Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka bir konuda yazmıştım.Oyunda eğer OSMANLI varsa kesin alacağım ve ''EĞER TARİHİMİZ - OSMANLI - İLE DALGA GEÇERLERSE VE PADİŞAHA SUİKAST'' girişimi olursa , Forumda yemin ettim (ilk oluyor bu) ''OYUNU BLU-RAYDAN - KUTUSUNA VE KİTAPÇIĞINA KADAR KIRIP YAKMAYA YEMİN ETTİM.HATTA VİDEOYA ÇEKİP BURAYA BİLE KOYACAĞIM''

Ama güzel bir tarih ve şerefli OSMANLIMIZI en iyi şekilde gösterirlerse TÜRK TARİHİNİN EN ÖNEMLİ OYUNU OLARAK TARİHE GEÇERLER (Yada benim için gelecekte tek saklayacağım oyun halini alır)

• Osmanlıyı kötülerlerse forumun halini düşünmek istemiyorum
  • GERÇEK ile SANAL dünyayı birbirine karıştırmayın beyler..Önceki oyunda o kadar avrupalı adam öldü de çok mu iyi oldu...Ne güzel Osmanlı'da geçiyor Ubisoft bui Osmanlı'yı en güzel biçimde yansıtacak,bundan emin olabiliriz.Normalde ülkemizde böyle birşey yapan yok, göremeyiz daha ne olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Başka bir konuda yazmıştım.Oyunda eğer OSMANLI varsa kesin alacağım ve ''EĞER TARİHİMİZ - OSMANLI - İLE DALGA GEÇERLERSE VE PADİŞAHA SUİKAST'' girişimi olursa , Forumda yemin ettim (ilk oluyor bu) ''OYUNU BLU-RAYDAN - KUTUSUNA VE KİTAPÇIĞINA KADAR KIRIP YAKMAYA YEMİN ETTİM.HATTA VİDEOYA ÇEKİP BURAYA BİLE KOYACAĞIM''

Ama güzel bir tarih ve şerefli OSMANLIMIZI en iyi şekilde gösterirlerse TÜRK TARİHİNİN EN ÖNEMLİ OYUNU OLARAK TARİHE GEÇERLER (Yada benim için gelecekte tek saklayacağım oyun halini alır)

Bence olaya bu yönden bakmak yanlış. İkinci oyunda İtalyan askerlerini kesiyorduk hatta Brotherhood'da Fransız askerleri vardı şimdi İtalyan ve Fransızlar çıldırsın mı yada aşırı tepki mi göstersin.

Herşeyi köşeye bırakım Vatikan ile savaştık direk adamların can evi ama millet oyun deyip geçti.

Butür şeylere fazla takılmamak lazım.

Bizim için Osmanlı nasıl şerefli ise her millet için geçmişi şereflidir yani herkes kendisine.

• adamların Osmanlıya onu geçtim Müslümanlara garezi olucak şekilde oyunu yapmak isteseler ilk oyunda S.Eyyubi yi kötü gösterirlerdi (ilk oyunu oynayanlar bilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Başka bir konuda yazmıştım.Oyunda eğer OSMANLI varsa kesin alacağım ve ''EĞER TARİHİMİZ - OSMANLI - İLE DALGA GEÇERLERSE VE PADİŞAHA SUİKAST'' girişimi olursa , Forumda yemin ettim (ilk oluyor bu) ''OYUNU BLU-RAYDAN - KUTUSUNA VE KİTAPÇIĞINA KADAR KIRIP YAKMAYA YEMİN ETTİM.HATTA VİDEOYA ÇEKİP BURAYA BİLE KOYACAĞIM''

Sakin ol şampiyon.Tabi padişah öldürecez templarlar gücü o bölgede elinde bulunduran insanlardır ve assasinlere düşmanlardır. Osmanlıda templar kim olabilir ? Padişah

ac2 oynarken italya krallığını şerefli gördünmü,Vatikan ile savaşırken iyiydi osmanlıya gelince kötü oldu tabi

Ayrıca senin tarihin osmanlıdan ibaret olabilir ama benim tarihim ASYA dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 4 Mayıs 2011; 18:23:26 >

• Şu arapça yazı ne anlama geliyomuş kimse bilmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Şu arapça yazı ne anlama geliyomuş kimse bilmiyor mu ?

Altair Ibn la Ahad.
  • Oyun türkçe olursa kesinlikle orjinal alıcam !
  • Oyun bizans oyunlarını ele alır. İstanbul'da geçer ucundan Osmanlı'ya değinir.
    Nokta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06
    Oyun bizans oyunlarını ele alır. İstanbul'da geçer ucundan Osmanlı'ya değinir.

