Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
401.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0047/1052/files/Lizette_grande.jpg?1295028720

YA ALLAH

Moğol bu. Eski Türk de olabilir
  • ya o değil masyaf'tan sonrası neden psp'de anlatılıyor

emulator ile falan oynanabilir mi pc'de?
  • Facebook'a düşen daha sonra çekilen videodaki rakamlar tarih belirtiyormuş;

http://www.beyazgazete.com/talha-turhal-assassin-s-creed-revelations-i-desifre-ediyoruz-yazi-y12016.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

Facebook'a düşen daha sonra çekilen videodaki rakamlar tarih belirtiyormuş;

http://www.beyazgazete.com/talha-turhal-assassin-s-creed-revelations-i-desifre-ediyoruz-yazi-y12016.html

tek nefeste okudum süper ya
  • Yeni oyunun mısırda geçmesi tek kelime ile harika olur.......Ve tabi diğer oyunlar gibi 3d vision a tam uyumlu olursa resmen gireriz tarihin içine.........
  • quote:

Halife döktürmüş yahu Videodaki Arapça gramer özürlüsü bu arada

TRGamer'dan bir bilgi

*26051512 >> 26 Mayıs 1512: Sultan 2. Beyazıt'ın ölüm tarihi.

*24061459 >> 24 Haziran 1459: Ezio'nun doğum günü.

*06111494 >> 6 Kasım 1494: Kanuni Sultan Süleyman'ın doğum günü.

*11011165 >> 11 Ocak 1165: Altair'in doğum günü.

*10091509 >> 10 Eylül 1509: 1509 yılında Marmara Denizi'nde gerçekleşip 10000'e yakın insanın ölümüne, binlerce evin ve 109 adet camiinin yıkılmasına yol açan, "Kıyamet Günü" diye adlandırılan büyük İstanbul depremi.

*15061511 >> 15 Haziran 1511: Bu tarih ile ilgili kesin bir olay henüz bulunamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 30 Nisan 2011; 14:49:08 >
  • oyun osmanlı imparatorluğunu konu içine alabilir.
  • Osmanlı İstanbulunda bu tarz bir oyunun geçmemesinde art niyet ararım. Yok venedikmiş, yok amerikaymış, yok rusyaymış. Saçma sapan yerlerde yapcaklarına eski tarihin en gelişmiş şehri İstanbulu nasıl konu almazlar.
  • Aşağıdaki mesajı daha önce Brotherhood altında yazmıştım ama buraya da gidermiş.

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Multiplayer moduna aşağıdaki gibi bir Yeniçeri askeri harika gidermiş.

Hatta fonda İstanbul'un Fethi olan bir Assassin's Creed olsa leziz olur, en azından bizler için.

Assassin's Creed: Revelations™

• YİNE OYUNDA 6 TANE MEZAR BULUNACAK BUNLAR YEREBATAN SARNICINDA,KIZ KULESİNDE,GALATA KULESİNDE,TOPKAPI SARAYINDA, TOPKAPI SURLARINDA VE HALİÇTE BULUNAN ANAHTARLARI ALINCA

FATİHİN İSTANBULU FETHİNDE ÜSTÜNDEKİ ZIRHINI ALACAĞIZ

NASIL ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 30 Nisan 2011; 17:29:50 >
  • Benim teorim, yayımlanan en kısa video da çıkan yazılara dayanarak söylüyorum;

Video'da

{s37.animaeauditore.ddna6.8.8}
    fatal error:failed to reinitialize

***Reseting***

Loading Firmware ... Animus.2.03

.......

yazıyor, Ezio'nun dna'sı yüklenirken hata veriyor (Ezio ile işimiz bitti galiba) ve Animus'ın yeni versiyonu yükleniyor, versiyon da ki 2.03 bana nedense bunun da Brotherhood'un devamı olabiliceğini çağrıştırdı. AC 2 'nin 2.01 olduğunu düşünürsek Brotherhood 2.02, Revelations ise 2.03 olabilir. Zaten oyunun adının ACIII olarak geçmemeside bunu doğrular cinsten. Sonra ise;

s17.arinaMemArchive1.ark

s17.arinaMemArchive2.ark

s17.arinaMemArchive3.ark

......

