Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
401.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendisi minerva olur

"Yunan mitolojisinde akıl, sanat, strateji, barış tanrıçasıdır. Roma mitolojisinde Minerva diye anılır."
    tr.wikipedia.org

2.soru

tam cevaplayamayacağım ama oyunun kurgusunun bir parçası diye biliyorum.bir nevi "aslında"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

1.soru;

kendisi minerva olur

"Yunan mitolojisinde akıl, sanat, strateji, barış tanrıçasıdır. Roma mitolojisinde Minerva diye anılır."
    tr.wikipedia.org

2.soru

tam cevaplayamayacağım ama oyunun kurgusunun bir parçası diye biliyorum.bir nevi "aslında"

Xbox forumundaki The Truth konusuna gelin diyorum size arkadaşlar :)

Bu arada Hz. Adem ile Havva tarihteki ilk assasinler ve bu Minerva yani "arı" ırktan elmayı çalıyorlar ve insanlığın bağımsızlığını ilan ediyorlar ve savaş başlıyor, templar kısmı ise bu "arı" ırkın egemenliğini sürdürmesini isteyen tipler.

Ayrıca içimde bir his var, 2. oyunda 6 büyük sükikastçıyı görmüştük ya hani. Orada antik mısırlı bir ablamız vardı hani, Kleopatra
  • hocam spoiler koymanıza gerek yok
  • quote:

hocam spoiler koymanıza gerek yok

Spoiler'ın da spoiler'ı o yüzden koydum
  • quote:

gergedan dediğiniz simsiyah olan askerler galiba.hatta map falan çalıyorduk.

onlar ise vatikan'da olmaları lazım ama az var diye hatırlıyorum

Evet onlar. İlla ki bir yere koymuşlardır onları ama bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

1.soru;

kendisi minerva olur

tr.wikipedia.org

2.soru

Bu arada Hz. Adem ile Havva tarihteki ilk assasinler ve bu Minerva yani "arı" ırktan elmayı çalıyorlar ve insanlığın bağımsızlığını ilan ediyorlar ve savaş başlıyor, templar kısmı ise bu "arı" ırkın egemenliğini sürdürmesini isteyen tipler.

Ayrıca içimde bir his var, 2. oyunda 6 büyük sükikastçıyı görmüştük ya hani. Orada antik mısırlı bir ablamız vardı hani, Kleopatra

Hocam Adem ile Havva insanların atası, bütün assassin'lerin ilk başı dönüm noktası olsada assassin demeyelim kimseyi öldürmüyorlar sadece kaçıp soylarını çoğaltıyorlar Birde templar'lar nasıl arı ırkının yönetime gelmesini istiyor Onlar güç peşinde değilmiydi abi ? Bu konuyu açabilirmisin kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: LF-LR

Her yeni bir ac oyunu bol bol harcanacak vakit demek, bu da güzel :G

Brotherhood'u 42 saat oynamışım,istatistiklere girince fark ettim abarttığımı da biraz ara verdim oynamaya

Sen ölmemişmiydin kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

1.soru;

kendisi minerva olur

tr.wikipedia.org

2.soru

Hocam Adem ile Havva insanların atası, bütün assassin'lerin ilk başı dönüm noktası olsada assassin demeyelim kimseyi öldürmüyorlar sadece kaçıp soylarını çoğaltıyorlar Birde templar'lar nasıl arı ırkının yönetime gelmesini istiyor Onlar güç peşinde değilmiydi abi ? Bu konuyu açabilirmisin kafam karıştı

Adem ile Havva ilk olduklarından ve bu işin ilki olduklarından assasian sayılıyorlar zira assasian kavramı bu iş üzerine kurulu yani illa suikast yapmasına gerek yok. Adem ile Havva'nın çocuklarının meşhur kavgası ise ilk assasian ve templar kavgası sayılıyor ve templar soyu başlamış oluyor. Çünkü templar kısmı en başından beri arı ırkının dünyaya hükmetmesini istiyor. Nedeni ise onların sahip olduğu güç yani elmanın gücü. Kısacası bu güç için arı ırkın hüküm sürmesini istiyorlar. Ve zamanı geldiğinde yani elmayı tam olarak çözdüklerinde arı ırka üstün gelip tam hakimiyet istiyorlar olayın özeti bu.

