Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karagoz90

İngilizcem olsa oynacağım bu oyunu ingilizcem yok ya

Olsun gene oyna.Oyunu bitirince netten hikayesi ve sonunu okursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagoz90

İngilizcem olsa oynacağım bu oyunu ingilizcem yok ya

Yinede oynamalısın. AC 2 ve Brotherhood bu nesilin değil oyun dünyasının en iyi yapımlarından biri. Şiddetle tavsiye ediyorum
  • O harflerin kelime oluşturduğunu sanmıyorum kelime olsa harflerin birleşmesi lazım vav,re,ze gibi harfler kendisinden sonra gelen harfle birleşmez ama burada hiçbir harf birleşmemiş . Osmanlı Türkçesi de değil yazı anlayamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufTimur -- 1 Mayıs 2011; 0:16:10 >
  • ac serisinin en iyi oyunu ac2 bence.. 3 günde bitirmistim oyunu sabahtan aksama kadar oynamistim cok sarmisti hikayesi beni.. brotherhood ise tamamen hayal kirikligi oldu benim icin...
  • Şu oyun hakkında yeni açıklamala yapsalarda,çok merak ediyorum nasıl bişe olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Şu oyun hakkında yeni açıklamala yapsalarda,çok merak ediyorum nasıl bişe olcak.

Ben asıl trailer ve gameplay videoyu bekliyorum gerçi gameplay baya sonra çıkar.
  • Osmanlı tarih sayesinde baya baya yer tutan bir kültür ve devlet (O zamanın bilinen dünyasına hakim olmak gibi ) yeni oyun Osmanlı kültürünü kendi yorumu ile işleyebilir fakat Türkçe olacağını hiç sanmam Türkiyenin Ubisoft'a ne kadar yararlı olmuşta Türkçe dil desteği koysun Sony sayesinde iyi alıştınız ha.
  • Oyunun haritası kuvvetle muhtemel çok büyük olacak, ana konunun direk Osmanlıda geçeceğini sanmıyorum ama belki oyunda gidilebilir bir şehir olabilir
  • الطائر ابن لااًحد videoda geçen yazı bunu Google Translate'de İngilizce'ye çevirdiğimizde I'm flying to CCCP çıkıyor bu da Ubisoft forumlarında dediklerine göre Rusya olabilirmiş..(Araştırdım gerçi ama bişey bulamadım)
    Kiminin dediğine Brotherhood Caesar'ın odasında yazıyormuş.Rusya değilmiş....
    Ayrıca yine videoda geçen "s17.arina\\MemArchiveXX.ark". burdaki Arina Ruslardaki bir bayan ismiymiş..Belki Bayan bir Suikastçi olabiliriz..
    Hala Osmanlı ihtimali yüksek..Videoya dikkatli bakarsanız balkanlar anadolu karadeniz kısmına gösteren bir harita var sanki Osman'lının daha önce hakim olduğu toprakları gösteriyor olabilir.
  • Karakterimiz Türk olsun ve Müslüman öldürmeyelim... Böyle olmayacaksa Osmanli nin O sunu agizlarina almasinlar.
  • Oyunda şuana kadar bir çok ihtimal var.

Varan 1 : Oyun eğer Osmanlı İmparatorluğu içinde geçerse , Alamut Kalesinden kaçmış Son Haşhaş(Assasin)'lar burada yaşar ve büyük ihtimalle bu örgüt YENİ ÇERİLER'İN İÇİNDE OLUR

Varan 2 : Eğer Osmanlı İmparatorluğu içinde geçer , dil ; İngilizce ve Müslümanları öldürmek amaçlı olursa Bu oyunu ne yazık ki alamam.

Varan 3 : Çizilen haritanın Günümüz Türkiyesi'yle uzaktan yakından ilgisi yok , Bakınız KUZEYDE İTALYA'YA BENZEYEN BİR PAPUÇ ŞEKLİNDE KARA PARÇASI VAR . BUNU GÖZDEN KAÇIRMAYINIZ

Varan 4 : Son tezim ise oyunu İstanbul Fethi'ne bağlayabilirler.Tarihler var demişsiniz. Belki de II.Bayezid'in Ankara Savaş'ında esir düşmesinde HaşHaşin'ler boy göstermiştir ve senaryoyu o hala sokabilirler.

Varan 5 : Oyunun ismi ''REVELATİONS'' , türkçe anlamı ise ''VAHİY''.Belkide Hz.Muhammed (s.a.v) 'in döneminde geçecek fakat bu da tarihi bakımdan , Assasinlerin tarihi bakımından imkansız çünkü Selçuklu İmparatorluğu zamanında çıktı bu batinî fedaileri...

Birde NOT EKLEYEYİM
    : BölümSonu Canavarında bazı arkadaşlar şunu yazmış '' BELKİDE OSMANLI PADİŞAHLARINA SUİKAST YAPACAĞIZ'' . Güzel bir Ütopya kurmuşlar ama şunu unutuyorlar , OSMANLI DEVLETİNDE PADİŞAHLARIN KANI KUTSALDI VE ASLA HİÇ BİR PADİŞAH'IN KANI AKITILARAK ÖLDÜRÜLMEDİ OSMANLI TOPRAKLARI İÇERSİNDE..

