Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
401.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cancancan1907

quote:

Brotherhood'daki pistol ve toplar bile beni sinir etmişti. Bizim kolumuzdaki pistol dışında bütün barutlu şeyler oyunun atmosferini bozdu. Biraz daha geleceğe gitti mi şimdi sağda solda elinde tüfekle adamlar olacak onlar başımıza dert olacak bir de. Kılıçlı, bıçaklı dövüşlerle tadı çıkıyor bu oyunun zaten. Brotherhood'da tam adama kılıçla koşuyorum pistolü çıkartıp bum diye gömüyor bir tane sinir oluyorum.

çok haklısın assassin in tadı kılıçta bıçakta çıkıyor. multide de çok kullanan var çok sinir bozucu. gerçi silahla öldürünce az puan alınıyor ama gene de koymasalar daha iyi olurdu

Silahlı Suikast oyunu oynamak isteyen Velvet Assassin oynar zaten,Ubisoft umarım daha da abartmayıp konsepti sabit tutar.Leonardo görevlerinden bile pek keyif aldığım söylenemezken oyun genelinde bu tarz figürler pek hoş olmaz.
  •  Assassin's Creed: Revelations™

Assassin's Creed: Revelations™

Resimde yazan: Altair Ibn La Ahd

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=428872
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: cancancan1907

quote:

Brotherhood'daki pistol ve toplar bile beni sinir etmişti. Bizim kolumuzdaki pistol dışında bütün barutlu şeyler oyunun atmosferini bozdu. Biraz daha geleceğe gitti mi şimdi sağda solda elinde tüfekle adamlar olacak onlar başımıza dert olacak bir de. Kılıçlı, bıçaklı dövüşlerle tadı çıkıyor bu oyunun zaten. Brotherhood'da tam adama kılıçla koşuyorum pistolü çıkartıp bum diye gömüyor bir tane sinir oluyorum.

çok haklısın assassin in tadı kılıçta bıçakta çıkıyor. multide de çok kullanan var çok sinir bozucu. gerçi silahla öldürünce az puan alınıyor ama gene de koymasalar daha iyi olurdu

Silahlı Suikast oyunu oynamak isteyen Velvet Assassin oynar zaten,Ubisoft umarım daha da abartmayıp konsepti sabit tutar.Leonardo görevlerinden bile pek keyif aldığım söylenemezken oyun genelinde bu tarz figürler pek hoş olmaz.

aynen öyle teknolojiyi ilerletirlerse hiç zevki kalmaz
  • Bence Altair'in hikayesine geri döneceğiz. Bence eksik kalan tarafları var hikayenin kökeninde. Ne zaman bu tür tarihi oyunlar, yakın geçmişe yaklaşsa tadını kaybetmektedir.

Benzer örnek olur mu bilmiyorum ama Total War, Napoleon ile bence yaptığı hatayı anladı ve Shogun 2 ile serinin başladığı zamana döndü. Bunun ardından Rome 2 ve Medieval 3 geleceğini görmek için gözlemci olmaya gerek dahi yok.

Altair diyorum ve bunu kişisel olarak destekliyorum da. Harita genişletilebilir, Brotherhood'da olduğu gibi tek ama geniş bir şehir olması sıkıntı yaratıyor. Bence Altair ya da onun oğlu (ya da kızı) İstanbul'a ve Ortadoğu'daki diğer önemli kentlere de gitmeli.

Yani mehter takımı gibi gitmeli bu oyunun zamanı, iki ileri gidildi, şimdi bir geri gitme zamanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_TaLos -- 29 Nisan 2011; 23:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

Bence Altair'in hikayesine geri döneceğiz. Bence eksik kalan tarafları var hikayenin kökeninde. Ne zaman bu tür tarihi oyunlar, yakın geçmişe yaklaşsa tadını kaybetmektedir.

Benzer örnek olur mu bilmiyorum ama Total War, Napoleon ile bence yaptığı hatayı anladı ve Shogun 2 ile serinin başladığı zamana döndü. Bunun ardından Rome 2 ve Medieval 3 geleceğini görmek için gözlemci olmaya gerek dahi yok.

Altair diyorum ve bunu kişisel olarak destekliyorum da. Harita genişletilebilir, Brotherhood'da olduğu gibi tek ama geniş bir şehir olması sıkıntı yaratıyor. Bence Altair ya da onun oğlu (ya da kızı) İstanbul'a ve Ortadoğu'daki diğer önemli kentlere de gitmeli.

Yani mehter takımı gibi gitmeli bu oyunun zamanı, iki ileri gidildi, şimdi bir geri gitme zamanı.