Ayrıcıa oyunun konusu ne kadar muazzam da olsa, bu oyunu oynamak ne kadar orgazm yaşatsa da Erich Von Daniken ve türevlerini okuyan aynı zamanda dünya dışı yaşama inanan adam yani benim gibiler için oldukça sıradan hatta çalınmış bir senaryo İşin içine tarihi de katıp güzel bir harman yapmışlar sadece.
  • Bende inanıyorum Dünya dışı yaşama ancak öyle Minerva tarzında değil küçük organizmalar vardır yalnız senin dediğin Dünya dışı yaşam umarım Scientology değildir Çok saçma çünkü.Hatta Scientology'nin konusuda Dead Space'te geçiyor
  • dna kısmına girdiğimizde sonlara doğru assassination kısmı var 4kısımdan oluşuyor 1 tanesini tamamladım ama diğer üçünde lost memory find in map gibi bişiler diyor nerden yapabiliriz oyunu bitirdim %90 seqronize totalde bi bu assassination kaldı bilen yapan varsa yazabilirmi
  • İtalya'da veya Avrupa'da ki başka bir ülkede geçmezse kötü olur yahu.
  • Amerikan iç savaşı ya da Fransız devrimi sırasında geçsin ve ana karakter de hatun olsun.

Ya da günümüzde geçsin Desmond ile oynayalım. New York, Chicago, Washington dolanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Amerikan iç savaşı ya da Fransız devrimi sırasında geçsin ve ana karakter de hatun olsun.

Ya da günümüzde geçsin Desmond ile oynayalım. New York, Chicago, Washington dolanalım.

New york güzel fikir özgürlük heykelinden kuş bakışını yaparız sonrada suya atlarız felan...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Bu Oyun AC:B 'nin devamı olmayacak mı yani ? Ezio olmayacak hani ya ?

Brotherhood 2. oyunun devamıydı.Brotherhood'la birlikte Ezio'nun hikayesi sona erdi maalesef...

ne yani, kızı niye bıçakladığımızı öğrenemeyeceğiz veya elmanın kimde, nerede olduğunu ?
  • quote:

quote:

quote:

Brotherhood 2. oyunun devamıydı.Brotherhood'la birlikte Ezio'nun hikayesi sona erdi maalesef...

ne yani, kızı niye bıçakladığımızı öğrenemeyeceğiz veya elmanın kimde, nerede olduğunu ?

Kızı bıçakladığımız yer Ezio'nun hikayesi değil Desmond'ın hikayesi O devam edicek tabiki
  • Amerikan İç Savaşında geçecek diyorlar bu oyun için, Ubiworkshop'tan sızan bir resimde gözüküyormuş diye okudum, resmi göreniniz var mı? Nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouglasAdams

Amerikan İç Savaşında geçecek diyorlar bu oyun için, Ubiworkshop'tan sızan bir resimde gözüküyormuş diye okudum, resmi göreniniz var mı? Nereden bulabilirim?

Mayıs mayında ilk duyuru yapılacak,az kaldı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

quote:

quote:

Kızı bıçakladığımız yer Ezio'nun hikayesi değil Desmond'ın hikayesi O devam edicek tabiki

Bence biz de 16. deney gibi aklı sağlımızı yitirdik veya geçmişte olan görüntüleri vs. görüyoruz (Çünkü sadece o sahnede örneğin amcamızın şehrinden o aşağı atlama videosunda da siluetler görüyorduk). Bu yüzden de bence kız biraz telef oldu.
  • ac3 fransa'da geçecek deniyordu bakalım hangisi doğru çıkacak
  • Ertelenmesin de ne olursa olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.