Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (341. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
401.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yanlış hatırlamıyorsam son bitiş credit ekranını bitene kadar beklemen lazım
  • 2 sene olmuş konuyu açalı, ne zamanlardı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

dostlar oyunnu bitirdim ama şimdi ayne saveden tekrar geri istanbulda oynuyamıyor muyuz mesela bazı bölümleri sadece yuzde 50 eşleştirmeyle bitirdim bunları tekrardan oynuyamıyor muyuz ?

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

OYNAYABİLİRSİN

bekliyorum ama başa dönüp duruyor ada fln yüklendi tekrardan ama bir türlü o yazılar bitmedi ?
  • quote:

quote:

OYNAYABİLİRSİN

bekliyorum ama başa dönüp duruyor ada fln yüklendi tekrardan ama bir türlü o yazılar bitmedi ?

Cast ekranında beklerken, oyundan çıkış yaparsanız, yeniden girdiğinizde Cast ekranı başa sarar. Çıkış yapmadan veyahut oyunu alta almadan, mevcut cast ekranını sonuna kadar beklemeniz gerekiyor ki bu yarım saate yakın bir süre ediyor. Sonrasında, otomatik olarak, şehrin ortasında, openworld olarak oyuna devam edebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

quote:

OYNAYABİLİRSİN

Cast ekranında beklerken, oyundan çıkış yaparsanız, yeniden girdiğinizde Cast ekranı başa sarar. Çıkış yapmadan veyahut oyunu alta almadan, mevcut cast ekranını sonuna kadar beklemeniz gerekiyor ki bu yarım saate yakın bir süre ediyor. Sonrasında, otomatik olarak, şehrin ortasında, openworld olarak oyuna devam edebiliyorsunuz.

bir kere boyle bekledikten sonra her girişimdi boyle beklememe gerek yok dimi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

OYNAYABİLİRSİN

Hayir. ondan sonra sanki hep animustaymiscasina oyuna giriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

OYNAYABİLİRSİN

Pelerinli de dediği gibi, tek sefere mahsus bir uygulama.
  • @ANDREI

@pelerinli tm bilgilendirdiğiniz için çok saolun
  • Dostlar kıyafeti boyuyorum terzide ama rengi değişmiyor ?
  • quote:

Dostlar kıyafeti boyuyorum terzide ama rengi değişmiyor ?

?
  • quote:

quote:

?

Üzerinizde Armor of Romulus ve benzeri herhangi bir outfit varsa, renk değişimi olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

?

Üzerinizde Armor of Romulus ve benzeri herhangi bir outfit varsa, renk değişimi olmaz.

hayır yok orjinal kıyafeti var sadece zırh taktım
  • eski bi oyuna göre son mesajlar nispeten güncel sayılır, o yüzden hort olmaz heralde
    (umarım kimse de aramayı kullan demez, 114 sayfayı tarayamam sanırım)

tatil ve ramazanın da etkisiyle 7 yıl sonra ilk kez bir oyun bulayım da oynayım dedim, arar taraken istanbulda geçen acr yi gördüm, ilgimi çekti ama öyle ortadan dalmak olmaz baştan başlayım diye ac I den girdim, ac II den çıktım. güzeldi de. nitekim şimdi brotherhood u atlayarak baştaki niyetlendiğim acr yi oynamak için kurdum ki ne göreyim; seriyi kısa sürede peş peşe oynadığımdan mıdır, arada brotherhood u atladığımdan mıdır; kontrollerine ısınamadığımdan oyunu oynayamıyorum!

oyunları pcde ps3 kontrolerı ile oynadım, acaba acr yi mi ayarlayamadım. kontrollerde mi cidden büyük değişim oldu, yoksa bende mi sorun var?
    nette bulamadım xbox ya da ps3 tuşlarının işlevini görselle destekleyen bir kaynak var mı?
  • Arkadaşlar 1.03 patchini yükledikten sonra oyun sadece arka planda çalışıyor oynayamıyorum oyun orijinal
  • ufak bir hort
    steam de indirime girdiğinde aldım bu oyunu multiplayerın müptelası oldum oyuna zevk katmak için dlc bakıyodum 4 tane karakter veren bi dlc buldum adı da bu Assassin's Creed Revelations - The Ancestors Character Pack bunu aldım ama karakterlerimi göremiyorum kütüphaneden oyunun üstüne gelip oyna dediğimde bi standart assassin's creed bide Assassin's Creed Revelations - The Ancestors Character Pack bu çıkıyo dlcli olana tıklıyorum ama karakterler yine gözükmüyo oyun içinde news bölümü var orda Assassin's Creed Revelations - The Ancestors Character Pack yükleyin falan diyo linke gidiyorum 2.39 euro ya pc download diyo
    nasıl halledebilirim
  • Hortuna cevap.

Ancestors Character Pack isminde de yazdığı gibi sadece ACR için geçerlidir yani ACR multiplayerda kullanabilirsin. Yanlış DLC yi almışsın Blackbeard's Wrath alman gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

[size=4]SKIDROW için ; Ubisoft Game Launcher Çalışmayı Durdurdu Hatası Alanlar

Klasördeki bütün dosyaları Assassin's Creed Revelations klasörüne kopyala yapıştır yapın sonda bütün hepsini seçerek sağ tıklayın ve salt okunur karesini boş bırakın ve bunu tüm klasörler için uygula komutu verin daha sonra oyunu ACRSP ' den sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın !

Driver san francisco da denedim. oldu. Kralsın hacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

[size=4]SKIDROW için ; Ubisoft Game Launcher Çalışmayı Durdurdu Hatası Alanlar

Klasördeki bütün dosyaları Assassin's Creed Revelations klasörüne kopyala yapıştır yapın sonda bütün hepsini seçerek sağ tıklayın ve salt okunur karesini boş bırakın ve bunu tüm klasörler için uygula komutu verin daha sonra oyunu ACRSP ' den sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın !

Driver san francisco da denedim. oldu. Kralsın hacı.

Helaal taa ne zaman yazdım kim bilir
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.