Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trending topic işte. yani trend'de herkes şuanda bunu konuşuyor twitter'da. worlwide hem de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

SS'e dikkatli bakarsanız eğer ikinci blade'in ucunda kanca var, demek ki Ezio'nun yaşlılığını bayağı hissedeceğiz reflexler de düşme olacak. Büyük ihtmal Altair bu oyunda daha ön planda olabilir, Ezio ise daha çok olgun yönüyle hikaye'ye katkı sağlayabilir...

>>Assassin's Creed: Revelations<<

Yakınlaştırıp baktımda evet ucunda kanca var.Adam baya bi yaşlanmış,ne hala gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

trending topic işte. yani trend'de herkes şuanda bunu konuşuyor twitter'da. worlwide hem de.

isaac sen ps3'emi alacaksın oyunu pc'yemi merak ettim
  • 1080P

1-2 gün içerisinde tam olarak bitirmediğim AC2'nin PS3 versiyonunu satacaktım ama bu haberden sonra AC2 ve BH'u bitirme kararı aldım oyun beni bir süre sonra sıkmıştı AC2'de fazla aksiyonlu bölümlere daha gelemediğim için şimdi bu gazla rahat biter sanırım.

• Emin misiniz yaw ezionun yaslandıgından bu kadar kanca var diyorsunuz da anlamadım yaslanmasıyla ne alaka :)
  • Bence hem Altair ile hemde Ezio'yla oynıcaz.Çünkü Konsolüssü sorduğunda Tiglon'a oyun ağırlıklı olarak İstanbul'da geçecek ama başka yerlerdede geçecek demişti.Bazı trailerlardada Altair ön plandaydı.Bence Ubi hem Altair'i hemde Ezio'yu kontrolümüze suncak.
    @Tinúviel Bende 1 ile 2 yi PC'de Brotherhood'u PS3'te bitirdim.AC2'yi PS3'e alıp tekrar bitirip suyunu çıkarcam bu oyun gelene kadar !!!
  • bende pc'de 1'i
    ps3'te 2'yi
    360'ta brotherhood bitirdim :D
    ps3'e tekrar alayım brootherhoodu aslında 1'ide alabilirim yada hepsini pc'ye alayım of kafam karışık napsam sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

1080P

1-2 gün içerisinde tam olarak bitirmediğim AC2'nin PS3 versiyonunu satacaktım ama bu haberden sonra AC2 ve BH'u bitirme kararı aldım oyun beni bir süre sonra sıkmıştı AC2'de fazla aksiyonlu bölümlere daha gelemediğim için şimdi bu gazla rahat biter sanırım.

Ben 2 oyunuda bitirdim ve asla satmam.Böyle muhteşem oyun satılır mı? Sıkıldıkça oyna

• quote:

1080P

Lafımı geri alıyorum. Grafikler gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

bende pc'de 1'i
    ps3'te 2'yi
    ps3'e tekrar alayım brootherhoodu aslında 1'ide alabilirim yada hepsini pc'ye alayım of kafam karışık napsam sizce

Aslında PS3 için 1 ve 2. oyunların birlikte satıldığı bir paket var gittigidiyor da falan görmüştüm o alınabilinir Collection yapılır bu oyunla süper olur valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

quote:

Orijinalden alıntı: KiowaApacHe

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Beyler belki saçma bulacaksınız ama bu videoları Ubisoft'un yaptğı ne belli ?

Öyle bir şey olsaydı yalanlama hemen gelirdi. Ayrıca resmi Facebook sayfası olduğundan dolayı böyle bir şey söz konusu olamaz.

Anladım. Peki bana bu Facebook sayfasının linkini verebilir misiniz?

http://www.facebook.com/home.php#!/assassinscreed

Açıyorum, anasayfaya atıyor. Anlamadım ki niye açılmıyor. Bu arada Ezio'da varsa bu oyunda tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotherho0d -- 5 Mayıs 2011; 21:57:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Beyler belki saçma bulacaksınız ama bu videoları Ubisoft'un yaptğı ne belli ?

Öyle bir şey olsaydı yalanlama hemen gelirdi. Ayrıca resmi Facebook sayfası olduğundan dolayı böyle bir şey söz konusu olamaz.

Anladım. Peki bana bu Facebook sayfasının linkini verebilir misiniz?

http://www.facebook.com/home.php#!/assassinscreed

Açıyorum, anasayfaya atıyor. Anlamadım ki niye açılmıyor.

Evet ya bir türlü şu meşhur Facebook sayfasını göremedik BSC olmasa haberimiz olmıcak şu oyundan

• quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

quote:

bende pc'de 1'i
    ps3'te 2'yi

Aslında PS3 için 1 ve 2. oyunların birlikte satıldığı bir paket var gittigidiyor da falan görmüştüm o alınabilinir Collection yapılır bu oyunla süper olur valla

2 ve 3 ten sonra 1 sıkıcı gelebilir. Gerçi 3 te o kadar aham şaham değildi ama. Koleksiyon için alacaksan al.

• quote:

Orijinalden alıntı: del piyero

quote:

quote:

bende pc'de 1'i
    ps3'te 2'yi

2 ve 3 ten sonra 1 sıkıcı gelebilir. Gerçi 3 te o kadar aham şaham değildi ama. Koleksiyon için alacaksan al.

Evet bende ilkten o paketi alcaktım sonra vazgeçtim 2'yi alırım yeter dedim ama bu oyundan sonra insan seriyi baştan bitiresi geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: del piyero

quote:

quote:

bende pc'de 1'i
    ps3'te 2'yi

Benim bi tek 2 Orj. değil onuda Revelations'tan önce alırım heralde. Zaten yine PSve XBOX tan 5-6 ay sonra çıkar PC.

• Bence Türkçe seçeneği en azından altyazı olarak sunulacaktır bu sefer tamamen bizden birşeyleri yansıtacaksa İtalya'daki özeni görmeliyiz ki Ubisoftun daha kötü bir oyun yapma ihtimali çok düşük zaten.
  • Ya bu Desmond bu oyunda Osmanlı kökenli bir atasını canlandırıyor olmasın.
  • Assassin's Creed üçleme olucak ama BSC de 'Ezio üçlemesinin' son ayağı demişler. Yani bu yeni bir Assassin's Creed oyunun habercisi mi ?
  • quote:

Bence Türkçe seçeneği en azından altyazı olarak sunulacaktır bu sefer tamamen bizden birşeyleri yansıtacaksa İtalya'daki özeni görmeliyiz ki Ubisoftun daha kötü bir oyun yapma ihtimali çok düşük zaten.

Bencede İtalya'da olduğu gibi aynı değeri verceklerdir.Binalar hakkında detaylı bilgi TR dublaj vs.olacağını umut ediyorum.Ubi'yede güveniyorum...
  • Türkçe dublaj olmasada hikayeyi daha iyi anlayabilmemiz için en azından bi altyazı koysunlar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.