Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geliştiren: Ubisoft Montreal / Ubisoft Annecy
    Yayıncı: Ubisoft
    Tür: Aksiyon/ Macera
    Çıkış Tarihi: Kasım 2011

Ubisoft, biraz önce bir sonraki Assassin's Creed oyununun Facebook üzerinden beğenildiğinde açıklanacağını duyurdu. Fakat kısa bir süre sonra duyuru geri alındı ve ilgili Facebook sayfası kapatıldı.

Assassin's Creed serisinin yeni oyunu (Assassin's Creed 3?) olacağı söylenen yapımın ilk görüntülerine ulaşabilmemiz için oyunun Facebook sayfasından beğenmemiz ve diğer oyunculara yaymamız gerektiği yazılmıştı. Fakat tahminen sistemde bir sorun yaşadıkları için bir süreliğine ertelendi çünkü sayaç çalışmıyordu. Daha şimdiden yaklaşık 1.6 milyon beğeneni olan Assassin's Creed sayfası için, daha kaç kişiye ihtiyaç duyduklarını merakla bekliyoruz.

Aşağıdan kaldırılan sayfanın bir görüntüsünü görebilirsiniz. Ortasında oynayan kısa videoda hiçbir şey belli olmuyordu fakat ilginç bir yazıya rastlanıyordu (Arapça?).

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Assassins_Creed_Duyurusu_Geliyor-15275.htm

ALTYAZILI TEASER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 14 Kasım 2011; 19:21:00 >

• Arapca mi? Bu oyun ilgi cekici olmaya basladi :)
  • Forumda bugün sorunmu var? Attigim mesaj anasayfadan gözükmüyor.
  • arapça harfler var,Osmanlı Topraklarında geçse ne güzel olur,ama ubisoft fransız firması ,bunu pek yapacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

arapça harfler var,Osmanlı Topraklarında geçse ne güzel olur,ama ubisoft fransız firması ,bunu pek yapacağını sanmıyorum.

ilk oyuna bak derim.ha bu arada konu zaten açıldı 2 saat önce felan
  • 4 gözle bekliyoruz.Unc3'ten sonraki favorim olur çıkarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

arapça harfler var,Osmanlı Topraklarında geçse ne güzel olur,ama ubisoft fransız firması ,bunu pek yapacağını sanmıyorum.

ilk oyuna bak derim.ha bu arada konu zaten açıldı 2 saat önce felan

İlk oyun kuduste geciyor.
  • Müslüman mı öldürücez yine
  • @şanışer

Aslında Assasinler , yani - batiniler- Hasan Sabbah'ın oyuncaklarıydı.H.Sabbah bunlara ballı + haşhaşlı içecek içirerek kendilerinden geçirip kendi yaptığı bir nevi cennet özellikleri bulunan (Hurîler - Altınlar - Muazzam güzellikler ve sınırsız istek) sayesinde bütün bu insanları kendi kölesi yaptı.

Hasan Sabbah'ta müslüman bir alim - gök bilimci - pagan ve bilim adamıydı diyebiliriz.Bu Haşhaşinleri yöneterek SELÇUKLU DEVLETİN'de bir iç tehtit oldu.MelikŞah bunu öldürmek istedi fakat Hasan Sabbah'ın Assasinlerine kurban gitti.Oyunun yapım misyonu eğer Hasan Sabbah'ın - haşhaşinleri - üzerine kuruluysa OSMANLI DEĞİLDE MELİKŞAH YANİ SELÇUKLU DÖNEMİNİ GÖREBİLİRİZ.

ŞAYET OSMANLI OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM ÇÜNKÜ OYUNU OYNAMAKTAN ÇOK ESKİ OSMANLIYI GÖRMEK İÇİN GEZERİM SOKAKLARI.Şuan ROMA'da gezdiğim gibi.

• belki karşı çıkacaksınız ama nedense bu oyuna pek ayak uydurmadım ve sevmedim.brotherhood almıştım doğru düzgün oynamadan takasladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

belki karşı çıkacaksınız ama nedense bu oyuna pek ayak uydurmadım ve sevmedim.brotherhood almıştım doğru düzgün oynamadan takasladım

Direk brotherhood'dan başladıysan tabi bişe anlamazsın.2.oyunun devamı zaten brotherhood.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

@şanışer

Aslında Assasinler , yani - batiniler- Hasan Sabbah'ın oyuncaklarıydı.H.Sabbah bunlara ballı + haşhaşlı içecek içirerek kendilerinden geçirip kendi yaptığı bir nevi cennet özellikleri bulunan (Hurîler - Altınlar - Muazzam güzellikler ve sınırsız istek) sayesinde bütün bu insanları kendi kölesi yaptı.

Hasan Sabbah'ta müslüman bir alim - gök bilimci - pagan ve bilim adamıydı diyebiliriz.Bu Haşhaşinleri yöneterek SELÇUKLU DEVLETİN'de bir iç tehtit oldu.MelikŞah bunu öldürmek istedi fakat Hasan Sabbah'ın Assasinlerine kurban gitti.Oyunun yapım misyonu eğer Hasan Sabbah'ın - haşhaşinleri - üzerine kuruluysa OSMANLI DEĞİLDE MELİKŞAH YANİ SELÇUKLU DÖNEMİNİ GÖREBİLİRİZ.

ŞAYET OSMANLI OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM ÇÜNKÜ OYUNU OYNAMAKTAN ÇOK ESKİ OSMANLIYI GÖRMEK İÇİN GEZERİM SOKAKLARI.Şuan ROMA'da gezdiğim gibi.

