Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows'un oynanış fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hasanaltay80 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Assassin's Creed Shadows'un oynanış fragmanı yayınlandı
    Xbox Showcase etkinliğinde Ubisoft Quebec’in gelecek aksiyon RPG oyunu Assassin's Creed Shadows için ilk oynanış fragmanı yayınlandı. Mevsimlerin değişimini gösteren hızlı sahnelerle başlayan fragman, oyunun iki kahramanı Naoe ve Yasuke’nin savaş halindeki görüntüleriyle sona eriyor.

Ayrıca Bkz.Yeni ücretsiz FPS oyunu XDefiant, Ubisoft'a tarihinde bir ilki yaşattı

Tek oyunculu bir oyun olan Assassin’s Creed Shadows, oyunculara her görevi nasıl tamamlamak istediklerine bağlı olarak iki kahraman arasında geçiş yapma olanağı sunacak. Naoe, gizlilik, parkur ve klasik Assassin's Creed oyunlarının hızlı oynanışını sunuyor. Suikastçı gizli kılıcı kullanabiliyor, atlatmaya dayalı savaş yeteneklerini ve cihazlarını kullanabiliyor ve hedefleri gerçekleştirmek ve görevleri tamamlamak için köylülerin arasına karışabiliyor. Bu arada Yasuke, büyük hasar veren kişi olarak çatışmaya girerken, düşman gruplarını kolayca alt etme ve fazla çaba harcamadan darbeleri atlatma yeteneğine sahip.

Ubisoft, oyun içinde zaman geçtikçe mevsimlerin değişmesi, sadece görüş hattı ve yükseklik yerine gizlilik unsurları için gölgelerin kullanılması gibi seriye yeni özellikler de getiriyor. Şirket, yeni Assassin’s Creed oyunu hakkında “Oyun dünyası dinamik ve son derece detaylı, oyuncuların içinde kaybolmasını sağlamak amacıyla oluşturuldu ve oyuncular hem Naoe hem de Yasuke olarak kendilerini çevreleyen güzelliklerle bağlantı kurmanın yeni ve benzersiz yollarına sahip olacak.” diyor.

Assassin's Creed Shadows ne zaman çıkacak?

Assassin's Creed Shadows çıkış tarihi 15 Kasım olarak belirlendi. Oyun, PC (Ubisoft Store ve Epic Games Store), Xbox Series X|S, PS5, Apple silicon  işlemcili Mac'ler ve Amazon Luna platformuna çıkıyor. Ubisoft Plus Premium aboneliğe sahip olanlar da oynayabilecek.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/ubisoft-shows-off-assassins-creed-shadows-shinobi-and-samurai-gameplay/

• Milyonların içindeki tek ve yegane zenci olarak şu bembeyaz tenli benim yarı boyumdaki kalabalığın içine karışayım da saklanayım düşmandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 10 Haziran 2024; 11:33:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt
    Gizliliği yasuke yapmadığına göre sorun yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alpayan01 A kullanıcısına yanıt

Anlayacağın dilden yazalım madem :)

Bir yeri bastım, temizledim

Sonraki tapınağa doğru yürüyorum

Önceki yeri basanın Japonyadaki tek ve yegane 2.0 boyda 120 kilo kömür karası bir camış olduğunu biliyorlar

Naapçaz, yol boyu geyşaların elinden şarap içip, yujolara mı atlıcaz hiçbir şey bilinmiyormuş gibi :) :)

Hayırdır yaprağım diyip ardımıza ok saplamıcaklar mı :)

Oyunun adı da Asassins bu arada haaa :) :)

Dikkat çektiğim nokta şu

Koca Japonya da, tekilliğinden çok geç taviz veren o koca Japonyada kala kala 1 tane karakter kaldı oyun yapılacak ve onun da zencisine kaldık zaten, aynen :) :)

• Yine eski oyuna yeni kıyafetli hikayeli dlc gibi duruyor. Yeni hiç birşey göremediğim gibi kuş da yok galiba 😀.

• doruhüso D kullanıcısına yanıt
    Beğenmiyosanız almayın tepki gösterebilirsiniz ben içerisinde suikatçi ve samurayı ayrı ayrı veren bir oyun oynayacak olmaktan memnunum sorun etmiyorum

• Bitirin artık şu bilmem neyi yemiş seriyi. Yeter be.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • On siparişi ilk duyuruldugu zaman yapıştırdım bugün sabırsızlık ile bekliyorum oynanış fragmanını

• Bir sonraki ac oyununda gözleri çekik siyahi gay görmek istemiyorsanız zamunda dan indirip geçin bu tür oyunları

• Çoook iyi olmuş. Savunma ve saldırı yapması zevkli görünüyor.

• iPad’den bakınca 1800? fiyatla 15 kasımda çıkacağı söyleniyor ancak sadece pc ve mac için çıkacak sanırım. Mobil veya tabletlere aynı anda gelmeyecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.