Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben oyunu bitirdim bence çok süper diğer oyunlarını oynamadım sizce oynamalı mıyım ? Ezio'nun gençliğini çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

ben oyunu bitirdim bence çok süper diğer oyunlarını oynamadım sizce oynamalı mıyım ? Ezio'nun gençliğini çok merak ediyorum.

AC2 'yi oyna ve oyun gör.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

ben oyunu bitirdim bence çok süper diğer oyunlarını oynamadım sizce oynamalı mıyım ? Ezio'nun gençliğini çok merak ediyorum.

AC2 'yi oyna ve oyun gör.

ac3 var bende ac2yi de alıyım
  • ah ah

• beyler bu çatıdaki hançerli adam kimdir? İlk defa görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al*Muallim

beyler bu çatıdaki hançerli adam kimdir? İlk defa görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

Orijinalden alıntı: Al*Muallim

beyler bu çatıdaki hançerli adam kimdir? İlk defa görüyorum

Bunlar Templar ların adamları bize öldürmek için bize suikast düzenliyorlar. Bizde o adam bizi öldürmeden o adamı öldürüyoruz. Üzerinde 1000 civarı akçe var. Dikkatli ol bir ipucu vereyim müzik hızlanırsa anla ki geliyorlar ve haritada hançer sembolü ile gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu %100 bitirmem için 2 şey kaldı.
    -her etki türünden birer bomba yap (0/1). yapıyorum ama olmuyor. nasıl olacak bu?

ve polo sembollerinde son 1 tane daha bulmam gerekiyor. ondan sonra %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 17 Şubat 2014; 13:56:01 >

• sonunda %100 bitti. ama "her etki türünden bir bomba yap" görevini hala yapamadım. nasıl yapıldığını bilen yok mu?
  • beyler bi sorum olcak
    ben steamden bu oyunun dlcsini aldım
    Assassin's Creed Revelations - The Ancestors Character Pack bunu aldım karakter olsun zevk katar diye aldım almasına da kullanamıyorum nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
    kütüphanede oyunun üstüne gelip oyna dediğimde bu dlcye özel key çıkıyo ona basıp oyna diyorum ama o açılınca da çıkmıyo karakterlerim
    oyunun içinde news bölümü var orda işte bu packi yükleyin edinin gibi bişey yazıyo linke git dediğimde
    sanki ben steamden dlcyi almamışım orda 2.39 euro ya yanlış hatırlamıyosam al indir diyo
    çözebilcek var mı?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Brotherhood ve Revelations oyunun Playstation3 versiyonunda online mod var mı ? Eğer varsa bu iki oyuna online kod gerekiyor mu ? 2.elden alınırsa sorun çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT 5

Merhaba arkadaşlar,
    Brotherhood ve Revelations oyunun Playstation3 versiyonunda online mod var mı ? Eğer varsa bu iki oyuna online kod gerekiyor mu ? 2.elden alınırsa sorun çıkar mı ?

Online var ama ölü.

Sadece revelations için kod gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' Sisyphus '' bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Black Knight

quote:

Orijinalden alıntı: trkgamer

Merhaba arkadaşlar oyun içinden multiplayer'a tıkladığımda bu yazı geliyor bekliyorum açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Oyunun korsan ise böyle olabilir.

Arkadaşlar oyun korsan değil fakat birtürlü multiplayera girilmiyor.Halen aktif halde multiplayer oynayan varmı ne yapmak lazım...resimdeki ekrandan sonra not connecting to server try again çıkıyor.bu sorun sadece bendemi var.

• Arkadaşlar revelation da 2. Masyaf Anahtarı için Ayasofya'nın minaresinde Ünlem var Sofia görevi yazıyo fkt burda hiç bişey yok yardm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bu yılın temmuz ayında başlamıştım Assassin's Creed serisini ve şu an Revelations oyununu da bitirdim.
    Açıkcası bu oyunun sonu beni mest etti ve bir şeyler yazmak istedim.

Altair'in hayatını yaşayan Ezio'nun hayatını deneyimleyen Desmond.Bu oyunla birlikte seriyle o kadar bütünleştim ki sanki oyunu oynamıyorum da yaşıyor gibiyim.Normalde bu saate kadar oyun oynamam ama hikayenin son kısımları beni aldı götürdü.
    Ezio'nun Altair ile ilişkisi bu oyuna kadar tamamen hikayelerden ve öğretilerden ibaret iken, son oyunda onun hayatını birebir gözlemlemesini sağlayan - o an hissettiklerine kadar - Masyaf anahtarlarını buluyoruz ve bu noktadan itibaren Altair algısı geri dönüşü olmayacak şekilde değişiyor.Altair tamamen sözlerden ibaretken bir anda ete kemiğe, hem de birebir kendisi olarak bürünmüş oluyor.Geçen süre boyunca onu 20 yaşından 90 yaşına kadar izlemiş ve her deneyiminde daha fazla saygı duymuşken, üstüne kütüphane'de Ezio ile Altair'in karşılaşma anını izlemek beni nirvanaya ulaştırdı.