O yüzden videoda 1459 tarihi veriliyor ve padişahın tuğrası var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

quote:

• insallah iyi yaparlar :( kotu gostermesinler osmanlilari
  • quote:

quote:

İşte artık feyih öncesi mi sonrası mı bilemiyoruz tabi
    Sonuçta İstanbul'un fethinden sonra İstanbul tamamen Osmanlı halkı olmadı
  • quote:

quote:

quote:

İşte artık feyih öncesi mi sonrası mı bilemiyoruz tabi
    Sonuçta İstanbul'un fethinden sonra İstanbul tamamen Osmanlı halkı olmadı

Ayasofya minareli olarak görülüyor hocam büyük ihtimal fetih sonrası.
  • arkadaşlar sanal dünya, gerçek olmayan bir hikaye bu. avrupa'da ölümüne sebep olmadığımız adam kalmamış katolikler için en kutsal makam olan papa çıkarcı aşağılık biri olarak gösterilmiş, çeşitli generaller şerefsizin önde gideni olarak betimlenmiş. papa diyorum ya, en kutsal makam diyorum. siz hala padişaha bir şey yaparlarsa yıkarız buraları tavırlarınızın ne kadar çocukça olduğunu göremiyor musunuz? bu kadar mı 13 yaşında ergen osmanlı milliyetçisi tadında yaşıyorsunuz hayatı. tekrarlıyorum, kardeşim oyun bu. o-yun. osmanlı hakkında kötü düşünen kötü düşünmeye devam edecek, osmanlı hakkında iyi düşünüp de tamamen kurgu olan hikayeye dayanan bu oyunu oynadıktan sonra osmanlı'dan nefret edecek, oyunla gerçeği ayırt edemeyen salaklar varsa da bırakın onlar osmanlı'yı sevmesinler zaten. nedir yani dünyada herkes osmanlı'ya hayran olmak zorunda mı ayrıca? bir senaryo yazılmış osmanlı imparatorluğu iyi ya da kötü rolde dahil olacak. şimdiden hayvan gibi istanbul reklamı oldu. osmanlı'yı bilmeyen adam da biraz meraklıysa açıp wikipedia'dan en azından bir şeyler öğrenecek osmanlı hakkında, türkler hakkında. hala zırlıyosunuz vay efendim padişah öldürmem, vay efendim müslüman öldürmem. herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz ondan oluyor. gavur dediğiniz adamlar oyunla gerçeğin arasındaki farkı biliyor, en azından bizlerden çok daha iyi biliyor. oyun yüzünden bir milletten soğuyacak salak yabancılar da bırakın sevmesinler türkler'i, osmanlı'yı falan. onlar eksik kalsın lütfen.

şunları yazmak zorunda bıraktırdınız ya beni daha ne diyim. alın adam gibi oynayın oyunu, güzel atmosferin hikayenin tadını çıkarın. deliler gibi istanbul reklamı olacak, adamlar çok iyi yapıyorlar şehirleri, daha önceki oyunlarda kaç kez gördük. merak etmeyin zararından fazla yararı olur oyunun. ergen tadında milliyetçiliği bırakın. biraz zihninizi açık tutun. bu yazdıklarımın üstüne hala müslüman öldürmem padişahıma el kaldırmam ben olmaz öyle şey diyorsanız da, yolunuz açık olsun ne diyeyim. size ne desem boş. tın diye ses geliyor sizden bir kontrol ettirin!!

• Bence bizim tarihimize baya bi değinirler diye düşünüyorum.Baksanıza Ayasofya cami,tuğralar filan.Bence bombo gibi bişe çıkacak.
  • Oyun "osmanlının şerefli tarihini" anlatma derdinde değil, yanlış beklentidesiniz. Oyunun hikayesi, amacı belli, bu amaç yolunda çeşitli tarihi olaylara yediriliyor. Templar kavramı zaten "yönetimi ele geçirmiş yada geçirmeye çalışan gruplar" olduğu için bu oyunda da çeşitli mevkilerde templar göreceğiz, osmanlı askeride öldüreceğiz bence burası kesin. Sadece amaç önemli.

Mesela bortherhood'da Borgia gibi despot bir ailenin sıkı yönetimde ki kötü askerleri öldürüyordur, bu kabul edilebilir. ACII'de öldürdüğümüz yaşlı bölge lideri aslında rönesansa yararı olmuş, avrupanın kültürel zıplamasına yardımcı olmuş insanlar. Ama oyun "arada 1 tanesi şöyle böyle" diyerek meşru kılıyor ve olabilir.

Önemli olan hikayeye yedirilmesidir. Ama kesin kez aşırı milliyetçiler, ırkçılar, "müslüman kesmem, herkesi keserim"ciler çıkıp oyunu beğenmeyecek.

• yeni video geldi videoda altair var sanırım :D
  • Videodaki tarih ise 24061459 yani 24 Haziran 1459. Ezio Auditore'nin doğum tarihi. Dolayısı ile yeni oyunda da Ezio'yu görmemiz mümkün ancak önceki videolarda Altair'e de göndermeler olduğundan flashbackler de bizleri bekliyor olabilir.

Oyuna Türkçe dublaj olmasa da altyazı gelsin.Böyle bi oyunu Türkçe oynamamamk olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.