Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

Youtubeda 970 videolari dusmus.4690la oynamis elaman

1080p ultra her sey acik 70 fps.

Edit:gtx 950 high 40 fps ustu.youtubedan ac syndicate aratip bugunki videolara bakin.

Dediğiniz videoya baktım ama stabil 70 fps değil maalesef. İç mekanlarda olabilir ama dışarıda oldukça düşük.

Ben kendim olarak indirip denedim. İşlemci kullanımı %100. Biraz darboğaz var. Sadece shadow'u high yaparsam o zaman stabil 60 fps de oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 18 Kasım 2015; 11:27:13 >
  • Hayırlı olsun, umarım güzel bir oyunla karşılaşırız. Oynayınca yorumumu yaparım :)
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç resim paylaşma imkanınız varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyon nasıl?

• İlk resimden sonraki resimlerde TXAA x2 + FXAA kullanıldı.

Benim sistem i5 4460, gtx 970 ve 8gb ram. i7'li sistemlerde daha performanslı olabileceğini düşünüyorum.

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]

Buda çektiğim bir video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 18 Kasım 2015; 12:26:49 >

• Sanırım Nvidia PCSS bunda da bozuk öyle diyorlar. Unity'de herşey Ultra sadece Shadow'u PCSS değil de High bir de FXAA ile sabit 60 alınabiliyordu. Gördüğüm videolara göre bunda da öyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac baydı artık.azalarak bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Sanırım Nvidia PCSS bunda da bozuk öyle diyorlar. Unity'de herşey Ultra sadece Shadow'u PCSS değil de High bir de FXAA ile sabit 60 alınabiliyordu. Gördüğüm videolara göre bunda da öyle.

1-2 gün içerisinde hatta belki de bugün, bu oyunun performansını artırmaya yönelik bir nvidia driverı çıkartır beyler ..
    acele etmeyin...
    ayrıca driveri kesinlikle nvidia abd sitesinden takip edin..tr nvidia sitesi hala 358.50 sürümünde kalmış üstüne whql destekli 2 driver çıktı hala tr nvidia da görünmüyor...

bu arada oyunun repackı çıkmış 20,5gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 18 Kasım 2015; 13:24:22 >

• galiba optimize yine kötü

youtubeda bir eleman i7 4770+gtx 770 lı sistemde 1080pde sabit bir fps alarak oynuyamıyor.hatta bazı yerlerde 29 fpsyi görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 18 Kasım 2015; 14:59:52 >
  • Sırf şu kadın karakter olayı için bir deneyebilirim. Öte yandan uzun zamandır içine ediyorlar güzelim seriyi. Bu seriye teknoloji hiç yakışmıyor. Teknoloji derken bizim bizim beynen geçmişe gittiğimiz teknolojiden bahsetmiyorum. Uzak geçmişten yakın geçmişe geldiler her seride biraz daha. Bence Tarih olarak belli bir zaman diliminin altında kalması gerekiyordu. Özellikle ateşli silahlar hiç ama hiç yakışmıyor bu seriye. Çünkü tarih gelişse de bizim karakterler biraz o tarihin gerisinde kaldı. Belki de zamanla o tarihe ayak uydurması gerekiyordu karakterlerin. Ki mantıken bakarsak öyle olması gerekiyor.

Kısacası tarihi yaratan ülkeler yerine devrim yapan ülkelerden gittiler. En sonunda da sanayi devriminde tren üstünde cübbe ile koşmaya, ateşli silahlar arasında dans etme ama hala bıçak ile öldürmeye kadar gitti seri. Halbuki dünya ne imparatorluklar gördü günümüze gelene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

galiba optimize yine kötü

youtubeda bir eleman i7 4770+gtx 770 lı sistemde 1080pde sabit bir fps alarak oynuyamıyor.hatta bazı yerlerde 29 fpsyi görüyor

Ya Allah kahretsinya yine berbat bir optimize ile gelecek FPS nin ani iniş çıkışları optimizasyonun kötü olduğuna işarettir ikinci unity faciası bizi bekler yı umarım yamayla düzelir rockstari biraz ornek alsalarya son max payne ile gta yag gibi akıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gösterilen video da arkadaş MSAA+2 ve shadow'u PCSS yapmış. FPS'nin düşük olması normal. Günümüz oyunlarında MSAA açarsan FPS ciddi şekilde düşüyor. Shadow'u high yapıp AA'yı da FXAA yapsaydı o zaman rahat oynanılır.
  • Lanet olası AKK yüzünden oyunu daha oynayan yok kısmetse Cuma oyundayım
  • Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU]

Nalet oyunu indirdim dün 9-10 gibi indirmeye bırakmıştım sabah 8 gibi bitmiş malum internet
    Millet diğer yollardan oynuyor bizde bekliyoruz bakalım Gtx 970 ve Intel i7 4790k 4.0 işlemci var performans nasıl olur denemek istiyorum bir an önce.

• 8GB DDR3 1600Mhz ram
    Nvidia GT840M
    Intel Core i7 5500u işlemci

lowest/off 1024x768 27-28 fps veriyor , optimizasyonunun iyi veya kötü olduğunu size bırakıyorum.

Oyunu beğendim bu arada.
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    Resimler için teşekkür ederim. Oyun güzel görünüyor. Yalnız binalardaki solukluk dikkatimi çekti. Kötü görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 18 Kasım 2015; 19:40:13 >
  • Unity dan iyi fakat optimizasyon yine de kötü olmuş 950M 1920x1080 her şey lowda oynuyordum.

• Oyunu pc üzerinden oynayabilenler acaba orjinal mi yoksa korsan mı ?
  • Assassin's Creed Syndicate - PC Trailer

• Başları fena değil ama daha sonra Ac Unity gibi oluyor , sildim.Ac serisi düzelmez artık...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.