falan yazıyor. Burda ki s17 bana direk subject 17 yani Desmond'ı çağrıştırdı. Zaten Brotherhood'u bitirenler bilirler.
    oyunun sonun da 2 kişi bizi bi yere görüyordu
    . Bu herifler bizi animus'a tekrar sokup video'da yazan 15061511 yani 15.06.1511 tarihine yollayabilirler, bu tarihle ilgili hiçbir olay çıkmıyordu. Bu benim teorim tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal1ty. -- 30 Nisan 2011; 17:32:02 >
  • quote:

Onu bunu bilmemde zırh on numaraymış. Atın kulakarını bile korumuşlar. Avrupa zırhları sağlam ama çok kalın ve ağırdı. Askerde cepheye gidene kadar enerji olarak bitiyordu ve rahat hareket edemiyordu. Osmanlı zırhları sağlam ve hafifti. Ecdad zamanında en ileri teknolojiye sahipti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 30 Nisan 2011; 17:35:37 >
  • II nin içinde türk bir tane assassin vardı bu sembolleri topladığımız bölümlerde.. keşke onla oynasaydık (at,kılıç,ok daha ne olsun),
    gerçi mısırlı da tutar bilmiyorum bana assassin deyince aklıma esneklik,gizlilik geliyor nedense..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Halife döktürmüş yahu Videodaki Arapça gramer özürlüsü bu arada

TRGamer'dan bir bilgi

*26051512 >> 26 Mayıs 1512: Sultan 2. Beyazıt'ın ölüm tarihi.

*24061459 >> 24 Haziran 1459: Ezio'nun doğum günü.

*06111494 >> 6 Kasım 1494: Kanuni Sultan Süleyman'ın doğum günü.

*11011165 >> 11 Ocak 1165: Altair'in doğum günü.

*10091509 >> 10 Eylül 1509: 1509 yılında Marmara Denizi'nde gerçekleşip 10000'e yakın insanın ölümüne, binlerce evin ve 109 adet camiinin yıkılmasına yol açan, "Kıyamet Günü" diye adlandırılan büyük İstanbul depremi.

*15061511 >> 15 Haziran 1511: Bu tarih ile ilgili kesin bir olay henüz bulunamadı.

Kanuni Sultan Süleyman'ın doğum günü yanlış 27 Nisan 1495'te doğmuş
    kaynak
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Kanuni_Sultan_S%C3%BCleyman
  • Yeni bir bilgi daha

• Türklerle alakalı oyun olursa iyi olur zaten Fatih Sultan Mehmet için İstanbul kırmızı elmay değil miydi?
  • quote:

YİNE OYUNDA 6 TANE MEZAR BULUNACAK BUNLAR YEREBATAN SARNICINDA,KIZ KULESİNDE,GALATA KULESİNDE,TOPKAPI SARAYINDA, TOPKAPI SURLARINDA VE HALİÇTE BULUNAN ANAHTARLARI ALINCA

FATİHİN İSTANBULU FETHİNDE ÜSTÜNDEKİ ZIRHINI ALACAĞIZ

NASIL ????

adam yazmış
  • Bu arada Brotherhood'da Courtesans Guild'i de tamamladım,ödül olarak Maria's Dagger verdi .Thiefs Guildin ödülü La Volpe's Bite ve Mercenaries Guildin ödülü Bartolomeo's Axe pek güzel tasarlanmış olmasalarda Maria's Dagger için uğraşmaya değermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Bu arada Brotherhood'da Courtesans Guild'i de tamamladım,ödül olarak Maria's Dagger verdi .Thiefs Guildin ödülü La Volpe's Bite ve Mercenaries Guildin ödülü Bartolomeo's Axe pek güzel tasarlanmış olmasalarda Maria's Dagger için uğraşmaya değermiş

Assassin's Guild'i yapmadın galiba, Sword of Altair'i veriyor
  • Beyler yeni oyundaki gizim ile ilgili iyi bir yazı buldum bakın sizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandil245 -- 1 Mayıs 2011; 9:11:13 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.