Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
16
Favori
27.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun videolarına biraz baktım ve şunu söyleyebilirim en detaylı assasin eğitimini bu oyunda görüyoruz taktir ettim black flag gibi kıyafeti giyip bıçağı takıp suikastçi olmuyoruz veya valhalla gibi bıçağı alıp bi dağdan aşağı inanç atlayışı yaparak suikastçi gibi hissetmemizi beklememiş yapımcılar kaç oyun sonra akıllarına gelmesi de bir gelişmedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 8 Ekim 2023; 17:53:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

Hikaye işleyişini ben de sevdim. Tek eksiklik oynanış ve yapay zeka.

Ek mesaj: Oyunu 35 TL hesap olarak vereceğim, isteyen pm. Piyasada bu fiyata şu an sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 8 Ekim 2023; 18:44:27 >
  • Oyunun hemen başlarındayım fakat bence bu oyun fena değil arkadaşlar. Oyunun eksik yönleri yok mu var tabiki yapay zeka kötü fakat bu oyun gerçek Assassins Creed oyunu olmuş. Kombattan ziyade gizliliğe önem veren ve suikastçi eğitimi aldığımız bir oyun. Vallhala mı Mirage mı Assassins Creed oyunu diye sorsalar Mirage derim. Oyunu fena gömmüşler eksik yönleri elbette var fakat bence 7 / 7.5 puan edecek bir oyun. Oyunu Ubisoft+ satın alarak Rtx 3060'da oynuyorum optimizasyonu harika Ultra grafikler sabit 75 kare ile bir kere bile frame düşüşü yaşamadım.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt

35 TL derken hocam? Öyleyse ben alabilirim :)

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Hocam birisi ile anlaştık maalesef  

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Sağlık olsun hocam. Rakamı yanlış yazdığınızı düşünmüştüm :)

• Oyun hakkında kafanızda soru işareti kalmaması için şu videoyu izleyin yeter. Bildiğiniz mobil oyun kafasıyla, güle oynaya assassination yapa yapa bölge temizliyorsunuz. Hani özüne dönmek bu mudur? Mekanlar, ambians şahane olsun, yapay zeka, gameplay yerlerde sürünsün. Şaşırtmadı ve Ubifanlığı devam ettiği sürece de şaşırtmayacak.

Pintipanda youtube
    🔴 NİYE KİMSE BEĞENMEDİ BU OYUNU?
    https://www.youtube.com/live/wM-RAm1xpoU?si=4JjX0dyO-fpLrUrx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Origins'te bundaki kadar bedevi yoktu.

• Captainprice34 C kullanıcısına yanıt

Bence de. Combata hiç önem vermemişler zaten. Parry yap dodge yap vur vur vur vur combat bu kadar. Gizlilik daha önemli olmuş görev dizaynı ve ortamların dizaynı sebebiyle.

Oyun seriye yeni bir şey katmıyor zaten. Her şey eski oyunlardan buraya taşınmış, animasyonlar dizaynlar. Ama AC olunca hem hikayede yeni şeyler öğrenmek hem AC atmosferi sevenler için güzel bir oyun.

Ama bu seriye artık Unity gibi bir devrim yapılması gerek. Artık aynı motor aynı altyapı aynı animasyonlar ile bir oyun daha gelirse kusarız. Adamlar kıyamıyor eski yaptıkları şeyleri "nasılsa yaptık, yine aynı assetleri kullanalım" kafasından çıkamıyor.

Bi shift+delete yapın artık şu eski assetleri suyunu çıkardınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Ekim 2023; 8:18:2 >
  • Arkadaşlar bu oyun PS4 oyunu. PS4'e göre tasarlanıp nextgrn konsollar için bir iki makyaj yapılmış. Unity'nin ekmeğini hala yiyorlar. Ha bu oyunun güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii ki. Bir sonraki oyun eski nesile gelmezse o zaman Unity niteliğinde bir devrim görebiliriz.
    Oyun Valhalla gibi uzun olsaydı kesin almazdım fakat ayarında kısa olduğu için ubi+ sayesinde oynuyorum. Arkadan, havadan, bıçakla, sis bombasiyla adam öldürmek zevkli geliyor

Oyun çıkmadan önce bulundugu setting itibarıyla aklıma Ali Baba ile ilgili DLC koyarlar demiştim. Oyunda 4-5 saat sonra karşıma kızı çıktı. iyi olmuş, çok kısa sürüyor zaten ufak bir hatırlatma babında koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 9 Ekim 2023; 9:5:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Estheim kullanıcısına yanıt

Çok hoş detaydı o görev. Açıl susam açılımızı da dedik  

• 25 saat civarı bir oynanışla bitirdim oyunu, ne yalan söyleyeyim beni tatmin etti. Yormadan, uğraştırmadan aktı gitti oyun. Eksikleri var, özellikle yapay zeka berbat ötesi ama gizli ilerledikçe yapay zekanın sıkıntısına kılıf uydurmuş oluyorsunuz ki oyun zaten gizli gitmenizi istiyor.  Atmosfer, dönemi yansıtışı her zaman olduğu gibi çok başarılı. AC severlerin en azından Ubisoft+ ile bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum, beklentimin çok üzerinde bir oyun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 9 Ekim 2023; 15:59:3 >
  • Glasscannon G kullanıcısına yanıt

Sürekli aynı oyunu farklı isim ile üretiyorlar zaten. O kadar sağdılar ki süt kalmadı hayvanda artık :D

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt
    Elden ring Immortals Fenyx Rising çakması aslında ama neyse

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Neden ne alaka ?

• Başarımlar dan dolayı galiba bende öyle hissediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siz ubisofttr adına mı çalışıyorsunuz

• formw3 F kullanıcısına yanıt
    Çok isterdim ama ne yazikki hayır

• ubi stealth, stealth diyordu hani? oyunun combati cok kolay olmus yine, tek adamlik ordu gibi geziyorsunuz. ben karakterin guclu olmasini seviyorum orasi ayri.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.