Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arapça yazının başını " iblis " diye okudum ya ilk seferde.

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Ubisoft, biraz önce bir sonraki Assassin's Creed oyununun Facebook üzerinden beğenildiğinde açıklanacağını duyurdu. Fakat kısa bir süre sonra duyuru geri alındı ve ilgili Facebook sayfası kapatıldı.

Assassin's Creed serisinin yeni oyunu (Assassin's Creed 3?) olacağı söylenen yapımın ilk görüntülerine ulaşabilmemiz için oyunun Facebook sayfasından beğenmemiz ve diğer oyunculara yaymamız gerektiği yazılmıştı. Fakat tahminen sistemde bir sorun yaşadıkları için bir süreliğine ertelendi çünkü sayaç çalışmıyordu. Daha şimdiden yaklaşık 1.6 milyon beğeneni olan Assassin's Creed sayfası için, daha kaç kişiye ihtiyaç duyduklarını merakla bekliyoruz.

Aşağıdan kaldırılan sayfanın bir görüntüsünü görebilirsiniz. Ortasında oynayan kısa videoda hiçbir şey belli olmuyordu fakat ilginç bir yazıya rastlanıyordu (Arapça?).

>>Assassin's Creed: Revelations<<

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Assassins_Creed_Duyurusu_Geliyor-15275.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

O el kime ait acaba?

Birde tarihten anlayan arkadaşlar oyun hangi zamanda nerde nasıl geçeçek biraz tahminde bulunsun.
  • tüm ac oyunlarını oynadım ingilizcem olmadığı için bi poğh anlamadım biri bana hikayeyi özet geçebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

tüm ac oyunlarını oynadım ingilizcem olmadığı için bi poğh anlamadım biri bana hikayeyi özet geçebilirmi

Forumda iyi ara baya bi konusu var.Az çok hikayeyi anlarsın.
  • En son videoda gözüken arkaplan..Assassin's Fortress
  • Assassin's Creed'in Gizemli Kalesi Belli Oldu

Ubisoft, Assassin's Creed'in Facebook sayfasında beğenildikçe ortaya çıkacağını belirttiği yeni oyun için kısa bir video daha yayınlamıştı. Bu videonun görüntülerinde yeni suikastçımızın gizli bıçağı ve gizemli bir kale görünüyordu. Bu kalenin nerede olduğu bulundu.

Bizleri de acaba Türkiye'de geçecek mi diye heyecanlandıran yeni Assassin's Creed, ortaya çıkan kaleye bakılırsa Osmanlı hayallerini bir süre daha bekletecek. Çünkü gösterilen kale Masyaf isminde bir dağ şehrine ait ve Suriye'de bulunuyor. Üçüncü Haçlı Seferi esnasında ilk Assassin's Creed'de Altair ile bu şehirde oynamıştık.

Henüz resmin diğer bölümleri açılmadı ve oyunun farklı yerlerde de geçeceğini düşünürsek (Masyaf küçük bir şehir), oyunun asıl konusunu oluşturan şehir başka bir yer olacaktır.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creedin_Gizemli_Kalesi_Belli_Oldu-15358.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 3 Mayıs 2011; 16:11:47 >

• Son cideoda gözüken disk şeklindeki tablet: Phaistos Disk (YUNAN)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Phaistos_Disc

Videoda bir İsrail(En son çıkan kale resmi),bir Rusya'yı(Çıkan Arapça yazı I'm flying to CCCP),B,r Osmanlı'yı(Tariglar),bir de Yunanlılarla(Disk) ilgili terimler geçiyor..Oyun büyük ihtimalle bir çok yerde geçecek.Ve ilk videoda geçen s16,217'ye bakılırsa..subject16'nın hafızasını da yaşayacağız...Ki bu da Altair Osmanlı sorununu kaldırır..Subject16 Osmanlı'ya gitmiş olabilir..
    Ayrıca forumlarda yazan bi teoriye göre ilk videoda Animus'da çıkan Dos şeklindeki yazılardaki 2.03'ü gösyteriyor ki bu demekki Desond Lucy'yi bıçakladıktan sonra..bu da demekki desmond hala assasianlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 3 Mayıs 2011; 16:55:45 >