Sahnemiz ;

Bilgi her zaman geçmişten geleceğe gidiyor.Fakat oyunda durum tamamen tersine giderek gerçek hayattaki alışılmış kurgudan dışarı çıkıyor. Altair 300 sene öncesinde taşıdığı bilgilerle Ezio ile arasındaki zamansal farkı sıfırlamışken, aynı anda Ezio da Desmond ile arasındaki 500 seneyi yok etmiş oluyor.

Altair ile Ezio, Ezio ile Desmond birleşti. biz de Desmond ile şuan aynı yerdeyiz ki zaten bunu Ezio'nun doğrudan Desmond'a seslendiği sahnede, niçin bizim de "oha resmen bana konuşuyor" tribine girmemizden anlamak mümkün.Nihayetinde, Ezio, açık açık "ben bir mesajcıydım ve mesajımı verdim, aradan çekiliyorum." diyor. aynısını şu şekilde söyleyebiliriz: "ben Ubisoft'um ve hikayemi izleyiciye anlattım." ne de olsa bu noktada Desmond ve biz, aynı katmandayız.

Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki Ubisoft'a, her şeyi geç sırf bu kurgu yüzünden Assassin's Creed gibi bir oyun piyasaya sürdüğü için çok saygı duyuyorum.Tüm bilgisayar oyunları gibi Assassin's Creed de bir gerçeklik illüzyonu.

Bonus ;

• Ben de bu yaz bitirmiştim sanırım, gt650m li laptopum da, İngilizcem olmadığı için hiç bir şey anlamadım ama oyun çok eğlenceliydi.

Usta kemikleştiğinde onu bulmamız duygulandırıcıydı.

Not: Hele Sophia denen kadına oynarken resmen aşık olmuşdum.
    Son bölümde ölecek diye çok pis korkmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slepcek97 -- 23 Eylül 2016; 19:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

Merhabalar bu yılın temmuz ayında başlamıştım Assassin's Creed serisini ve şu an Revelations oyununu da bitirdim.
    Açıkcası bu oyunun sonu beni mest etti ve bir şeyler yazmak istedim.

Altair'in hayatını yaşayan Ezio'nun hayatını deneyimleyen Desmond.Bu oyunla birlikte seriyle o kadar bütünleştim ki sanki oyunu oynamıyorum da yaşıyor gibiyim.Normalde bu saate kadar oyun oynamam ama hikayenin son kısımları beni aldı götürdü.
    Ezio'nun Altair ile ilişkisi bu oyuna kadar tamamen hikayelerden ve öğretilerden ibaret iken, son oyunda onun hayatını birebir gözlemlemesini sağlayan - o an hissettiklerine kadar - Masyaf anahtarlarını buluyoruz ve bu noktadan itibaren Altair algısı geri dönüşü olmayacak şekilde değişiyor.Altair tamamen sözlerden ibaretken bir anda ete kemiğe, hem de birebir kendisi olarak bürünmüş oluyor.Geçen süre boyunca onu 20 yaşından 90 yaşına kadar izlemiş ve her deneyiminde daha fazla saygı duymuşken, üstüne kütüphane'de Ezio ile Altair'in karşılaşma anını izlemek beni nirvanaya ulaştırdı.

Sahnemiz ;

Bilgi her zaman geçmişten geleceğe gidiyor.Fakat oyunda durum tamamen tersine giderek gerçek hayattaki alışılmış kurgudan dışarı çıkıyor. Altair 300 sene öncesinde taşıdığı bilgilerle Ezio ile arasındaki zamansal farkı sıfırlamışken, aynı anda Ezio da Desmond ile arasındaki 500 seneyi yok etmiş oluyor.

Altair ile Ezio, Ezio ile Desmond birleşti. biz de Desmond ile şuan aynı yerdeyiz ki zaten bunu Ezio'nun doğrudan Desmond'a seslendiği sahnede, niçin bizim de "oha resmen bana konuşuyor" tribine girmemizden anlamak mümkün.Nihayetinde, Ezio, açık açık "ben bir mesajcıydım ve mesajımı verdim, aradan çekiliyorum." diyor. aynısını şu şekilde söyleyebiliriz: "ben Ubisoft'um ve hikayemi izleyiciye anlattım." ne de olsa bu noktada Desmond ve biz, aynı katmandayız.

Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki Ubisoft'a, her şeyi geç sırf bu kurgu yüzünden Assassin's Creed gibi bir oyun piyasaya sürdüğü için çok saygı duyuyorum.Tüm bilgisayar oyunları gibi Assassin's Creed de bir gerçeklik illüzyonu.

Bonus ;

Şu oyunun nesini beğenmiyorlar bir türlü anlamıyorum. Beni AC oyunları içerisinde duygusal açıdan en fazla etkileyen oyun olmuştur Revelations.

• Seriyi ilk oyundan itibaren oynamanızı öneririm. İlk oyun haricinde diğer oyunlarda alt yazı seçeneği olduğu için türkçe yama yüklenebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.