Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marfoglu

Oyunu begun bitirdim hikayeyede hakimim AMA duygulandim desem yalan olur AMA cok guzel bir oyun Hemen bitirdim bir hafts olmadi yeni almistim cok sevincede Hemen bitiriyorsunuz.

Bu oyundan başladıysan duygulanmaman normal .AC2'den başlayıp çocukluğundan birlikte her şeyi yapıp sonuna kadar hikayeyi gördüğümüz tek oyun
  • oyunu almak isteyen veya takas etmek isteyen varsa ilanıma bakabilir;

http://forum.donanimhaber.com/m_56575635/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56575635
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Oyunu begun bitirdim hikayeyede hakimim AMA duygulandim desem yalan olur AMA cok guzel bir oyun Hemen bitirdim bir hafts olmadi yeni almistim cok sevincede Hemen bitiriyorsunuz.

Bu oyundan başladıysan duygulanmaman normal .AC2'den başlayıp çocukluğundan birlikte her şeyi yapıp sonuna kadar hikayeyi gördüğümüz tek oyun

Onuda oynadim AMA yinede duygulanmadim herkesin duygulanmasimi gerek?
  • quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_56465556/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56465556
    AC 2 oynamadım yazmışsın buraya*

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasta oynadim sonra.;)AMA pek begenmedim brotherhooduda oyle AMA acrnin farkli bir yarisi var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasta oynadim sonra.;)AMA pek begenmedim brotherhooduda oyle AMA acrnin farkli bir yarisi var.

Arkadaş 2 daikika oynamak değil o iş oyunun başından oturup biterecektin çok farklı havası var ondan böyle tutuyor hepsini oynasaydın düzgün duygulanırdın ( duygulanmayan 1000!'de 1'dir ) 2 dakika bakııyım hmm beğenmedim olmaz o iş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş 2 daikika oynamak değil o iş oyunun başından oturup biterecektin çok farklı havası var ondan böyle tutuyor hepsini oynasaydın düzgün duygulanırdın ( duygulanmayan 1000!'de 1'dir ) 2 dakika bakııyım hmm beğenmedim olmaz o iş

Yapisini sevmedigim oyunu sirf sonunda nasil etki olacak diye oturup katlanamam ac uzun bir oyun biliyorum AMA 2ye ve brotherhoods daysnamiyorum ve sayi vermissin birde ben duygulanmiyorum kolay kolay gorende her bitiren agladi sanir.

• Beyler platin almak için uğraşırken bir soruna denk geldim. Başkaları da sorun yaşamasın diye yazmak istedim. Sage Trophy'yi almak için oyundaki bütün kitapları toplamanız gerekiyor. (Kapadokyadaki dört kitapta buna dahil.) Kitapları topladıktan sonra kupa açılmadıysa glitche denk geldiniz demektir ve bunun için yapabilecek hiçbir şey yok. Eğer platin kasıyorsanız bu oyun için ve eğer almadığınız kitaplar varsa henüz, mutlaka önce update'i ps3ten silin ve kitapları sonra alın. Yoksa geri dönüşü olmuyor ve bir hata yüzünden platini kaçırmış oluyorsunuz.

Ubisoft bunun için şu an bir fix getirmeye çalışıyor ama net bir tarih verilmiş değil.
  • Bugün 2.el AC Revelations aldım, kutunun üzerinde "includes original Assassins Creed game" yazısı da var. Elime gelen oyundan 2 tane kod çıktı, 1.si multiplayer için kod (bu zaten kullanılmıştı), 2.'si ise Assassins Creed 2 ve Brotherhood için %30 psn indirim kodu. Assassins creed 1'e nasıl erişebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Bugün 2.el AC Revelations aldım, kutunun üzerinde "includes original Assassins Creed game" yazısı da var. Elime gelen oyundan 2 tane kod çıktı, 1.si multiplayer için kod (bu zaten kullanılmıştı), 2.'si ise Assassins Creed 2 ve Brotherhood için %30 psn indirim kodu. Assassins creed 1'e nasıl erişebilirim?

