Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BigBoy22

Bu oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. İlk olarak, Türkçe değil, anca Kardeshim diyolar. İki; hikayesi hiç bir şeyi açıklamadı. Böylemiydi yani şimdi Ezio'nun hikayesi? Arada geçen yıllarda ne oldu? Neden Brotherhood gibi önceki oyunun hemen sonundan devam etmiyor? Shaun ve Rebecca ölmemişmiydi? Animus adası Portal kopyası, Den Defense olmasa daha iyi olurmuş, multiplayerda da bolca hata var. Güzel bir oyun ama beklediğim oyun bu değildi. Bence serinin en güzel oyunu AC: Brotherhood'dur

Ac embers izle ezionun sonunu görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: BigBoy22

Bu oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. İlk olarak, Türkçe değil, anca Kardeshim diyolar. İki; hikayesi hiç bir şeyi açıklamadı. Böylemiydi yani şimdi Ezio'nun hikayesi? Arada geçen yıllarda ne oldu? Neden Brotherhood gibi önceki oyunun hemen sonundan devam etmiyor? Shaun ve Rebecca ölmemişmiydi? Animus adası Portal kopyası, Den Defense olmasa daha iyi olurmuş, multiplayerda da bolca hata var. Güzel bir oyun ama beklediğim oyun bu değildi. Bence serinin en güzel oyunu AC: Brotherhood'dur

Ac embers izle ezionun sonunu görürsün

İzledim, bence pek bir şey açıklamıyor.
    Ayrıca ben Brootherhood ve Revelations arasında demiştim. Brotherhood'un sonundan devam etse daha iyi olurmuş.
    Bu arada, söylemeyi unuttum, Altair görevleri çok kısa ve az. Bir daha Ezio ve Altair'i görmeyeceğimiz söylendi.
    Böyle mi kaldılar yani? Daha Ezio ve Altair ile ilgili o kadar çok sır var ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun cok guzel, dolu dolu bir oyun.. ya bana kisa geldi yada hevesim yarim kaldi.. bi de sonunu anlamadim...

Bu oyuna benzer oyun tavsiyelerine acigim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

Oyun cok guzel, dolu dolu bir oyun.. ya bana kisa geldi yada hevesim yarim kaldi.. bi de sonunu anlamadim...

Bu oyuna benzer oyun tavsiyelerine acigim..

Bence de güzel bir oyun, ama bir AC fanı olarak daha da iyi olmasını isterdim. Ve daha çok şeyi açıklamasını isterdim, sonu gibi.

• yasim ve isim geregi cok az oyun oynarim oynadigimda da grafik, kurgu, hikaye oyun icidinamiklerin gercege yakin olmasina dikkat ederim.. ac begenndim..

• Arkadaşlar konu burası değil ama , sonuçta 1. oyunu herkez oynamıştır. 1. oyunda ki memory block 3 ün save dosyası lazım eğer elinde olan varsa çok sevinirim teşekkür ederim...
  • Merhaba arkadaşlar oyun içinden multiplayer'a tıkladığımda bu yazı geliyor bekliyorum açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgamer

Merhaba arkadaşlar oyun içinden multiplayer'a tıkladığımda bu yazı geliyor bekliyorum açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Oyunun korsan ise böyle olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Oyunda oyuncu sıkıntısı var mı ? Hala oyunu hergün oynuyormusunuz.Ayrıca oyun sırasında headset ile konuşma imkanı var mı? Bende alıcamda oyunu ?

Bu oyun online icin alinmaz

Kesinlikle katılmıyorum. Multiplayer sayesinde gerçek bir suikastçi deneyimi yaşatıyor. Çok yaratıcı ve eğlenceli bir multiplayeri var. Süs olsun diye koyulmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erör

quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Oyunda oyuncu sıkıntısı var mı ? Hala oyunu hergün oynuyormusunuz.Ayrıca oyun sırasında headset ile konuşma imkanı var mı? Bende alıcamda oyunu ?

Bu oyun online icin alinmaz

Kesinlikle katılmıyorum. Multiplayer sayesinde gerçek bir suikastçi deneyimi yaşatıyor. Çok yaratıcı ve eğlenceli bir multiplayeri var. Süs olsun diye koyulmamış.

Evet haklısın ama AC oyunlarında hikaye her zaman en önemli etken olmuştur. Ayrıca multiplayerın matchmaking sistemi patch ler ile geliştirmeli. Adam bulmak için 5dk beklenir mi yav .