• Şu oyunu oynadıkça tarihi daha çok merak ediyor valla
  • sadece el konsollarına gelebilirmiş oyun.. öyle birşey olmaz umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

sadece el konsollarına gelebilirmiş oyun.. öyle birşey olmaz umarım

İnşallah böyle birşey yapmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

sadece el konsollarına gelebilirmiş oyun.. öyle birşey olmaz umarım

Ubisoft'u basarım valla
  • beyler istanbulda geçicek buyrun treaser:

http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

@şanışer

Aslında Assasinler , yani - batiniler- Hasan Sabbah'ın oyuncaklarıydı.H.Sabbah bunlara ballı + haşhaşlı içecek içirerek kendilerinden geçirip kendi yaptığı bir nevi cennet özellikleri bulunan (Hurîler - Altınlar - Muazzam güzellikler ve sınırsız istek) sayesinde bütün bu insanları kendi kölesi yaptı.

Hasan Sabbah'ta müslüman bir alim - gök bilimci - pagan ve bilim adamıydı diyebiliriz.Bu Haşhaşinleri yöneterek SELÇUKLU DEVLETİN'de bir iç tehtit oldu.MelikŞah bunu öldürmek istedi fakat Hasan Sabbah'ın Assasinlerine kurban gitti.Oyunun yapım misyonu eğer Hasan Sabbah'ın - haşhaşinleri - üzerine kuruluysa OSMANLI DEĞİLDE MELİKŞAH YANİ SELÇUKLU DÖNEMİNİ GÖREBİLİRİZ.

ŞAYET OSMANLI OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM ÇÜNKÜ OYUNU OYNAMAKTAN ÇOK ESKİ OSMANLIYI GÖRMEK İÇİN GEZERİM SOKAKLARI.Şuan ROMA'da gezdiğim gibi.

Alamut Kalesi yani..

• İngilizcesi iyi olanlar var isehttp://twitter.com/#!/Ubisoft adresine yöneltebilirler oyunla ilgili sorularını merak ettiklerini.Her 4 saatte bir tweet atıyorlar.Gayet ilgililer.
  • @You_Suf

Evet , alamut kalesi .
  • Aslında inanılmaz bir tarihimiz var. Malesef ne Hollywood umuz var nede büyük oyun firmaları. Imkanlarımız olsa yüzlerce film , oyun yapacak zenginlikte bir tarihimiz var.
    Assassin Creed de Osmanlı döneminde geçse müthiş olur. Ama nasıl yansıtacaklar o önemli
    Uncharted 2 de gördük Istanbulu. Adamlar kasaba gibi bir yer yapmış, Türkleride araptan bozma yapıp koyuvermişler..Böyle olacaksa olmasın daha iyi
  • Bir onceki sayfadada uzun uzun deyindim. Oyunun gectigi tarih oyunun ilk ceyregi haricinde zaman dilimini ve gectigi tarihi goz onunde bulundurursak, oyun Osmanli imparatorlugunun Yukselis devrine denk geliyor. Haliyle oyunun istanbulda gecmemesi imkansiz.
    Ubisfot' an tek istegim oyundaki İstanbul?a da en az Floransa ve Roma kadar özen göstermesi ki mimariye ve sanata dunyada esi az raslanacak nitelikte onem vermis atalarimiz, ve dahada onemlisi tarihi carptirmalari. Oyunu gectigi zaman dilimi itibariyle Osmanli asigi biri olarak beni ziyadesiyle meraklandiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Mayıs 2011; 10:20:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Aslında inanılmaz bir tarihimiz var. Malesef ne Hollywood umuz var nede büyük oyun firmaları. Imkanlarımız olsa yüzlerce film , oyun yapacak zenginlikte bir tarihimiz var.
    Assassin Creed de Osmanlı döneminde geçse müthiş olur. Ama nasıl yansıtacaklar o önemli
    Uncharted 2 de gördük Istanbulu. Adamlar kasaba gibi bir yer yapmış, Türkleride araptan bozma yapıp koyuvermişler..Böyle olacaksa olmasın daha iyi

Ubisoft'un eğer Osmanlı olursa o dönemi en iyi sekilde yansıtacağını düşünüyorum. Bu konuda başarılılar.
  • Vay be Osmanlı dönemi kesinleşti bence videoda Ayasofya minareli bir şekilde gösteriliyor.Umarım Türkleri kötüleyen oyun yapmazlar.

Ayrıca videoda 24.06.1459 tarihi anlatılmak istenmeiş sanırım heyecan bastı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 4 Mayıs 2011; 13:19:51 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.