Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

Orijinalden alıntı: 9Cheetah9

Beyler ben bişey sorucam oyunu bitirdim ben ama İstanbulda oyuna devam etmek istiyorum.. Kılıçları ve İshak paşa zırhını fln açmak istiyorum oyunda böyle bi freemode tarzı bişey yok mu :D Ne biliim credits ten sonra fln credits ten çıktm direk beklesem bişeyler olur mu acaba???

Creditsten sonra oyun devam ediyor. Trophy kasıyorsan tüm kitapları almadan önce güncellemeyi sil. Sage trophy'sinde glitch var.

Eyw usta saol şimdi bi sorum daha var ben bi assasin imi 10 lvl da bi den e atadım şu an 14 lvl ve 15550 exp de yani 14 lvl da bitti ama master olmadı ne yapmam lzm master olması için adamın kendi denindeki haritaya fln tıkladım ama master assasin mission fln gibi bişi yok yardım ederseniz sevinirm...

• quote:

quote:

quote:

Beyler ben bişey sorucam oyunu bitirdim ben ama İstanbulda oyuna devam etmek istiyorum.. Kılıçları ve İshak paşa zırhını fln açmak istiyorum oyunda böyle bi freemode tarzı bişey yok mu :D Ne biliim credits ten sonra fln credits ten çıktm direk beklesem bişeyler olur mu acaba???

Creditsten sonra oyun devam ediyor. Trophy kasıyorsan tüm kitapları almadan önce güncellemeyi sil. Sage trophy'sinde glitch var.

Eyw usta saol şimdi bi sorum daha var ben bi assasin imi 10 lvl da bi den e atadım şu an 14 lvl ve 15550 exp de yani 14 lvl da bitti ama master olmadı ne yapmam lzm master olması için adamın kendi denindeki haritaya fln tıkladım ama master assasin mission fln gibi bişi yok yardım ederseniz sevinirm...

Dostum haritada master assassin görevleri açılıyor o seviyeye geldikleri zaman. Hepsinin ilkten yarım bıraktığı işlerini tamamlamaya falan çalışıyorsun.

• Teşekkürler...
  • Arkadaslar oyunun online nasil sizce oynamaya degermi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Arkadaslar oyunun online nasil sizce oynamaya degermi ?

Tarzı seviyorsan oynarsın.Değişik bir yapısı var .
  • Diger oyunlari biraz sıkıciydi buda oyleyse hic almicam oyunu ilgilendigin icin saol yinede (:

• quote:

Diger oyunlari biraz sıkıciydi buda oyleyse hic almicam oyunu ilgilendigin icin saol yinede (:

İngilizce biliyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Diger oyunlari biraz sıkıciydi buda oyleyse hic almicam oyunu ilgilendigin icin saol yinede (:

İngilizce biliyormusun?

Cat pat 50-50 alip gectim uni de (:
  • bu oyunu daha yeni aldım yükledim ve oynuyorum
    fakat yusuf tazimle bir çok yeri geçtikten sonra bir yere geliyoruz

şöyle bir yazı çıkıyor

Advanced tactıcs world has reached yusuf that the templars are attacking two seperate assasin dens
    follow yusuf while he conceives a plan perform a zipline assasination
    bu yazı çıktıktan sona accept diyorum bizim adam yusuf ve yusufun yanındaki adam bir kapının önünde hiç hareket etmeden öylece dikiliyor orada kaldım bi türlü geçemedim bekledim 15 20 dk kadar yine birşey olmadı ne yapmamı önerirsiniz ?
  • Arkadaslar platinium alan varmi oyunda nasil zormu ): yoksa uncharted gibi zevklimi sıkmadan alinabilir mi ? Yardimci olursaniz sevinirim iyi forumlar ...

• quote:

Arkadaslar platinium alan varmi oyunda nasil zormu ): yoksa uncharted gibi zevklimi sıkmadan alinabilir mi ? Yardimci olursaniz sevinirim iyi forumlar ...

Aynen bu sorunun yanıtını bende merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

quote:

Arkadaslar platinium alan varmi oyunda nasil zormu ): yoksa uncharted gibi zevklimi sıkmadan alinabilir mi ? Yardimci olursaniz sevinirim iyi forumlar ...