Yeni bir karakterle oynayacağımız kesin.Altair'i değil Ezio'yu bile beklemesin kimse
  • Arkadaşlar Altair'in hikayesinin geri kalanı PSP için çıkan Bloodlines oyunu ile anlatıldı zaten.Hem kendileri Altair zamanında dönmeyeceklerini söyledi.Haçlı Seferlerini beklemeyin derim

Edit: Çıkar yazmışım çıkan olucak yanlış anlaşılma olmasın PSP için çıktı Bloodlines.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 29 Nisan 2011; 23:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Arkadaşlar Altair'in hikayesinin geri kalanı PSP için çıkar Bloodlines oyunu ile anlatıldı zaten.Hem kendileri Altair zamanında dönmeyeceklerini söyledi.Haçlı Seferlerini beklemeyin derim

PSP'ye çıksa da yeter,adamı harcadılar resmen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

Bence Altair'in hikayesine geri döneceğiz. Bence eksik kalan tarafları var hikayenin kökeninde. Ne zaman bu tür tarihi oyunlar, yakın geçmişe yaklaşsa tadını kaybetmektedir.

Yeni bir karakterle oynayacağımız kesin.Altair'i değil Ezio'yu bile beklemesin kimse

Oğlu ya da kızı da olur canım ((:
  • Sanmam.Ezio'nun büyük büyük dedesidir zaten kendileri,aradaki nesil kayıp
  • İstanbul zamanının en gelişmiş şehirlerindendi. O büyük camiler, surlar, boğazlar gemiler filan tam bu oyun için biçilmiş kaftan. Keşke İstanbulda geçse ama yapmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck

İstanbul zamanının en gelişmiş şehirlerindendi. O büyük camiler, surlar, boğazlar gemiler filan tam bu oyun için biçilmiş kaftan. Keşke İstanbulda geçse ama yapmazlar

ah ahh keşke istanbulu yapsalar dediğin gibi bu oyun için biçilmiş kaftan ama yapmazlarki
  • Mayıs gelsin diye bekliyorum duyuru için,az çok belli olur bişeyler.Ay sonunu bulur muhtemelen de haziran'a sarkarsa zaten en "geç 2012"den ümidi kesmeli
  • AC Revelations Bu ay haber verilicek yeni AC oyunu AC III değil 3DS oyunu olucak sanırım
  • İstanbul'un fethi zaten başlı başına bir devrimdir hem günümüz dünyası için hem de ortaçağ için. Bence Elma'lardan biri İstanbul'da olsun, Haçlılar kaçırsın falan fişmekan işte oturup biz mi yazalım senaryoyu da yani (:
  • Oyunun adı gerçekten AC Revelations ise (ki anında başlık değişmiş yanlış olmuş açıkcası tam netlik kazanmadı hiç birşey ) PC'e gelmesini beklemeyelim bence.Dediğim gibi 3DS'e çıkabilir
  • quote:

Oyunun adı gerçekten AC Revelations ise (ki anında başlık değişmiş yanlış olmuş açıkcası tam netlik kazanmadı hiç birşey ) PC'e gelmesini beklemeyelim bence.Dediğim gibi 3DS'e çıkabilir

Güncel gidelim dedim en azından,gelen bilgilere göre güncellemeye devam ederiz

Ara oyun olarak hikayeden bağımsız çıkacaksa dediğiniz mümkün olabilir fakat serinin 3 oyununu PC'ye çıkarıp devamını çıkarmamanın Ubisoft gibi bir Firmanın politikası olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

quote:

Oyunun adı gerçekten AC Revelations ise (ki anında başlık değişmiş yanlış olmuş açıkcası tam netlik kazanmadı hiç birşey ) PC'e gelmesini beklemeyelim bence.Dediğim gibi 3DS'e çıkabilir

Güncel gidelim dedim en azından,gelen bilgilere göre güncellemeye devam ederiz

Ara oyun olarak hikayeden bağımsız çıkacaksa dediğiniz mümkün olabilir fakat serinin 3 oyununu PC'ye çıkarıp devamını çıkarmamanın Ubisoft gibi bir Firmanın politikası olacağını zannetmiyorum.

Ubisoft'un firma politikasına uymamasının aksine Ubi bunu yapan meşhur firmalardan biridir.Ne kadar para göz olduğunu çoğu kişi bilir Ancak Lost Legacy geliyormuş 3DS için tehlike geçti Revelations ismi yinede dağıtıyor beni, AC III olarak gelmeli
  • Bu kadarını yapmaları daha fazla para kazanmaktan öte zarar getirir kanısındayım.Zaten hemen hemen tüm konsollara çıkartıyorlar AC'yi ki satış rakamları epey başarılı.Tek bir yere odaklamak mantıksız olur.
  • "Assassin's Creed Revelations" 8.550 sonuç veriyor Google'da daha ilk geceden.İsim gerçek muhtemelen de bende beğenmedim açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.