Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
17
Favori
27.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her işin seveni kadar sevmeyeni var. Rdr 2, Elden Ring, Zelda Botw vs. Hepsi gerçekte son derece tartışmalı ama incelemeciler 10/10 verdi diye insanlar eleştirileri görmezden gelip kendini kandırıyor. Durum bu. Bu oyunlardaki eksikler artılarından daha fazla ve bu deneyimi o abartılı gömülen oyunlardan çooook daha kötü etkiliyor. Çünkü dizayn tercihi olarak oyundan zevk almamı engelleyen bişeyler var.

Ac2 gibi sükse yapmayacak hiçbiri zaten. Nostaljik yanı var o işin, gelen giden herkes onu övecek. Ama şimdi millet onu bıraktı Ac Unity övüyor deliler gibi çünkü o nostalji oldu 10 sene geçtiği için. Aynı şey Valhalla'da da olacak, çünkü hem oynayan sayısı ikisinin toplamından fazla hem de kurgusu hayat gibi 6 aylık süreçte oynanılan bişey. Ve o süreçte yaşadıklarım, oyunun etkisi hepsi birbirine karıştı. Bu yüzden yakın zamanda tekrar başladım nostaljiyi gömülmemek için. Ama oyuna tekrar başlamayanlar 5 sene sonra öyle bir övecekler ki şaşıp kalacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnceleme notlarından bağımsız Rdr2 en keyif alarak oynadığım açık dünya oyunlarından biriydi ilk oynadığımda bu muymuş bu kadar abartılan oyun demiştim yalan yok. 2-3 ay hiç girmedim hatta ama sonradan hikayesiyle öyle bir sardı ki oyun öyle bir keyif almaya başladım ki tarif edilemez. Zelda konusunda tartışmaya girmeyeceğim çünkü oyunu korok toplamaktan ibaret sanıyorsun herhalde o yüzden He He diyip geçiyorum Ocarina of time ile oyun dünyasına yön vermiş bir oyundu Zelda

Nostalji konusu ise bence şöyle ki her çıkan oyun eskisini aratır oldu. Günümüz 3a oyunlarında ps exc…oyunlar hariç hikayeye abanan oyunlar çıkmıyor belki de sektör böyle istiyor bas grafiği geç oynayanı olacak nasılsa. Ea NFS mw da yaptığını şimdi yapamadığı gibi Ubisoft’ta yapamıyor işin nostaljisi bir yana çıktığı zamanda bize hissettirdiklerini şimdiki oyunlar hissettirmediği için insanlar eski oyunlara özlem duyuyor. Belki de haklısın ilerde öyle rezalet AC oyunları çıkacak ki Valhalla’yı bile aratacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 24 Mayıs 2023; 10:5:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• BEN BU OYUN BU İLKBAHARDA ÇIKACAK ufak çaplı bir oyun olacak da diğer ac gelene kadar atıştırmalık olacak diye biliyordum baya büyük bir şey geliyor gibi

• Oyun büyük yeğen yani büyük oyun olacak beklemedeyiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 24 Mayıs 2023; 12:3:11 >
  • Don adlı arkadaşı çok ciddiye almayın çünkü kendisi troll. Metacritic userscore'u 2 olan Redfall'u yılın oyunu yaptı kendisi. Yani tartışmak vakit kaybı. Şimdi de RDR2'yi, Elden Ring'i, Zelda'yı falan gömüyor. Aynen oyun dediğin zaten Redfall gibi bomboş olur, Valhalla gibi saatlerce aynı şeyleri yaptırır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

Redfall objektif tüm ölçütlerle Goty 2023 şu ana kadar. Ben bunu argüman argüman ispatlarım %100 bir şekilde ama objektif gerçekleri kabul etmek istemeyince yapacak bişey yok.

Ac Valhalla'daki quest çeşitliliği, keşfedilen içeriklerin varyasyonu, haritanın detaylılığı, oyunun pacingi, hikayesi, kurgusu, karakterleri Rdr 2, Elden Ring, Zelda toplamından daha büyük.

Şimdi ağlayabilirsin.

