Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

quote:

Evet ya onu duydum almisken special edition aliyim diyorum sound track cd si var en azindan hayatimda trophy kasmazdim ama unc 3 platinium aldim ilk defa oynadigim oyunu bi daha bitirdim umarim bundada sıkılmadan platinium alabilirim (:

Hocam special edition'ı soundtrack cd'si için alacaksanız hiç almayın, cd'de 1-2 şarkı hariç tamamı 2 ve brotherhood oyunlarındaki şarkılar. Ana menüdeki şarkı dahi yok.

Hadi ya ): normali ile arasinda fiyat farki yok saniyorum special alirim diye dusundum (: bilgilendirdigin icin tesekkur ederim.

Bende fiyat farkı yok diye almıştım ama daha sonra thehut sitesindeki indirimi görünce çok üzülmüştüm. Thehut'da normal versiyon %52 indirimde ve yaklaşık 70tl'ye geliyor, oyunu almayı düşünüyorsanız bu fırsatı kaçırmayın kesinlikle.

Kredi kartim olmadigindan bu tur firsatlari hep kaciriyorum (: unc platinium az kaldi olmadi takasa giderim yada satip sifir alirim online nasil guzelmi (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kredi kartim olmadigindan bu tur firsatlari hep kaciriyorum (: unc platinium az kaldi olmadi takasa giderim yada satip sifir alirim online nasil guzelmi (:

Kredi kartının olmaması kötü olmuş. Online eğlenceli, oynaması kolay ama bir yerden sonra sıkar gibime geldi.
  • Online'da birkaç mod var eğlenceli diğerleri inanılmaz sıkıcı tabi bu benim görüşüm.
  • Evet kredi kartim yok uni son siniftayim babamdanda almak istemiyorum acikcasi ya nakit alacagiz yada takas yoluna gidecegiz (:
  • Haritada Animus Data görünmesi için ne yapmamız gerekiyor ?
  • Daha önce hiç AC serisinden bir oyun oynamadım, ama hikayeyi az çok biliyordum ve ACR kurdum geçen hafta, 3 günde ana senaryo bitti, geri kalan kısımda ek görevler vs. yaptım toplamda %60 synch ile bıraktım oyunu, öyle ya da böyle beni oyaladı bu oyun. Şimdi AC3 duyurulmuş, 1780'li yıllarda, Amerikan Devrimi döneminde geçecekmiş, merakla yeni bilgileri bekliyorum.
  • bu cumartesi basliyacam oynamaya.
    bakalim neler bekliyor beni.
    umarim guzel olmustur.
  • süper bir oyun bitmesin diye oyalana oyalana takılıyorum neyse ki AC3 ün haberini verdiler :D gerçi hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ama ne yapalım.
    bu arada embers ın full versiyonunu izlemiş olupta bana pm den anlatabilecek olan var mı bir şeyler oluyor ama tam olarak kestiremedim
  • bu seriyi daha once oynamadim brotherhood'dan mi basliyim yoksa son oyundan mi ne onerirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. oyunun hikayesini oku internetten, 2 ile başla direkt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

bu seriyi daha once oynamadim brotherhood'dan mi basliyim yoksa son oyundan mi ne onerirsiniz..

2 ile başla 1 biraz sıkıcı onu diğerlerini bitirdikten sonra da oynarsın
  • Tabi ki 1'den başlamalısın. İngilizcen yoksa hiç başlamasan iyi edersin.
  • kesinlikle 2 den başla sırayla git tabi fırsatın varsa ilk oyunu da oyna. ingilizcen pek olmasada anlarsın oyunu.
  • Oyunda platin alan var mı? Oyuna başlayacam ama platinum alması kolay ise ona göre hazırlıklı başlayacam.
  • quote:

Oyunda platin alan var mı? Oyuna başlayacam ama platinum alması kolay ise ona göre hazırlıklı başlayacam.

AC:II'de alabildiysen bunda da alırsın. Brotherhood'daki gibi zor bir online kupa sistemi yok. En zoru 20lvl olmak o kadar
  • Oyun psn ye geldi. Fiyatı: 85 tl
  • ac 2 ve brotherhood da sıkılmadan platini aldım ama,bu oyunda platini alasım gelmiyo,bombalar soğuttu beni oyundan özellikle MOUSE TRAP denen trophy beni çok uyuz etti.o scaffold u düşüremiyorum düşürene kadar guardlar gene ayaklanıyor help.
    kitap trophysinde bug yok benim bildiğim kadarıyla ama?
  • Arkadaşlar oyunda haritada görülen kilitleri nasıl açıyoruz ? Yani ben geliyorum o kısma sonra kuleyi gösteriyor oyun, kuleye gidiyorum ancak bişey yok. Burada sanırım birini öldürmem gerekiyor ancak o da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Arkadaşlar oyunda haritada görülen kilitleri nasıl açıyoruz ? Yani ben geliyorum o kısma sonra kuleyi gösteriyor oyun, kuleye gidiyorum ancak bişey yok. Burada sanırım birini öldürmem gerekiyor ancak o da yok.

zannedersem brotherhood u oynamamışsın,neyse

Evet,oyun kuleyi gösteriyo senden orda signal fire ı yakmanı istiyo ama önce Templar Den Captain ı eagle sens ile bulman lazım ve onu öldürmen lazım,sonra kuleye çıkıp signal fireyi yakarsın
  • Artkadaşlar,bu Ahmet'i nasıl yeniyoruz yahu?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.