Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Revalarions'ta kendi ülkemde geçmesine rağmen kendi atalarimla oynamama rağmen bir türlü o tadı alamadım.ac 2 veya brotherhood oynarken daha fazla zevk ve keşfetme tadı almıştım ve uzun süre oymamıştım.ama bunu aldım oynadım ve sattım.sanirim oyunun önceki oyunlardan pek farkı olmadıgı için bu seri sıktı artık.insallah 3.oyunda hersey yeniden baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Revalarions'ta kendi ülkemde geçmesine rağmen kendi atalarimla oynamama rağmen bir türlü o tadı alamadım.ac 2 veya brotherhood oynarken daha fazla zevk ve keşfetme tadı almıştım ve uzun süre oymamıştım.ama bunu aldım oynadım ve sattım.sanirim oyunun önceki oyunlardan pek farkı olmadıgı için bu seri sıktı artık.insallah 3.oyunda hersey yeniden baslar

yapısı önceki oyunlarla aynı olduğj için benide pek sarmamıştı ama istanbulda olduğu için bir çekiciliği var sırf o yüzden tekrar bitirebilirim
  • Oyunu kardeşlik ile psn den almak istiyorum kredi kartı hazir.ilgilenenler pmden ulaşabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Artkadaşlar,bu Ahmet'i nasıl yeniyoruz yahu?

Nasıl yani? Uçurumdan düşerken önce kolunu siper al, araya bir cut-scene girecek daha sonra ise ağzına ağzına yumrukla geçir.. Zaten sonrası Yavuz Sultan Selim'in işi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Nasıl yani? Uçurumdan düşerken önce kolunu siper al, araya bir cut-scene girecek daha sonra ise ağzına ağzına yumrukla geçir.. Zaten sonrası Yavuz Sultan Selim'in işi..

İşte; son yumruğu atamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

İşte; son yumruğu atamıyorum

Hmm.. Hızlı hızlı basmayı denesen? Yada yumruk atmak zorunda değilsin, sadece kolunla siper alabilirsin..

• SAol arkadaşım;silmiştim ama; saveler duruyor, bir ara denerim
  • Oyunda oyuncu sıkıntısı var mı ? Hala oyunu hergün oynuyormusunuz.Ayrıca oyun sırasında headset ile konuşma imkanı var mı? Bende alıcamda oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Oyunda oyuncu sıkıntısı var mı ? Hala oyunu hergün oynuyormusunuz.Ayrıca oyun sırasında headset ile konuşma imkanı var mı? Bende alıcamda oyunu ?

Bu oyun online icin alinmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

quote:

Oyunda oyuncu sıkıntısı var mı ? Hala oyunu hergün oynuyormusunuz.Ayrıca oyun sırasında headset ile konuşma imkanı var mı? Bende alıcamda oyunu ?

Tamam o zaman hiç bulaşmayayım zaten çok kararsızdım sağol
  • quote:

quote:

quote:

Tamam o zaman hiç bulaşmayayım zaten çok kararsızdım sağol

Ama single icin alinir kesinlikle
  • Arkadaşlar oyunun senaryo modunu bitirdim %46 oranında yan görevlere devam etmek istiyorum ama oyunu yapanların bir listesi geliyor ve bitimyor oyuna nasıl devam edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Arkadaşlar oyunun senaryo modunu bitirdim %46 oranında yan görevlere devam etmek istiyorum ama oyunu yapanların bir listesi geliyor ve bitimyor oyuna nasıl devam edebilirim?

Bitiyor hocam sabırlı olmalısın.. Yaklaşık 20 dk sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam.. Ondan sonra oyuna kaldığın yerden devam edebilirsin..
  • quote:

quote:

Niye ben oynuyorum gayet zevkli yapısı var betayı oynayıp sallamayalım
  • Mp trophy'lerden "Explorer: Her mp modlarında bir kere oyna" trophy'sini private maç yaparak açabilirmiyim acaba?? Çünkü bazı modlarda oyuncu bulmak imkansız sanırım.
    Eğer böyle bir ihtimal varsa yardım edecek arkadaşlar arıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Arkadaşlar oyunun senaryo modunu bitirdim %46 oranında yan görevlere devam etmek istiyorum ama oyunu yapanların bir listesi geliyor ve bitimyor oyuna nasıl devam edebilirim?

Bitiyor hocam sabırlı olmalısın.. Yaklaşık 20 dk sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam.. Ondan sonra oyuna kaldığın yerden devam edebilirsin..

Evet dediğin gibi 20 dakikalık bekleyişten sonra açıldı.Skip olmaması kötü olmuş

Oyuna yapılan türkçe yama hakında gelişme varmı?

• Girerken uplay çıkıyor ve oyuna giremiyorum nasıl gireceğim yardımcı olur musunuz ?
  • Arkadaslar yerebatan sarnicinin son holunde kaldim hicbiryere gidilmiyor?? Yardimci olurmusunuz

• patch yapınca oyuna.gırerken hata alıyorum yapmazsam sıkıntı olur mu bug falan

• Bu oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. İlk olarak, Türkçe değil, anca Kardeshim diyolar. İki; hikayesi hiç bir şeyi açıklamadı. Böylemiydi yani şimdi Ezio'nun hikayesi? Arada geçen yıllarda ne oldu? Neden Brotherhood gibi önceki oyunun hemen sonundan devam etmiyor? Shaun ve Rebecca ölmemişmiydi? Animus adası Portal kopyası, Den Defense olmasa daha iyi olurmuş, multiplayerda da bolca hata var. Güzel bir oyun ama beklediğim oyun bu değildi. Bence serinin en güzel oyunu AC: Brotherhood'dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.