Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
17
Favori
27.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valhalla oynayıp da Basim'e kanı ısınan var mı ya? Bence çok itici bir karakter. Valhalla'da gereksiz bir gizem yaratıp bir halta da yaramayan bir pozisyonu vardı. Adettendir deyip oynayacağız tabi. Ama ne kadar keyif verecek o kısmı benim için şüpheli.

• sarıKırmızı kullanıcısına yanıt

Fazla takılmayın valhallanın 10 da 1 i kadar oyun zaten çıktığı gün bitirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Satışları düşse belki değişiklik yapacaklar ama oyunların satış rakamları iyiyken neden değişikliğe gitsin ki Ubisoft bu para herşeyden önce gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemo94

Satışları düşse belki değişiklik yapacaklar ama oyunların satış rakamları iyiyken neden değişikliğe gitsin ki Ubisoft bu para herşeyden önce gelir
    Ne bileyim kral ac origins hariç son oyunları biteremedim hele Valhalla boğdu beni her yerden birşey çıkmasi bir yerden sonra daralttı beni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam haklısın Valhalla’yı kendimi çok zorlamama rağmen ben de bitiremedim 56 saat falan oynayış sürem var ama resmen zorla oynadım. Ama dediğim gibi işte satışlar iyi olduğuna göre seveni çok demekki

• quote:

Hocam haklısın Valhalla’yı kendimi çok zorlamama rağmen ben de bitiremedim 56 saat falan oynayış sürem var ama resmen zorla oynadım. Ama dediğim gibi işte satışlar iyi olduğuna göre seveni çok demekki
    Evet hocam malasef şu sıra Zelda oynuyorum o da açık dünya onda da bir ton görev var ama efsane yapılmış işte ac de bu ruh yok artık

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Doğal, hele ki origins ve üstüne odyssey oynadıysanız baymanın üstünde. 3 oyunda birbirinin aynısı sezonluk tema değiştirmiş hali. O kadar bayıyor ki bir tanesini uzun süre oynadıysanız, diğerlerini bitiremedim. Etrafı kocaman yapmakla her tarafa bir keşfetme mekanı serpiştirmekle oyun saati uzatmakla falan olmuyor bu işler.

• AC serisini zaten benim gözümde Ac yapan şey açık dünyadan çok kurgusuydu hocam. Üçlemeden sonra hikaye çok zayıfladı açık dünyada da farklı şeyler denendi en son Witcher benzeri bir formül denediler kimine göre tuttu kimine göre tutmadı. Zelda zaten hiçbir açık dünya oyunu ile kıyas kabul edemeyecek bir oyun. Tears of the Kingdom ile adamlar öyle bir çıta yaratmışlar ki kendileri nasıl geçecek bu çıtayı merak ediyorum. Gerçi Botw için de aynılarını demiştik ama her oyunda bir şekilde üstüne koyuyorlar.

@Sarohan hocam Origins’i çok çok beğenerek oynadım biter bitmez Odyssey’e başladım hiç sıkmadı hatta bayıldım. Valhalla’ya hemen başlamadım o dönem sistemim adam gibi çalıştırmıyordu çok sonra sistem dizip başladım ama yok eksik bir şey var oyunda adını koyamadığım bir şekilde oyun hiç sarmadı. Oynadığım en sıkıcı, en rezalet AC oyunu desem abartmış olmam sanırım. Beğeneni de çok saygı duyarım ama ben hiç beğenemedim bu oyunu ne hikaye olarak ne oynanış olarak sarmadı beni. Belki ilerde açılır, açık dünya aktivitelerinde eğlenceli bir şey bulurum diye diye 50 saat gömdüm oyuna ama yok beğenmedim.

Cemo oyundan anlamıyorsun Cemo. Zelda minimalist yapılı olduğu için kaliteliymiş imajı yapıyor, çünkü oyunda gerçekte hiçbişey yok. Biz Mgs V oynadık, Hitman 2016 oynadık, Watch Dogs 2 oynadık yani anlatabiliyor muyum bunlarda size canavar gibi bir sandbox sunuyor ve Aİ tepkileriyle adamın nefesini kesen bir işe dönüşüyor. Wd2'de binaya sızıyorum kapıdaki görevli ah siz hackerlar diyip gidip güvenliğı çağırıyor her sızmada bambaşka bir random çılgın ötesi olay oluyor, Mgs V'te kafadan patlatıyordum herkesi ve düşman bunu farkedip hepsi kasket giymeye başlıyor, artık kafa patlatamıyorsun.

Zelda'yı böyle oyun oynamayan adamlar över. Keşif hissi Ac Valhalla'nın yanından bile geçmez, bırak Valhalla'yı bomboş haritalı Mgs V bile collectibleslar, müzikler, kasetler vsyle çooook daha anlamlı bir keşif hissi sunuyor. Zelda'da keşfedeceğin şey bomboş shrinelar ve afedersiniz b*klardan ibaret. Şaka değil oyun boyunca Korok seed diye b*k topluyorsun. Cidden bu mu ooo efsane oyun.

