Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
401.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam spoiler koymasanız zaten spoiler konusu
  • osmanlıda geçse harbiden güzel olur çünkü osmanlı tarihte gerçekten saygı değer bir mâkâma sahip Hatta oyun türkçe oluyomuş falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuty34

osmanlıda geçse harbiden güzel olur çünkü osmanlı tarihte gerçekten saygı değer bir mâkâma sahip Hatta oyun türkçe oluyomuş falan

ah keşke ama çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Ertelenmesin de ne olursa olsun.

Mayıs'ta ilk resmi duyuruyu yapacağız dediler.Dediklerini yaparlarsa muhtemelen ertelenmez,hazirana temmuza sarkarsa (ki Pc'den önce konsola çıkaracakları muhtemel) ümidi kesmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Mısır iyi olur. Oyunda gittikçe tarih ilerliyor ve işin içine teknoloji karışırsa bakalım neler olacak.

işin içine teknoloji karışırsa splinter cell olur

Assassin's Creed: Revelations™

Bence bu oyun 3 ten sonra şimdiki zamana dönücek gibime geliyor GTANIN duvarlara tırmanan versiyonu falan acayip kıyak olur.
  • Günümüzde geçmesi oyunun kendine has konseptine ters düşer kanısındayım.Kaldı ki 3. oyununda ki karakterimizin Desmond olmayacağı bilgisi kesin.
  • mısır harıka olacak.
  • Yine Avrupa da geçmeli. Avrupa mimarisi bu oyuna çok iyi gidiyor ve bu mimarinin kalbi de İtalya.
  • biraz eskiye dönelim

Assassin's Creed: Revelations™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivoorzwart -- 26 Nisan 2011; 18:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Yine Avrupa da geçmeli. Avrupa mimarisi bu oyuna çok iyi gidiyor ve bu mimarinin kalbi de İtalya.

Aynı fikirdeyim.Ana temasının rönesans olmasının atmosferi başka.
  • Çıksın oynarız ama yine kendini ikinci kere oynatacak bir oyun olacağını sanmıyorum.
  • of bi an once çıksa ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Amerikan iç savaşı ya da Fransız devrimi sırasında geçsin ve ana karakter de hatun olsun.

Ya da günümüzde geçsin Desmond ile oynayalım. New York, Chicago, Washington dolanalım.

Hatun olursa oynamam o derece

Ninja elbisesi giyebilsek çok güzel olur
  • O animusa girip geçmişe görme olaylarının hepsi Piece of Eden'ı bulmak içindi. E biz bulduk zaten, sonra Vidic geldi kaçırdı bizi. Nereye, nasıl bağlayabilirler bilmiyorum. Mısır olmayabilir bence. Animus'a girmek için bi neden kalmadı.
    Günümüzde oynayıp Vidic'ten kaçabiliriz bence.
  • Rönesans'dan daha geriye gideceğimize hiç inanmıyorum. Benim tahminim 18 - 19. Yüzyıl. İhtilal dönemi Fransa olabilir, Napoleon istilası sırasında Rusya olabilir, Amerikan İç Savaşı olabilir. Mısır dediğiniz Altair'den bile eskiye gitmek demek. Tırmanacak bina yok ki o vakitlerde, tek katlı binalardan mı kartal göz atacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Rönesans'dan daha geriye gideceğimize hiç inanmıyorum. Benim tahminim 18 - 19. Yüzyıl. İhtilal dönemi Fransa olabilir, Napoleon istilası sırasında Rusya olabilir, Amerikan İç Savaşı olabilir. Mısır dediğiniz Altair'den bile eskiye gitmek demek. Tırmanacak bina yok ki o vakitlerde, tek katlı binalardan mı kartal göz atacağız?

Aynen bende bunlara ihtimal veriyorum.Hem kendileride tarihe damgasını vurmuş derin olaylardan biri olucak dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

O animusa girip geçmişe görme olaylarının hepsi Piece of Eden'ı bulmak içindi. E biz bulduk zaten, sonra Vidic geldi kaçırdı bizi. Nereye, nasıl bağlayabilirler bilmiyorum. Mısır olmayabilir bence. Animus'a girmek için bi neden kalmadı.
    Günümüzde oynayıp Vidic'ten kaçabiliriz bence.

Daha bir sürü Piece of Eden var. Bir tane değil ki. Ben Amerika'da geçecek diyorum. Belki Assassin zamanı başka yerde geçer ama Desmond'la da olsa bir şekilde Amerika'da oynayacağız. Çünkü oyunun sonunda çıkan koordinat da orayı gösteriyor Piece of Eden'ları gösteren haritada da var tam orası. Bence Ezio'dan eskiye dönmezler ama teknolojik gelişmeler girdi işin içine artık. Ne yapacakları belli olmaz. Brotherhood'daki pistol ve toplar bile beni sinir etmişti. Bizim kolumuzdaki pistol dışında bütün barutlu şeyler oyunun atmosferini bozdu. Biraz daha geleceğe gitti mi şimdi sağda solda elinde tüfekle adamlar olacak onlar başımıza dert olacak bir de. Kılıçlı, bıçaklı dövüşlerle tadı çıkıyor bu oyunun zaten. Brotherhood'da tam adama kılıçla koşuyorum pistolü çıkartıp bum diye gömüyor bir tane sinir oluyorum.

Edit: Oyunun sonunda çıkan koordinat dediğim yanlış anlaşılmasın. Da Vinci Appearance'in sonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 27 Nisan 2011; 17:58:14 >
  • Ana hikayeyi bozmasında nerde geçerse geçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutluİnsan

Ana hikayeyi bozmasında nerde geçerse geçsin

Oyun akışı 3 oyundur mükemmel sürdü.Ubisoft bunun da hakkını verecektir
  • quote:

Brotherhood'daki pistol ve toplar bile beni sinir etmişti. Bizim kolumuzdaki pistol dışında bütün barutlu şeyler oyunun atmosferini bozdu. Biraz daha geleceğe gitti mi şimdi sağda solda elinde tüfekle adamlar olacak onlar başımıza dert olacak bir de. Kılıçlı, bıçaklı dövüşlerle tadı çıkıyor bu oyunun zaten. Brotherhood'da tam adama kılıçla koşuyorum pistolü çıkartıp bum diye gömüyor bir tane sinir oluyorum.

çok haklısın assassin in tadı kılıçta bıçakta çıkıyor. multide de çok kullanan var çok sinir bozucu. gerçi silahla öldürünce az puan alınıyor ama gene de koymasalar daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.