Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
16
Favori
27.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlar nostaljiyi severler, ama getir koy önüne 2 dk sonra sıkılırlar.

1 ile 2 orda duruyor zaten özleyenler açıp oynasın. 1 ile 2 deki karakteri sevmişti millet Ezio öldükten sonrası zaten her oyun yeni bir karakter bağlanamadık oyuna. Beğenelim, beğenmeyelim yenilik şart. Origin le türü değiştirdiler, bir sonraki oyunla yine değiştirsinler, söveni kadar seveni de olacaktır.

• "Oyunun en zayıf noktası hikayesi. 10 saat sonunda oyun bitip credits ekranı çıktığında bu hikayenin anlatılmasına ne gerek vardı dedim."

İncelemenin can alıcı noktası bu.
    En azından valhalla dlc leri hikaye bakımından daha iyiydi son dlc baya kötü çıkacakmış iyiki valhallayı lekelememiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cryptdlg kullanıcısına yanıt

Bir o bir de Odyssey'de artık %100 yaparken otomatiğe bağlamıştım. Oyun hayatımda en baydığım anlardandır.

Unity her zaman diyorum en gerçek Assassin's Creed oyunu oldu benim için. Ac 1 ve Unity serinin en sevdiğim oyunları. Unity çok gömüldü ama birbirinin kopyası AC'ler çıktıkça Unity'nin değeri anlaşılıyor.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Unity gelmiş geçmiş en iyi ac oyunudur bencede
    Odyssey bitirmeye kasınca çok sıkıyor bitirmeye kasmadan canın çektikçe açıp oynayıp sıkılınca kapatılıcak bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 4 Ekim 2023; 15:27:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine bir hevesle başlayıp yarıda bırakacağımiz bir ac oyunu daha çıkmış tam beklenildiği gibi klasik ubisoftun saçma sapan görev yapısına sahip bir oyunu daha.

Bu firmanın son çırpınışları yakında işten çıkartıldilar küçülmüye gidiyorlar haberleri gelir artık insanlar bıktı aynı şeyi temcit pilavı gibi önlerine sunulmasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 4 Ekim 2023; 15:35:34 >
  • Beklediğim gibi 10 üzerinden 7 ya da yedi buçukluk bir oyun olmuş. Kötü değil ama süper de değil. Grafikler ve atmosfer harika görünüyor. Ama onun dışında hikaye, dövüş sistemi, derinlik falan çok iyi değil deniyor. Yine de keyifle oynanır gibi. Kesinlikle kötü çıkmadı incelemelere göre. Asıl sorun Konsolüssü incelemesinde PC optimizasyonu çok kötü deniyor. Umarım ilk gün patchiyle düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 4 Ekim 2023; 15:42:49 >
  • Puanlar olması gerektiği gibi, yan oyun olmasına rağmen gayet olumlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt

Bana göre de 1 en sevdiğim oyundu. Tarihi akışı, seslendirmeler, combatın gerçekçiliği, ilk oyun olmasının da özel bir yeri var tabii. Origins'i oynadığım ilk günden sevmemiştim ama tekrar denesem sever miyim bilmiyorum. Bakalım Mirage ile tanışacağız şimdi.

• Enis Kirazoğlu izleyen kaldı mı.. kafasına esmediği oyun olursa (kafayı yedim, sinir hastası oldum bilmem ne) beğenirse '100 saat gömdüm, ömürlük oyun olmuş' vs zırvalar durur ancak.

• Meta puanları da Valhalla, Odyssey ve Origins'ten aşağıda. Bu üç oyun kadar iyi değil Mirage ama kötü de değil. Oynanır, geçilir. Ben asıl RED'i bekliyorum. Onu beklerken bunu da bitirip geçeceğim.

• Asıl değişikliği Red'de mi yapacaklar emin değilim. Valhalla ile Red arasında geçen süreye bakarsak iyi bir şey geliyor gibi düşündürebilir ancak ona da yine RPG olacak, yine iki karakter seçeneği olacak vs. daha önce tecrübe ettiğimiz şeyleri söylediler. Büyük değişiklik Hexe ile mi olacak acaba? Çünkü bu oyun için daha öncekilerden çok farklı bir AC olacak dediler.

• xbox üzerinden Ubisoft + aldım Türkiye hesabı ile . Mirrage ubisoft + ya eklenmeyecek mi ? çünkü ön yükleme açık değil. anlamadım ona göre iptal edicem. durduk yere girmiş olacak 170 tl

• denizlion kullanıcısına yanıt

uPlay'den mi bakıyorsunuz hocam?

• warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Hexe soulslike olacak gibi bir söylenti duymuştum bir yerden ama doğruluğu nedir bilmiyorum duyduğum yeri bile unuttum çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Intel promosyonu olarak alan arkadaşlara oyunun Intel hesabına açıldığını belirtelim.Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Tobe oyun sektörünün son kalesi ubisoft onlar da olmasa piyasa sinamatik tps ve souls oyunlarından ibaret olucak

• Oyun erişime açıldı, Anonymous da Türkçe yamasını yayınladı.

• Oyunu Epic Games Store üzerinden alan arkadaşlar geri sayımı hiç beklemeden, Epic ile uğraşmadan doğrudan Ubisoft Connect üzerinden oyuna erişebilir.

Herkese iyi eğlenceler. :)

Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 5 Ekim 2023; 2:10:47 >
  • Oyunun ilk 2 saati hakkında ki izlenimim Valhalla 2.5 Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} Oyun neredeyse her anlamda Valhalla DLC olmaktan kurtulamamış. Keşke DLC olarak çıkarsalardı.

Basim oldukça güçsüz ama hızlı. Bir iki vuruşta savaşlarda ölme ihtimaliniz büyük. Açık dünyası yine geniş ve ilgi çekici. Valhalla kadar büyük değil ama en azından Valhalla da ki Paris haritası veya Norveç haritası kadar büyük bir haritamız var.

İlk gün patch'i yaramış. i7 9750H/GTX 1650/16 GB Ram PC'imde Low ayarlarda TAA Performance modunda sabit 45 fps alabiliyorum stutter vs olmadan. Oyun Hogwarts Legacy veya Jedi Survivor gibi optimize faciası olmamış.

Eğer Valhallayı yeni bitirdiyseniz veya onun tadı hala ağzınızda ise kesinlikle önermiyorum. Çünkü baya bildiğiniz onun yandan yemişi bu oyun ama uzun süredir bitirdiyseniz veya AC hayranıysanız oyuna kesinlikle bakın derim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.