Esas Ac Valhalla ef-sa-ne. Hem quest yapısı, hem keşif hissi hem de keşfedilen içeriğin kalitesi olarak arada dağlar uçurumlar kadar fark var. This is craaaazy Zelda övülüp Valhalla gömülmesi. Harita olarak hepsinden daha iyi dizaynlanmış. Hele kadın karakteri açıp kapşonla(kapşonu takınca düşmanların sizin tespiti zorlanıyor) milleti avlamak huzurlu ve zevkli bir challenge. Odyssey'de güzel oyun grafikler falan çok daha göze hitap ediyor ama çoğu rpgler gibi boş bir oyun. Oysa Valhalla bir roman okumak gibi bir deneyimdi, hikaye ve kurgu olarak açık ara en iyi Ac budur. Hiçbiri yaklaşamaz Hordafylke arcı resmen duygu şöleni ama işte oyun sizin hikayeyi keşfetmenizi istiyor, hikayeyi anlamayı keşif sistemi üzerinden kurmuş, show dont tell yapıyor.

• Ya bi sus don lastiği nerden çıktın sen yine. Saçma sapan konuşma

• quote:

Ya bi sus don lastiği nerden çıktın sen yine. Saçma sapan konuşma
    Wd2 yapay zeka dediği yerde bıraktım sanırım arkadaşa birşey yedirip içirdiler 😅

Bence size bişey içirdiler. Devrimsel Npc ai olarak sadece iki oyun var son 10 yılda; WD Legion ve 2. O çok övülen Rdr 2 15 sene öncesinin sistemini kullanıyor. Elbette çok konuşuyorlar vs. ama tepkilerin randomluğu ve sandboxa entegresei kıyas kabul etmez.

Combat Ai olaraksa Mgs V ve The Division 2 son 10 yılın en randomları. Ve bu yüzden bu oyunları ben sonsuza kadar oynarım. Zelda'nın boooooooring feeeest fizik motoru etkileşim saçmalıklarından daha fazla randomluk ve zevk veriyor bu.

Ama booooşver. Grup psikolojisi olarak belli ve özellikle kötü-sıkıcılıkta en doruk nokta oyunları övüp övüp iyi oyunlara düşmansınız. Size laf anlatmak boştu, bir kez daha görüyoruz işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FCABC091A

Bence size bişey içirdiler. Devrimsel Npc ai olarak sadece iki oyun var son 10 yılda; WD Legion ve 2. O çok övülen Rdr 2 15 sene öncesinin sistemini kullanıyor. Elbette çok konuşuyorlar vs. ama tepkilerin randomluğu ve sandboxa entegresei kıyas kabul etmez.

Combat Ai olaraksa Mgs V ve The Division 2 son 10 yılın en randomları. Ve bu yüzden bu oyunları ben sonsuza kadar oynarım. Zelda'nın boooooooring feeeest fizik motoru etkileşim saçmalıklarından daha fazla randomluk ve zevk veriyor bu.

Ama booooşver. Grup psikolojisi olarak belli ve özellikle kötü-sıkıcılıkta en doruk nokta oyunları övüp övüp iyi oyunlara düşmansınız. Size laf anlatmak boştu, bir kez daha görüyoruz işte.

Tamam kral sakin ya birşey demedik bak keyfine niye bu kadar sinirlendin yoksa division'ı 900 saat oynayan senmisin 😁

1845 saat oynadım ve devammm.

Hocam bu hep böyle ya nerde tutan bir oyun var onu gömer tutmayan oyunları da övüp durur

Ubisoft 40 senelik oyun şirketi bak 40 diyorum. Vee bu şirketin en çok satan, en çok oynanan, bu adamlara all this splinter cell, rayman, Prince of persia vs üreten adamlara tarihi boyunca en fazla kar getiren oyunlar Ac Valhalla ve The Division ikilisi. Kim tutmamış oyunu övüyor?

Edit: hoş Siege'de vardı ama o Cs ve Fortnite gibi herkesin deli gibi oynadığı ayrı bir fenomen. Onu saymıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCABC091A -- 24 Mayıs 2023; 8:8:5 >
  • Seveni kadar sevmeyeni de çok bu oyunların. Bir ac2 sükse yapmadı onun için diyorum tutmadı diye. Yazdıklarını yukarda ben de yazdım zaten satışlar çok vs… neyse sen yine de trollükten uzak dur bak kafayı yiyeceksin sonunda

• GOTY 2023

• quote:

Hocam bu hep böyle ya nerde tutan bir oyun var onu gömer tutmayan oyunları da övüp durur
    Sıkıntı yok hocam isterse piksel art grafikli oyunlar oynasın da nasıl keyif aliyorsa öyle babasının şirketi olsa bu kadar savunmaz fanatikliğe gerek yok ki güzelse güzel yanları konuşulur eleştirilecek bir yani varsa yine yorumu yapılır bu işler böyledir

• Ya ben bu oyundan tekrar gecmise donuyor ozune donuyor diye umutluydum ne demek beklentileri dusuk tutun?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.