Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hikayeyi nasıl bağlayacaklar merak ediyorum. Ya da bağlayacaklar mı? Daha Brotherhood'un sonunu açık bıraktılar. Fransa'da mı, Osmanlı da mı geçecek derken herhalde tüm Avrupa'yı dolaşacağız.
  • Kanuni dönemi falan olursa ben direk Hürreme sararım
  • Bu serinin sonununda Prince of Persia gibi olmasından korkuyorum.Bence multiplayer ile uğraşmak yerine singleplayer üstünde daha fazla çalışmaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Kanuni dönemi falan olursa ben direk Hürreme sararım

Vermem Sülümanı , o sadece benimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 30 Nisan 2011; 16:54:55 >
  • o arapçanın açılımı Altair Ibn-La'Ahad
  • O arapça kelimenin anlamı İlk karakteri kontrol ettiğimiz Altair İbn La Ahad'dır.
  • quote:

Yeni Assassin's Creed Osmanlı'da mı Geçecek?

Yeni Assassin's Creed'in çıkacağı açıklandıktan sonra bazı gizli bilgiler de gün ışığına çıkmaya başladı. Ubisoft'un resmi forumlarında açılan bir konuda verilen bilgilere göre yeni Assassin's Creed bilgilerinin işaret ettiği tek nokta: Osmanlı dönemi!

Gelelim Assassin's Creed'in yeni oyununun 'gizemli' bilgilerine... Dün, Facebook'ta yayınlanan bir videonun ilk saniyelerinde gördüğümüz DOS görünümlü bir programda yazan dosya isimleri sırasıyla şunlar;

>>Assassin's Creed: Revelations<<

» //26051512.dat.ark
    » //24061459.dat.ark
    » //06111494.dat.ark
    » //11011165.dat.ark
    » //10091509.dat.ark
    » //15061511.dat.ark

Bu videoyu izleyen "Steww-" kod adlı forum üyesi, Ubisoft forumlarında bazı bilgi paylaşımlarında bulunmuş. Steww'e göre bu dosyaların isimleri bir tarih belirtiyor ve bu tarihler sırasıyla;

» 26.05.1512 = Sultan 2. Beyazıt'ın vefaatı,
    » 24.06.1459 = Ezio Auditore'un doğum tarihi,
    » 05.11.1494 = Kanuni Sultan Süleyman'ın doğum tarihi,
    » 11.01.1165 = Altair'in doğum tarihi,
    » 10.09.1509 = Marmara'da olan ve "Küçük kıyamet" olarak adlandırılan büyük bir depremin tarihini belirtiyor.

Geriye kalan son tarih 15.06.1511 için ise forumda bilgi paylaşımları devam etmekte. Şuan için bu tarih adına Osmanlı ile ilgili birşey bulunmasada bu tarih, Afrika kölelerinin Amerika'ya yaptığı ilk yolculuğun(veya göçün) tarihi olarak geçiyor.

Yine aynı forum üzerinden paylaşan bilgilere göre, aşağıda da resim olarak göstereceğimiz bu ekranın, Türkiye topraklarını işaret ettiği söyleniyor. Fazla andırmasa da işte görüntüler;

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Assassins_Creed_Osmanlida_mi_Gececek-15292.htm

yalnız hiç benzemyior ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Bu serinin sonununda Prince of Persia gibi olmasından korkuyorum.Bence multiplayer ile uğraşmak yerine singleplayer üstünde daha fazla çalışmaları gerekiyor.

Aynen.Bu oyunda single multiden daha önemli bence(hikaye açısından). Osmanlı'da geçse süper bi oyun çıkar diye düşünüyorum.Zaten arapçanın açılımı Altair Ibn-La'Ahad demekmiş.Hiç belli olmaz Osmanlı zamanında oynayabiliriz.
  • Ben 1in yarisinda biraktim,baymisti,ama 2 ile brotherhood a bayiliyorum,1 i bitirmemek konu adina cok kayip mi?
  • madem osmanlıda geçicek türkçe yapsalar bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

madem osmanlıda geçicek türkçe yapsalar bari

Bencede.Osmanlı zamanında geçmese bile oyunun Türkçe çıkması gerek.
  • AC serisinin Türkçe çıkması çok iyi olurdu. Konusu çok derin bir yapım ve fazla diyalog var keşke böyle birşey olsa ama Ubisoft'un böyle bir girişimde olacağını düşünmüyorum.
  • Brotherhood, İtalya'da geçtiği için dillerde sadece İngilizce ve İtalyanca vardı.Belki bu sefer İngilizce ve Türkçe olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

o arapçanın açılımı Altair Ibn-La'Ahad

Türkçe anlamı nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

Brotherhood, İtalya'da geçtiği için dillerde sadece İngilizce ve İtalyanca vardı.Belki bu sefer İngilizce ve Türkçe olur

Hiç sanmıyorum
  • Aslında AC'de azda olsa Türkçe vardı "Geber" ve birkaç kelime söylüyordu askerler.

Bu sefer Osmanlı olursa çok daha geniş bir Türkçe kullanımı olabilir.
  • Peki şimdi Bu Oyun Assassins Creed 3'mü olucak yoksa Brotherhood gibi yine bir ara oyun mu olucak? Adı da Assassins Creed 3 olarak değilde Assassins Creed : Revalations olarak geçiyor. Ubisoft forumlarında 2 ara oyun olabileceğini ve bu oyununda ara son oyundan önce ara oyun olabileceğini söylüyorlar.

Bunun dışında Osmanlı İmparatorluğunda geçmesinin bizler için çok iyi olabileceği kanısındayım. Umarım güzel olur.
  • quote:

AC serisinin Türkçe çıkması çok iyi olurdu. Konusu çok derin bir yapım ve fazla diyalog var keşke böyle birşey olsa ama Ubisoft'un böyle bir girişimde olacağını düşünmüyorum.

Türkçe oyun için forumca Ubisoft'u mail yağmuruna tutarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

quote:

AC serisinin Türkçe çıkması çok iyi olurdu. Konusu çok derin bir yapım ve fazla diyalog var keşke böyle birşey olsa ama Ubisoft'un böyle bir girişimde olacağını düşünmüyorum.

Türkçe oyun için forumca Ubisoft'u mail yağmuruna tutarız

Düşünülebilir hatta biraz daha netleşsin uygulanabilirde

• İngilizcem olsa oynacağım bu oyunu ingilizcem yok ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.