Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
624
Cevap
16
Favori
27.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu Ubisoft+'dan PC'ye nasıl alabiliriz. Bir rehber vs gibi bir şey var mı? Bulamadım internette de ben.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Valhalla nasıl 47 gb idi ? Hem xboxda hemde ps de oynadım 100 gb üstündeydi ben oynadığımda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 47 GB çıkış boyutu idi. 3 senede sadece ana oyuna tonla içerik eklendi normaldir. Ben en son bütün DLC'lerle beraber 160 GB indirmiştim.

• Epic Games Store üzerinden alan arkadaşlar ön yüklemeyi Epic'e bağlı Ubisoft hesabıyla Ubisoft Connect üzerinden indirebilir. Diğer oyunlarda da olduğu gibi Epic Games Launcher'a ihtiyaç olmadan doğrudan Ubisoft Connect üzerinden oynayabilirsiniz.

Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
    Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 3 Ekim 2023; 2:21:0 >

• The Frost kullanıcısına yanıt

Yarın gece indirmeye bırakırım sabaha akarız oyuna. AC Origins ve diğer serilere pek ısınamamıştım bakalım bunda ne olacak.

• PC için Ubisoft+ nasıl alabiliriz? Bu üyelik ile alıp oynamak daha mantıklı geldi.

• Mirage ubisoft+ da olacak ise ps plus alınca da oynayabiliriz değilmi

• Şu oyunların boyutlarıyla içeriğin ve kalitesinin bir alâkası olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba ? En basitinden bir örnek. Cod black ops 4, içi dışı boş bir oyun sadece zombi modu ve gerisi çoklu oyuncu odaklı modları olan oyun 150 küsür gb. Ee ? ne oldu şimdi bu oyun çok büyük uçuk kaçık şahane mi ? Bırakın bu işleri.

• Asetil Co A kullanıcısına yanıt

Xbox mağazasından aylık abonelik başlatabilirsiniz.

• Ubisoft + yı alırsak çıkış tarihinden önce oynayabiliyormuyuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Hayır.

• Ekim 5 gece 2'de oynamaya açılacakmış.

• Anonymous Çeviri, çıkış günü Türkçe yama yayınlayacakmış.

• Ubisoft - Twitch şimdi izleyin arkadaşlar drop veriyor 50 dirhem holy knight raven ve kıyafet. 30 dk da bir. Ubisoft hesabınızı twitch hesabınızla bağlamanız lazım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 3 Ekim 2023; 20:59:42 >
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    Oyuna laf etmedim zaten ubisoft yaptığı icin her şekilde harika bi oyun olucak beni şaşırtan oyun boyutların hep artarken bunun düşük olmasıydı

God of war ragnarok da 110 gb ama bomboş bi oyun oyunda harita bile yok desem yeridir dümdüz koridordan ibaret mobil oyun sağlığında bişeydi grafik desen oda yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 3 Ekim 2023; 21:1:35 >
  • Oyunun boyutu küçük çünkü oyun küçük. Ana oyun değil bir ara oyun. Hatta ilk olarak Valhalla DLC'si olarak planlanmıştı sonra azıcık daha genişletip ayrı bir oyun olarak piyasaya sürmeye karar vermişlerdi. Dolayısıyla beklentileriniz çok yüksek olmasın derim. 10 üzerinden 7'lik bir oyun olacaktır diye tahmin ediyorum. En yakın ana AC oyunu seneye tanıtılacak büyük ihtimalle, bence en geç 2025'te çıkar. Japonya'da geçecek olan Assassin's Creed Red kod adlı bir oyun. Sadece Next gen olacak. Asıl sıçramayı o oyunda göreceğiz gibi. Mirage işte o oyuna kadar "oyuncular AC'siz kalmasın, idare etsinler" diye çıkarılmış bir oyun olacak bence. Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 3 Ekim 2023; 21:52:35 >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

Azıcık genişletme falan değil kağıt üzerinde DLC olarak planlanıyordu. Odyssey, syndicate, valhalla vs. kendisinden önceki oyunlardan ne kadar farklı ve yepyeni şeyler varda onları tam fiyattan ana oyun olarak sattılar onu söylemek lazım. Unity deki temayı değiştir 3-5 çapulcu karakteri koy, mahalle kavgası şeklinde her yere kavga eden npcler koy bitti. Parkur desen zaten doğru düzgün yapamıyordun her yer cadde olmuş onun için just cause gibi oradan oraya kanca at git vs. Origins'in temasını değiştir Odyssey desen Yunan mitolojisini ve iğrenç fantezileri koy oyuna tamam. Valhalla keza öyle. Bu arada bir sonraki oyunun başında da Odyssey'in yönetmeni olacakmış. Tamam işte elimizde yanarlı dönerli katana ile 2 başlı ejderha ile savaşırız artık.

• Sarohan kullanıcısına yanıt

Origins, Odyssey ve Unity benim favori AC oyunlarım olduğu için dediklerine katılamayacağım. Üçü de benim gözümde 10/10'luk oyunlar. RED'i de heyecanla bekliyorum. O muhteşem tarihi dokunuşlarla içinde kaybolacağımız bir dünya geliyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 3 Ekim 2023; 21:36:22 >

Aynen öyle. Her oyunda bir sürü boş işler koymuşlar dememe rağmen AC olunca birden %100 yapmış oluyorum kaşla göz arasında. Mirage'a da burun kıvırsam da alınıp oynanacak muhtemelen :)

Dediğimi anlamamışsın zaten. Origins ve Unity'ye bir şey diyen yok. Kötü veya iyi demiyorum zaten. Unity tam anlamıyla yeni nesil oyundu her ne kadar çok fazla sorunla boğuşmuş olsa da, şimdiki oyunlara taş çıkarır. Ondan sonra gelen syndicate klon oyunu, Origins den sonra gelenler de onun klonu. Oynarken mekandan ve temadan bağımsız olarak farklı ve yeni bir assassin oynuyorum hissi oluşması imkansız.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.