Aslında Hasan Sabbah, Müslüman değildi bu sadece bir perdeydi. Hz. Muhammed için Muhammed der ve sadece iyi bir komutandı insanları cennet verecek diye gazladı gibisinden yorumlar yapar. Hiçbirşey gerçek değildir ve herşey serbesttir düşüncesi hakimdir. Çok zeki bir adamdı.

• Oyun sanırım her dilde afişlenerek her ülkenin eski dönemlerindeki assassinslerini yansıtacak gibi bir hal almaya başlıyor sanki yada bana öyle geliyor çok rpg oynamaktan olabilir
  • Birde Türkçe çıksın artık.
  • Yeni karakter kendini Ezio kadar beğeni görecek mi onuda merak ediyorum.
  • Dün akşam Assassin's Creed serisi hakkında ilginç gelişmeler oldu. NeoGaf'ta yayımlanan bir haberde oyunun Facebook sayfasında kısa bir süreliğine serinin yeni oyunu için bir videonun yanlışlıkla yayımlandığı belirtildi.Şu an bahsedilen video sayfada yer alıyor. Dolayısı ile baştaki bir yanlışlık bile olsa sanırız saklamaktan vazgeçmiş.Facebook'ta videoyu görmek için sayfayı beğenmeniz gerekiyor, ancak video şu anda Youtube'da da bulunuyor, kaldı ki sayfanın aşağısında da görebilirsiniz.Videoda henüz çok fazla bir şey yok. Tek dikkate değen şey Altair'in adının Arapça olarak yazılması. Geri kalanı sanki animus içerisindeki yüklemelere benziyor. İşin sevindirici yanı ise bu tanıtımlar bir başladı mı hızlanarak artar.Nitekim oyunun Game Informer adlı derginin mayıs sayısında ve E3'te de tanıtılması bekleniyor.

http://www.merlininkazani.com/Assassin8217;s_Creed_Revelationsin_tanitimi_basladi-haber-41081p1.html

• ARKADAŞLAR BİRİ O ARAPÇA KELİMELERİ TERCÜME EDERSE BÜYÜK İHTİMAL NE OLDUĞUNU ANLARIZ. Vaktim olsa TRANSLATE KULLANIRDIM
  • Assassins Creed Serisi tam bir efsane. Oyunun hikayesi olsun oyun karakterleri olsun harika bir oyun. Boşuna bu nicki almadım
  • Yeni Assassin's Creed Osmanlı'da mı Geçecek.

Yeni Assassin's Creed'in çıkacağı açıklandıktan sonra bazı gizli bilgiler de gün ışığına çıkmaya başladı. Ubisoft'un resmi forumlarında açılan bir konuda verilen bilgilere göre yeni Assassin's Creed bilgilerinin işaret ettiği tek nokta: Osmanlı dönemi!      Gelelim Assassin's Creed'in yeni oyununun 'gizemli' bilgilerine... Dün, Facebook'ta yayınlanan bir videonun ilk saniyelerinde gördüğümüz DOS görünümlü bir programda yazan dosya isimleri sırasıyla şunlar;

• Yeni Assassin's Creed Osmanlı'da mı Geçecek?

Yeni Assassin's Creed'in çıkacağı açıklandıktan sonra bazı gizli bilgiler de gün ışığına çıkmaya başladı. Ubisoft'un resmi forumlarında açılan bir konuda verilen bilgilere göre yeni Assassin's Creed bilgilerinin işaret ettiği tek nokta: Osmanlı dönemi!

Gelelim Assassin's Creed'in yeni oyununun 'gizemli' bilgilerine... Dün, Facebook'ta yayınlanan bir videonun ilk saniyelerinde gördüğümüz DOS görünümlü bir programda yazan dosya isimleri sırasıyla şunlar;

» //26051512.dat.ark
    » //24061459.dat.ark
    » //06111494.dat.ark
    » //11011165.dat.ark
    » //10091509.dat.ark
    » //15061511.dat.ark

Bu videoyu izleyen "Steww-" kod adlı forum üyesi, Ubisoft forumlarında bazı bilgi paylaşımlarında bulunmuş. Steww'e göre bu dosyaların isimleri bir tarih belirtiyor ve bu tarihler sırasıyla;

» 26.05.1512 = Sultan 2. Beyazıt'ın vefaatı,
    » 24.06.1459 = Ezio Auditore'un doğum tarihi,
    » 05.11.1494 = Kanuni Sultan Süleyman'ın doğum tarihi,
    » 11.01.1165 = Altair'in doğum tarihi,
    » 10.09.1509 = Marmara'da olan ve "Küçük kıyamet" olarak adlandırılan büyük bir depremin tarihini belirtiyor.

Geriye kalan son tarih 15.06.1511 için ise forumda bilgi paylaşımları devam etmekte. Şuan için bu tarih adına Osmanlı ile ilgili birşey bulunmasada bu tarih, Afrika kölelerinin Amerika'ya yaptığı ilk yolculuğun(veya göçün) tarihi olarak geçiyor.

Yine aynı forum üzerinden paylaşan bilgilere göre, aşağıda da resim olarak göstereceğimiz bu ekranın, Türkiye topraklarını işaret ettiği söyleniyor. Fazla andırmasa da işte görüntüler;

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Assassins_Creed_Osmanlida_mi_Gececek-15292.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 30 Nisan 2011; 16:14:11 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.