• İnternet üzerinde sana katılan bir kişi bile bulamazsın. Özel çocuk seni, hadi ağlıyorum bak gözlerim yaşardı bu duruma. :)

• The Frost kullanıcısına yanıt

Ah yazık, sen interneti ne sandın kuzum? Oğlum gerçek hayatta sizin yorumlarınızı psikologlar filan inceliyor(şaka değil ha), siz internet denen hayal ürünündeki kuru kalabalıksınız. Fanboy da sizsiniz, popüler herşeye sırf popüler diye düşman olan da sizsiniz. Benim yazdıklarım bu hayal ürünü belli firmaları yalamak üzere kurulu circle jerkçülere değil gerçek halka yazılıyor. Ve onlar da beni seviyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCABC091A -- 24 Mayıs 2023; 19:7:17 >
  • Aha özüne dönüyor bu banlanan eski hesapta kendini mehti ilan etmişti şimdi de yavaştan halka seslenmeye başlamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemo94

Aha özüne dönüyor bu banlanan eski hesapta kendini mehti ilan etmişti şimdi de yavaştan halka seslenmeye başlamış
    Yakın da peygamberliğini ilan edecek

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Hayır hadi bu saçmalıyor da ciddiye alanı da görmedim ama yılmadan saçmalamaya devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemo94

Hayır hadi bu saçmalıyor da ciddiye alanı da görmedim ama yılmadan saçmalamaya devam ediyor
    Benim yüzümden oldu hocam biraz da sen katıldın bana arkadaş fazla ciddiye aldı sanırım ubisoft'dan hisse aldı ya amca oğlu içeride çalışıyor

• Mehdi ilan eden hesabın ismini versene gerçekten merak ettim.

Ama Cemo bence yazmayayım diye uyduruyorsun tüm bunları ya, neyse, kolay gelsin.

Edit: PC oyunları bölümlerini arattım Mehdi diye birşey yok. Aha böyle yalancılarla ve algı kasanlarla uğraşıyoruz işte. Geçen sene Don Drapperz benzeri copy pasteleyen hesaplar ve bir de bir tane daha hesap vardı Elden Ring bişeyler bişeyler diyen(bunlardan Abomination katkısıyla haberim oldu hatta bu forumu o zaman takip etmeye başladım) onların hiçbiri Mehdi falanım demiyordu benim gördüğüm kadarıyla. Benim bildiğim başka Don Drapper çakması veya benzeri hesap yok. Ki bu iki hesapta benim değil. Orijinal hesabım için@Don Drapper bu. Zaten tarihlere bakınca anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCABC091A -- 24 Mayıs 2023; 20:39:50 >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam kendini suçlama bunun ne zaman nereden çıkacağı belli olmuyor

• PC’de olsam eski mesajlara iner bulurdum. Don Drapper, Don Drapperz ve son olarak da Hz.Don. Aynı toksiklik, aynı yazım tarzı. Bu iki hesapta sana aitti adım gibi eminim. Tutan oyunların başlıklarında oyunu gömen uzunca parantezler, entel görünmek için araya sıkıştırılmış yabancı kelimeler ve sırf tartışma çıkarmak için her fikire karşıt bir fikir sunma çabası…

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Don Drapperz benim falan değil ekşideki tüm yazarları kopyalayan bot hesaptı, öteki hesap Abomination ve Don drapper etkisinde bir gencin hesabı, tüm bunları arşivci olan benden iyi mi bileceksin? Niye üste basa basa her başlıkta hakkımda yalan söylüyorsun? Niye olmayan olaylar uyduruyorsun? Ben şu an tüm Don drapper tandansı olan hesapları inceliyorum bahsettiğin gibi zevkli bişeylere rastlarım diye ama yok Mehdili bişeyler.

• Bilgisayar kurulu değil sana sözüm olsun kurduğumda eski mesajlara gidip bulacağım tabi banlanan hesabın mesajlarını silmemişlerse.

• Daha önceki söylentiler Ekim ayında piyasaya sürüleceğini öne sürerken, Amazon Japonya da dahil olmak üzere birçok Japon perakendeci Assassin's Creed Mirage'ı 12 Ekim çıkış tarihi ile listeledi.

TrueAchievements tarafından yapılan haber.

• 12 Ekim 2023 Çıkış tarihi

Ubisoftyoutube
    Pre-order Assassin's Creed Mirage: https://assassinscreedmirage.com Coming October 12, 2023. Watch the Assassin's Creed Mirage Gameplay Trailer About Assassin's Creed Mirage: In Assassin’s Creed Mirage, you are Basim, a cunning street thief with nightmarish visions, seeking answers and justice. After an act of deadly retribution, Basim flees Baghdad and joins an ancient organization – The Hidden Ones. As he learns their mysterious rituals and powerful tenets, he will hone his unique abilities, discover his true nature, and come to understand a new Creed – one that will change his fate in ways he never could have imagined. Learn more at: https://assassinscreedmirage.com Follow the Assassin’s Creed pages to get the latest news on Mirage: INSTAGRAM: https://www.instagram.com/assassinscreed/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/assassinscreed TWITTER: https://twitter.com/assassinscreed #Ubisoft #AssassinsCreed About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: https://www.ubisoftgroup.com. © 2023 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=G97lx7orMN8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 25 Mayıs 2023; 0:29:34 >
  • 12 ekim geliyor gönlümün efendisi bee!!! <3

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.