• AC serisini 3 oldu bitiriyorum. sanırım bayram tatilimde bir kez daha bitireceğim
  • Selamlar arkadaşlar.

Oyunu yaklaşık 1 ay önce falan bitirdim(veya bitirdim zannediyorum) . Bu aralar da oyun inceleme videoları falan izlerken gözüme takıldı bir sürü yapmadığım templar vs. görevler varmış ancak oyun %44 te şuan ve credits ekranı çıktı. Kimi arkadaşlar sync %100 den bahsediyorlar ve şimdi benim yapmadığım görevler için yeni profil mi yaratmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mre2435

Selamlar arkadaşlar.

Oyunu yaklaşık 1 ay önce falan bitirdim(veya bitirdim zannediyorum) . Bu aralar da oyun inceleme videoları falan izlerken gözüme takıldı bir sürü yapmadığım templar vs. görevler varmış ancak oyun %44 te şuan ve credits ekranı çıktı. Kimi arkadaşlar sync %100 den bahsediyorlar ve şimdi benim yapmadığım görevler için yeni profil mi yaratmam gerekiyor?

Hayır şehirden buluyorsun hepsini. Oyuna yeniden başlamana gerek yok.

• arkadaşlar bu oyunu farklı bilgisayarlarda oynamak istiyorum , acaba oyunun save dosyası nerede belgelerimde yok :(
  • 3'ü beklesem mi bunu mu alayım direk?

• quote:

Orijinalden alıntı: ll Cpt Price ll

Mrb arkadaslar daha once bu seriyi oynamamistim ve revelations ile basladim ama bazi seyleri anlamadim,

ana görev ve yan gorevlerı naısl bırbırınden ayırabılırım yan görev yapmak ıstemıyorum..

Ana hikaye ile devam etmek istiyorum haritada unlem isareti olan yerleremi gidicem? iki gorev yaptim dna 1 ve dna 2 ama simdi gorev falan yok ne yapmam gerekli?

nasıl para kazanabılırım askerlerın uzerınden pek para cıkmıyor??

Harita bazen yesil oluyor bu ne anlama geliyor?

Tesekkur ederim simdiden

oyunun kıçından başlamışsın hiçbir şey anlamazsın.

Ana ve yan görev olayını ingilizcen ile anlayacaksın.

İngilizcen iyi değilse oynamanı önermem çünkü gerçekten zevk almazsın

• quote:

quote:

Mrb arkadaslar daha once bu seriyi oynamamistim ve revelations ile basladim ama bazi seyleri anlamadim,

ana görev ve yan gorevlerı naısl bırbırınden ayırabılırım yan görev yapmak ıstemıyorum..

Ana hikaye ile devam etmek istiyorum haritada unlem isareti olan yerleremi gidicem? iki gorev yaptim dna 1 ve dna 2 ama simdi gorev falan yok ne yapmam gerekli?

Tesekkur ederim simdiden

Guncel duzgunce yardimci olacak arkadaslardan yorum bekliyorum tesekkurler

Parayı main quest yaparak rahatça kazanırsın aceleye gerek yok
    Ana görevler zaten ünlem işaretiyle bellidir
    Haritada yeşil alan gösteriyorsa orada önemli bir kişi falan vardır eagle eye özelliğini kullanarak o şeyi/kişiyi görebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

quote:

Tesekkur ederim simdiden

Guncel duzgunce yardimci olacak arkadaslardan yorum bekliyorum tesekkurler

Parayı main quest yaparak rahatça kazanırsın aceleye gerek yok
    Ana görevler zaten ünlem işaretiyle bellidir
    Haritada yeşil alan gösteriyorsa orada önemli bir kişi falan vardır eagle eye özelliğini kullanarak o şeyi/kişiyi görebilirsin

Hocam buarada oyunda desmond sequence ler var trophy listesinden baktim ama bana daha hic denk gelmedi sadece dna sec yapiyorum simdi dna 4 te bitti..desmond bolumleri daha ileridemi yoksa baska birseymi yapmam lazim desmond sequence icin???

Oyunun pause menüsünde animus ile ilgili bir şey var. Oraya girin.

• Oyunu anca bugün bitirebildim.animus data ve full sync saçmalığı dışında güzel bir oyun olmuş.şimdi ac3 e başlayacağım

• Güzel olmuş. Daha yeni deneme fırsatı buldum.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.