Glitchli olan Sage trophy'si ve onlineda 20lvl olma trophy'si dışında bir trophy kalmadı. Platin kolay alınabilir. Multi kupalar brotherhooddakiler gibi zor değil. Zorlayan saç baş yolduran birkaç tane kupa var ama onlarda birkaç saat devamlı uğraş sonucu alınabiliniyor.
  • quote:

quote:

quote:

Glitchli olan Sage trophy'si ve onlineda 20lvl olma trophy'si dışında bir trophy kalmadı. Platin kolay alınabilir. Multi kupalar brotherhooddakiler gibi zor değil. Zorlayan saç baş yolduran birkaç tane kupa var ama onlarda birkaç saat devamlı uğraş sonucu alınabiliniyor.

İlgilendigin icin tesekkur ederim o zaman bu oyunuda almali (: ilk 3 seriyi oynadim bunuda oynamak farz oldu zaten platinium extrasi (:

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlgilendigin icin tesekkur ederim o zaman bu oyunuda almali (: ilk 3 seriyi oynadim bunuda oynamak farz oldu zaten platinium extrasi (:

Keşke ACR ile gelen ilk oyunda da trophy desteği olsa ama yok maalesef

• Evet ya onu duydum almisken special edition aliyim diyorum sound track cd si var en azindan hayatimda trophy kasmazdim ama unc 3 platinium aldim ilk defa oynadigim oyunu bi daha bitirdim umarim bundada sıkılmadan platinium alabilirim (:

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyrlies

bu oyunu daha yeni aldım yükledim ve oynuyorum
    fakat yusuf tazimle bir çok yeri geçtikten sonra bir yere geliyoruz

şöyle bir yazı çıkıyor

Advanced tactıcs world has reached yusuf that the templars are attacking two seperate assasin dens
    follow yusuf while he conceives a plan perform a zipline assasination
    bu yazı çıktıktan sona accept diyorum bizim adam yusuf ve yusufun yanındaki adam bir kapının önünde hiç hareket etmeden öylece dikiliyor orada kaldım bi türlü geçemedim bekledim 15 20 dk kadar yine birşey olmadı ne yapmamı önerirsiniz ?

dostum oynamadım bilmiyorum ama diğer serilerde ben çok takılırsam youtube dan videolarına bakarak geçmiştim sen de öyle yapabilirsin.
  • quote:

Evet ya onu duydum almisken special edition aliyim diyorum sound track cd si var en azindan hayatimda trophy kasmazdim ama unc 3 platinium aldim ilk defa oynadigim oyunu bi daha bitirdim umarim bundada sıkılmadan platinium alabilirim (:

Hocam special edition'ı soundtrack cd'si için alacaksanız hiç almayın, cd'de 1-2 şarkı hariç tamamı 2 ve brotherhood oyunlarındaki şarkılar. Ana menüdeki şarkı dahi yok.

• quote:

quote:

Evet ya onu duydum almisken special edition aliyim diyorum sound track cd si var en azindan hayatimda trophy kasmazdim ama unc 3 platinium aldim ilk defa oynadigim oyunu bi daha bitirdim umarim bundada sıkılmadan platinium alabilirim (:

Hocam special edition'ı soundtrack cd'si için alacaksanız hiç almayın, cd'de 1-2 şarkı hariç tamamı 2 ve brotherhood oyunlarındaki şarkılar. Ana menüdeki şarkı dahi yok.

Sp ilk oyun için alinmali sountrack cdde 15 şarkı var cogu dandik.
  • quote:

quote:

Hadi ya ): normali ile arasinda fiyat farki yok saniyorum special alirim diye dusundum (: bilgilendirdigin icin tesekkur ederim.

• quote:

quote:

quote:

Hadi ya ): normali ile arasinda fiyat farki yok saniyorum special alirim diye dusundum (: bilgilendirdigin icin tesekkur ederim.

Bende fiyat farkı yok diye almıştım ama daha sonra thehut sitesindeki indirimi görünce çok üzülmüştüm. Thehut'da normal versiyon %52 indirimde ve yaklaşık 70tl'ye geliyor, oyunu almayı düşünüyorsanız bu fırsatı kaçırmayın kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.