım olacak 1. oyundan başlayıp bütün seriyi tekrar oynamayı düşünüyorum -
öyle bir oyun yapmışlar ki
ezio ile özdeşleşiyoruz
onun maceraları kendi anılarımıza dönüşüyor -
Arkadaşlar aranızda multiplayer oynayanlar var mıdır bilemem ama bir gameplay videosu yapmak istiyorum sizce gerek var mı? İçerik olarak bildiğim ve becerebildiğim kadarıyla öneriler ve taktikler olacak eğer eleştiriler olumlu yönde olursa devam etmeyi planlıyorum çünkü youtube'da the mighty astlan, wingspanTT ve auzziegamer tarafından konulan çok yararlı videolar var fakat ingilizce bilmeyen arkadaşlar için anlaması çok zor olacaktır diye düşünüyorum sizce yapmalı mıyım? AC3 çıktıktan sonra ona bir kayma oldu multiplayer konusunda fakat revelations'ın tadı bir başka kesinlikle hatta ac3 mp'yi beğenmeyip geri dönen çok insan var -
arkadaşlar oyunu fare hassasiyeti yüzünden oynayamıyorum çok yavaş dönüyo arttırmanın bir yolu var mı hassasiyeti?
not: hassasiyet ayarlarını 10 yaptım hala bir değişiklik yok. oyunum orjinal ne yapmalıyım? -
oyun içinde çektiğim görüntüler:
http://steamcommunity.com/id/SVSTRGMR/screenshots/?appid=201870&sort=newestfirst&browsefilter=myfiles&view=imagewall
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 25 Mayıs 2013; 11:26:34 > -
AC 2 serideki en sevdiğim oyundur. Her seferinde oynadığımda o atmosferi yaşarım içime çekerim. Muazzamdır. Brotherhood'ta öyle. Sonra bir düşüş yaşandı.. AC:3'ten bahsetmiyorum bile. -
dostlar oyunnu bitirdim ama şimdi ayne saveden tekrar geri istanbulda oynuyamıyor muyuz mesela bazı bölümleri sadece yuzde 50 eşleştirmeyle bitirdim bunları tekrardan oynuyamıyor muyuz ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X