3.TEZİMİ OKUYUN VE HARİTAYA (İTALYA YA) TEKRAR BAKIN

EKLEME : TEZ EKLİYORUM (5.TEZ EKLEMEDİR) & NOT EKLEDİM.

Biraz tarih dersi gibi oldu ama oyun sonuçta TARİH'Ten ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 1 Mayıs 2011; 11:58:35 >

• Osmanlı dönemi iyi güzelde karekterde acaba Türk mü olacak ?

Yoksa Osmanlı topraklarına gelip sadrazamları, vezirleri vs gelip indirecekmiyiz
  • @ 1165 Altair'in doğum tarihi = Anadolu Selçuklu Devlet kurulusu 1077 ? 1307. Sultanı II. Kılıç Arslan ile Bizans imparatoru I. Manuel Komnenos arasında Anadolu'da Türk hakimiyetinin kabul edildiği savaş (17 Eylül 1176)

@ 1459 Ezio Auditore'un doğum tarihi, Fatih Sultan Mehmet Han'in Sirbistani Fethi.

@ 1494 Kanuni Sultan Süleyman'ın doğum tarihi,

@ 1509 Marmara'da olan ve "Küçük kıyamet" olarak adlandırılan büyük bir depremin tarihini belirtiyor.

@ 1512 Sultan 2. Beyazıt'ın vefaatı

Benim asil istegim Crytek firmasindan Osmanli tarihini veya Canakkale destanini konu alan bir oyun cikartmasi insallah o gunleride goruruz.
  • Oyun bu cümleyle acilsin: "cCc Osmanli torunu cCc" :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 1 Mayıs 2011; 12:12:07 >
  • Osmanlı Dönemi olarak çok etkileyici bir atmosfer olacaktır. Birde o dönemi tam olarak yansıtırlarsa müthiş olur gerçi ben yansıtacaklarını düşünüyorum, bu işi çok iyi yapıyorlar.
  • Osmanli asigi bir birey olarak oyunun baslangici haric ki bahsettigim gibi baslangic tarihi Anadoluda Turk hakimiyetinin iyiden iyiye ilk olarak hissedildigi soz sahibi oldugu ilk donem harici, yani oyunun ilk ceyregi haricinde yukarida verilen diger butun tarihler Batmayan Gunes Canim Osmanli imparatorlugunun Yukselme donemini isaret etmektedir.

@ 1459 Ezio Auditore'un doğum tarih ve 1512 Sultan 2. Beyazıt'ın vefaatı. (1459 - 1512)

@  Osmanlı imparatorlugunun Yükselme Devri (1453-1579)

Oyunun gectigi tarih zanam dilim araligi  Osmanlı Devletinin Yükselme Devrini isaret etmekte. Tabiki senaryo ile nekadar bir bag kurabilirim bilmiyorum. Ornegin zamaninda haritanin seklinini degistiren buyuk kayiplar verdigimiz istanbul depremini isliyecekler.
  • Yoksa hedef vezirler ve big boss'da padişah mı olacak tam bomba olur.

Osmanlı Padişahına " Rest in Peace" demek baya ilginç olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Şu oyun hakkında yeni açıklamala yapsalarda,çok merak ediyorum nasıl bişe olcak.

Ben asıl trailer ve gameplay videoyu bekliyorum gerçi gameplay baya sonra çıkar.

gameplayi fazla merak etmene gerek yok ac2 ve brotherhood un aynısı olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

gameplayi fazla merak etmene gerek yok ac2 ve brotherhood un aynısı olucak

Büyük olasılıkla ama bu oyunla ilgili olan herşey beni heyecanlandırıyor.

Ne Xbox 360'da bir oyunu 1000'lemek nede Ps3'de platinum trophy için kasmışlığım vardır ama AC 2'de ach'i 1000'ledim Ps3'de ise Platinum aldım. Bu oyun benim için başka bir oyun oyna oyna sıkılmıyorum. O atmosfer beni herseferinde içine alıyor.

Aynı bile olsa o gameplay'i görmek için dediğim gibi sabırsızlanıyorum. Hastasıyım

• Verilen tarihler arasinda bir cok sey onem arz ediyor. Fakat hic biri Fatih Sultan Mehmet Han'in İstanbul'u Fethi  29 MAYIS 1453 kadar onemli degil. Senaryo nasil islenicek bilmiyorum ama bazi gercekler goz ardi edilip, tarih carptirilip, yanli bir tutum sergilenirse cok uzulurum. Zira AC nin ilk serisinden bu yana konunun buralara dayanip Hacli ordusunun kuyruk acisini bilen bir Osmanli asigi olarak daha onceleride dusunuyordum. Fakat yinede pesin hukumlu olmamak gerek zira senaryonun gectigi tarih dedigim gibi Osmanli imparatorlugunun yukselis devri 1453-1579 bu pencereden bakarsak sorun yok cok sukur oyuzden icim bir nebzede olsa ferah. Anli sanli tarihimiz mevcut cok sukur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.