Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
17
Favori
27.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Origins, Odyssey, Valhalla ve dlc'leri filan derken ben artık fazla doymuşum. Zorladım kendimi ama olmadı :(

• ONUR251 O kullanıcısına yanıt

O zaman tam bana göre. Bu seriye Origins ile başladım ama bitiremedim, %10'da sıkılmıştım Level kasma vs derken.

• Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

Dayanamadık aldık gene. AC Origins ile Valhalla'nın çocuğu olmuş Mirage demişler. Ama stealth çok güzel olmuş. AC demek stealth demektir zaten. Bence Mirage Valhalla'dan daha iyi çünkü daha gerçekçi olmuş. Valhalla AC'den bağımsız çok güzel bir Viking oyunu ama bir AC değildi gözümde. Kahrolsun şu AC sevgimize aldırdılar gene oyunu :)

7900 XTX'te 4K 110-120 civarılarında takılıyor oyun Ultrada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2023; 12:34:6 >

• Oyun bende açılmıyor

• Şu saçma sapan efektleri niye insanların keyfine göre açıp kapatmasına izin vermez anlamıyorum firmalar. Chromatic aberration'dan nefret ediyorum. İçine ediyor oyunun resmen. En amatör firma bile yapmaz bunu.

Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
  • merto98 M kullanıcısına yanıt

Açılmıyor derken biraz daha detaylı bilgi verin burası destek forumu değil ayrıca. Ubisoft destek birimine bildirirseniz yardımcı olsunlar.

• Dante kullanıcısına yanıt

Bu nasıl 4K, UHD texture'ı dlc olarak alıyoruz heralde Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

720p gibi

• oyun bende 1280 720 olarak açılıyor yarım ekran kalıyor tam ekran yapamıyorum

• Oyun sırasında haritayı yada envanteri açarsam oyun çöküyor. Acil güncelleme lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Densizyoutube
    HOŞGELMİŞSİNİZ BUYURSUNLAR ,NE VEREYİM ABİME Abone Olursanız Tadından Yenmez! Selamlar Sevgiler İyi Oyunlar ! Abone Olursanız Kaymak Gibi Olur Discord : https://discord.gg/densiz Twitter : https://twitter.com/densssiz İnstagram : https://www.instagram.com/densssiz
    https://www.youtube.com/watch?v=lo-6wM9ihjA

Oyunu Deniyoruz Bakalım 3080Tİ 5800x işlemci ile

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Yalnız cidden oyunun kaplamaları çok kötü kaç kere grafik ayarlarını kontrol ettim doğru mu diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Oynarken hiç göze çarpmıyor bende 4K'da.

RT'ye sahip olmayan en güzel görünen oyunlardan birisi. AC serisinin de en iyi görünen oyunu olmuş Origins ile birlikte. Unity üzerine koymuşlar nihayet.

Tabii hala RT olmayıp RDR 2 kadar iyi görünen oyun gelmemesi ayrı bir mesele. Stüdyolar durup bir şunu düşünmeli artık.

Ama AC Mirage genel olarak beğendiğim bir oyun oldu. 180 lira Ubi+ ile değer. 1 ayda bitirilir geçilir. Gayet doyurur. Ne çok çok kaliteli (burada RDR 2 yi örnek alıyorum), ne çok çok kalitesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2023; 22:22:0 >
    Hocam ben 1080P de oynuyorum ama benim gözüme çok batıyor Valhalla böyle değildi çok güzel görünüyordu en son Unity oynamıştım onun bile dokuları bundan güzeldi belki bir kaç ince ayar yapmam gerekiyordur kurcalamadım fazla acaba TAA yerine FSR’yi mi seçsem ki

Bu arada oyun benim de çok hoşuma gitti ama bu fiyatı etmez intel promosyonu ile almış olmasam kırılmasını beklerdim herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 5 Ekim 2023; 22:24:29 >
  • Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
  • Native yapmayı deneyin. veya 1080p üzerine alıp FSR deneyin. FSR native'den kötüdür ama yüksek çözünürlükte daha iyi olabilir.

• Kaplamaları çok yakından incelemezseniz bence grafikleri ve atmosferi şahane. Optimizasyonu da çok iyi. 3070`li Laptop ile 1440P Ultra ayarlarda 60 FPS ortalama ile oynuyorum. Üstelik DLSS falan da açmadım. Resolution da %100'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 5 Ekim 2023; 22:53:55 >

180 TL xbox konsolları için PC için nasıl o fiyata alabiliyoruz?

• Frobisher kullanıcısına yanıt

Ubisoft+ — One Month Membership ürününü satın al | Xbox

hocam buradan alın sonra ubisoft connect indirin ben girince direkt ubi+ gözüktü ama belkide daha önceden bir şekilde bağlamışım hesapları ayrıyetten gamepass üyesiyim bide ben.

Amd karta overclock yapmak büyük cesaret ister hocam 😁

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.