Oyuna girmeden oyunlar sekmesinde gözükmesi lazım Bluray içinde olacak KOD'la değil.
  • quote:

quote:

Bugün 2.el AC Revelations aldım, kutunun üzerinde "includes original Assassins Creed game" yazısı da var. Elime gelen oyundan 2 tane kod çıktı, 1.si multiplayer için kod (bu zaten kullanılmıştı), 2.'si ise Assassins Creed 2 ve Brotherhood için %30 psn indirim kodu. Assassins creed 1'e nasıl erişebilirim?

Oyuna girmeden oyunlar sekmesinde gözükmesi lazım Bluray içinde olacak KOD'la değil.

Teşekkür ederim, satın aldığım kişi ilanda AC 1 kodunu kullanmadım diye yazmıştı da o yüzden acaba kod falan mı var diye sordum

• kodla ilgisi yok. AC'in setup'ı blurayin içerisinde geliyor. 7810mb kurulum biraz bekletiyor. Ayrıca trophy desteği yok sanırım AC1'de
  • Oyunu az evvel bitirdim. AC 2 ve Brotherhood kadar hoşuma gitmedi ama gene de güzel bir oyundu.

Sizce şimdi ne yapayım arkadaşlar? Multi'si denemeye değer mi yoksa hazır piyasası da varken Mw3, Bf3 veya Uncharted 3 ile takas mı edeyim? Her halukarda para vereceğim, multi oynamak için online code almam lazım.
  • quote:

Oyunu az evvel bitirdim. AC 2 ve Brotherhood kadar hoşuma gitmedi ama gene de güzel bir oyundu.

Sizce şimdi ne yapayım arkadaşlar? Multi'si denemeye değer mi yoksa hazır piyasası da varken Mw3, Bf3 veya Uncharted 3 ile takas mı edeyim? Her halukarda para vereceğim, multi oynamak için online code almam lazım.

elinde brotherhood varsa direk takas et çok bh'un multisi ile aşırı bir fark yok bence sadece yeni modlar var.
    brotherhood yoksa da takas edebilirsin multisi hoş olmuş ama çok uzun süre götürmez bence en fazla 10 gün falan sıkılmadan oynarsın diye düşünüyorum.
  • Brotherhood multisi pek sarmamıştı sanırım takas ederim
  • quote:

Brotherhood multisi pek sarmamıştı sanırım takas ederim

Takas et o zaman.
  • quote:

Oyunu az evvel bitirdim. AC 2 ve Brotherhood kadar hoşuma gitmedi ama gene de güzel bir oyundu.

AC Embers'i izile
  • arkadaşlar lütfen yardım edin.

loose lips diye bi yervar youtubede izlemediğim bölüm kalmadı ama bir türlü geçemedim bir kaç adam kiralayıp askerlerin üzerine salmam gerekiyor ama ben bunu yapamadım nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz kaldı burda yaa 2 saattir geçemiyorum kanser etti oyun beni.
  • Beyler ben bişey sorucam oyunu bitirdim ben ama İstanbulda oyuna devam etmek istiyorum.. Kılıçları ve İshak paşa zırhını fln açmak istiyorum oyunda böyle bi freemode tarzı bişey yok mu :D Ne biliim credits ten sonra fln credits ten çıktm direk beklesem bişeyler olur mu acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9Cheetah9

Beyler ben bişey sorucam oyunu bitirdim ben ama İstanbulda oyuna devam etmek istiyorum.. Kılıçları ve İshak paşa zırhını fln açmak istiyorum oyunda böyle bi freemode tarzı bişey yok mu :D Ne biliim credits ten sonra fln credits ten çıktm direk beklesem bişeyler olur mu acaba???

Creditsten sonra oyun devam ediyor. Trophy kasıyorsan tüm kitapları almadan önce güncellemeyi sil. Sage trophy'sinde glitch var.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.