Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AC gibi bi oyun var mı ya arkadaş,birde Osmanlı zamanı diyoruz orda geçse süper bişe çıkar.Oyunla ilgili birazcık bilgi verseler de millet rahat etse
  • Osmanlı imparatorlugu dönemi, dönem ve mimari olarak yeni bir Assassins Creed oyunu için biçilmiş kaftan bence. Adeta el degmemiş bir hazine. Ama o dönemi nasıl ve ne şekilde oyuna yansıtırlar orası meçhul.
  • Türkçe olsun.Mail yağmuruna tutalım.Bide ben Ac:Brotherhood'u almayı düşünüyorum ve serinin hiç bir oyununu oynamadım.Tavsiye edermisiniz Brotherhood'u.İngilizcemde iyi sayılmaz. Cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: karagoz90

İngilizcem olsa oynacağım bu oyunu ingilizcem yok ya

Yinede oynamalısın. AC 2 ve Brotherhood bu nesilin değil oyun dünyasının en iyi yapımlarından biri. Şiddetle tavsiye ediyorum

Şiddet az kalır 1. seriyi oynadıktan çok çok sonra 2.yi bitirdim ve hemen arkasına Bro (3.seri) ye başladım yarım kaldı ama aklım hep orada... :)
    Mutlaka oynanması gereken ender oyunlardan birisidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

Türkçe olsun.Mail yağmuruna tutalım.Bide ben Ac:Brotherhood'u almayı düşünüyorum ve serinin hiç bir oyununu oynamadım.Tavsiye edermisiniz Brotherhood'u.İngilizcemde iyi sayılmaz. Cevap verirseniz sevinirim.

1. seri neysede 2.yi oynamadan 3. den bişey anlamazsın en azından 2. seriyi oynayıp 3. ye başlamanı tavsiye ederim...
  • Oyunun kötü karakteri açıklandı

>>Assassin's Creed: Revelations<<

Oyunda bize yardımcı olacak karakterde açıklandı

• quote:

Oyunun kötü karakteri açıklandı

başta resimler açılmadı heyecanlandım pargalıyı görünce.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 1 Mayıs 2011; 18:27:45 >

• quote:

Türkçe olsun.Mail yağmuruna tutalım.Bide ben Ac:Brotherhood'u almayı düşünüyorum ve serinin hiç bir oyununu oynamadım.Tavsiye edermisiniz Brotherhood'u.İngilizcemde iyi sayılmaz. Cevap verirseniz sevinirim.

Brotherhood zaten AC2'nin devamı.Sakın öyle bişe yapma oyundan soğursun ve hikayeden bişe anlamazsın.
  • quote:

Brotherhood senaryo olarak direk ikinci oyunun devamı o yüzden önce ikinci oyunu oyna zaten fiyatıda baya düştü.
  • quote:

Oyunun kötü karakteri açıklandı

• güzelmiş...
  • Oyunu gerçekten merak etmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

@şanışer

Aslında Assasinler , yani - batiniler- Hasan Sabbah'ın oyuncaklarıydı.H.Sabbah bunlara ballı + haşhaşlı içecek içirerek kendilerinden geçirip kendi yaptığı bir nevi cennet özellikleri bulunan (Hurîler - Altınlar - Muazzam güzellikler ve sınırsız istek) sayesinde bütün bu insanları kendi kölesi yaptı.

Hasan Sabbah'ta müslüman bir alim - gök bilimci - pagan ve bilim adamıydı diyebiliriz.Bu Haşhaşinleri yöneterek SELÇUKLU DEVLETİN'de bir iç tehtit oldu.MelikŞah bunu öldürmek istedi fakat Hasan Sabbah'ın Assasinlerine kurban gitti.Oyunun yapım misyonu eğer Hasan Sabbah'ın - haşhaşinleri - üzerine kuruluysa OSMANLI DEĞİLDE MELİKŞAH YANİ SELÇUKLU DÖNEMİNİ GÖREBİLİRİZ.

ŞAYET OSMANLI OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM ÇÜNKÜ OYUNU OYNAMAKTAN ÇOK ESKİ OSMANLIYI GÖRMEK İÇİN GEZERİM SOKAKLARI.Şuan ROMA'da gezdiğim gibi.

assasinler diye batı diline geçen bu örgütün gerçek ismi aslında esasiyundur haşaşin isminin doğru olmadığı ve hasan sabbahın öğretilerine bu kadar sadık ve esaslarına bağlı adamlar olduklarından onlara esasiyun denmektedir bilerek ölüme gittikleri için haşhaş içtikleri sanılmaktadır ama adamlar yalnızca inançları doğrultusunda bunu yapmışlardır. düşünün bu adamlar bi süikasti gerçekleştirmeden önce planlarlar haşhaş ile beyni çürüyen bir insan süikast planlayıp gerçekleştirebilir mi?

daha çok bilgi edinmek için esasiyunların kuruluşuna değinen ama aslen ömer hayyam ın rubaiyat isimli eserini anlatan semerkant adlı kitabı okumanızı öneririm bilgiler oradan bu arada

• Bence Osmanlı'da geçse çok güzel olur.Bir kere mecbur oyuna Türkçe eklerler.Çünkü AC2 ve Brotherhood'da İtalya'da geçtiği için İtalyanca da vardı.Roma'da olduğu gibi İstanbul'dada mükkemmel tarihi binalar var.Tarihimizi de kötü gösterceklerini sanmıyorum eğer oyun Osmanlı'da geçerse.Şu oyun açıklansın artık!Muhteşem olcak çünkü.
  • Osmanlı Dönemini bu adamlar müthiş yansıtacaklardır. Bu konuda cidden çok iyiler. AC 2'de İtalyayı müthiş tasarlamışlardı birde eski İstanbul falan yaparlarsa of ki ne of
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Arapca mi? Bu oyun ilgi cekici olmaya basladi :)

Arapça da bir dünya dili sonuçta. Norveççe veya Fince yazılı olsaydı ne kadar ilginç olursa Arapça da o kadar ilginç olabilir. Hani Aztek dilinde falan yazılmış olsa neyse de, alt tarafı arapça yazılmış, komik olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

quote:

AC serisinin Türkçe çıkması çok iyi olurdu. Konusu çok derin bir yapım ve fazla diyalog var keşke böyle birşey olsa ama Ubisoft'un böyle bir girişimde olacağını düşünmüyorum.

Türkçe oyun için forumca Ubisoft'u mail yağmuruna tutarız

Bence de mail yağmuruna tutmak lazım

• Korkarım ama npg oyunu geliyor gibi
  • İkinci teaser videosunda M.Ö 1700'lere ait olan Phaistos Disk görünüyor. Eğer yeni oyun diskin ait olduğu dönemde geçecekse ki öyle görünüyor, senaryonun epey değişik noktalara çekileceğini şimdiden söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 2 Mayıs 2011; 19:56:58 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.